Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z telefonu nie moge otworzyc
I witam sie sobotnie, ja sie szykuje na pilnowanie dzieciakow siostry (3).. spac nie moglam do 1.30 wiec jestem bez odrobiny energii..PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Emiliada śliczny brzusio juz mega ciążowy
no i zajebisty tatuaż podziwiam za odwagę
Ja też się witam niewyspana... nie potrafię znaleźć wygodnej pozycji do spaniai całą noc przewracalam się z boku na bok aż mnie biodra rozbolaly
Emiliada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na katar ja wygrzewam głowę termoforem
tylko nie gorącym.
Też nie mogę zdjęć oglądać na telefonie.później zobaczę na komputerze.
Melduje też, że u nas już prawie ok. Lekkie klucie ale ogólnie to jest dobrze.WesołaMama, gosiunia lubią tę wiadomość
-
paulinqa wrote:Emiliada duży brzusio;)
a ja nie mogłam spać katar mnie męczył całą noc, a teraz jestem nie do zycia... co mogę zastosować na katar? po za wodą morską?
Ja zasnelam w nocy dopiero o 2!!! Sluzowki nosa obie zatkane, normalnie dusilam sie! Woda morska mi nie pomaga, mleko Z czosbkiem i miodem tez nie. Jedynie co mi przetkalo nos to inhalacje na herbacie z rumianku. I dopiero jak zrobilam te inhalacje o 1:30 w nocy to pomoglo. Naczytalam sie ze kropli nie mozna bo obkurczaja naczynia krwionosne i poboc w lozysku tez... Nie wiem na ile to prawda ale wole nie ryzykowac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rika wrote:Dziewczyny zaraz nadrobię co tam naskrobalyscie ale najpierw z pytaniem wpadam. Ktora szuka kurtki przedluzanej brzuszkiwej 38/40 na zimę? Jest fajna na bazarku i sobie zaklepalam ale musze zrezygnować niestety wiec przekazuje Wam dalej info. Kurteczka 35zl kosztuje i caaaly brzuchal pomieści bo dziewczyna która ja sprzedaje rodzila w kwietniu.
Rika jeszcze dwa dni temu zglodilabym sie na ochotnika ale wczoraj kolezanka zaproponowala mi porzyczenie plaszcza w ktorym ona chodzila w ciazy a rodzila w maju. Wiec ja juz mam odzienie na zime -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, melduję się w 17 tc. Zawsze co sobotę czuję jakbym przebiegła kolejne okrążenie, a dziś zanim wstałam z łóżka poczułam jakby dwa bąbelki w dole brzucha, coś innego niż sprawy jelitowe. Mam nadzieję, że będzie tego więcej:)
gosia86, gosiunia, PIGULSKA, nadulek, maribel lubią tę wiadomość
-
no ja teżź dziewczyny nie chce brac leków.. o ile teraz jest ok to pewnie noc będzie horrorem, albo będę spać na siedząco..
zrobiłam dziś zdj brzucha ale na telefonie i nie mogę znaleźc kabla i nie wiem czy wam wstawię;/ postaram się