Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witamy sie sobotnie i miłego dnia życzymy
WesołaMama jaka fajna różnica miedzy zdjęciami-piękny brzuszek
w ogóle dziewczyny rosną nam te brzuszki śliczniepóźniej i my się pochwalimy
Paulinabrzeska witamy
KotMisia dobrze że już u Was lepiej
Dorota1987 już 17 tydzień,ale ten czas leci pięknieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 13:00
dorota1987, WesołaMama lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Rika wrote:Dziewczyny zaraz nadrobię co tam naskrobalyscie ale najpierw z pytaniem wpadam. Ktora szuka kurtki przedluzanej brzuszkiwej 38/40 na zimę? Jest fajna na bazarku i sobie zaklepalam ale musze zrezygnować niestety wiec przekazuje Wam dalej info. Kurteczka 35zl kosztuje i caaaly brzuchal pomieści bo dziewczyna która ja sprzedaje rodzila w kwietniu.
Kochana ja chyba się skusze. A wyslalabys mi go poczta? Bo wiadomo że sama nie podjade. Zrobilabym Ci przelew -
gosia86 wrote:Ech dzisiaj to zdecydowanie nie mój dzień
zapachy z lodówki znów są nie do zniesienia, mdłości od rana i jakies duchoty taki brak powietrza
najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła ! -
Dziewczyny jakas niekorzystna aura dzisiaj... Namowilam corke na drzemke i wlasnie msobie lezymy w lozku. A kochany mezus robi zapiekanke ziemniaczana z kielbaska, boczkiem cebulka i serem. Robi pyszne zapiekanki, pysznie doprawia.
Ja nadal mecze sie z katarem.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przeczytałam poeta..wiec jestem
.
Kurtka jest naprawdę fajna i ciepła.
Cena bardzo okazyjna. Musiałam kupić wueksza bo z rozm.34\36 w ciąży na 38/40 . A teraz znów wracam. Nie ma sensu trzymać. Więcej dzieci nie mogę mieć . Wiec sprzedaje.
Kupowanie w sklepie nowych ciążowych rzeczy nie ma sensu..sama wiem po sobieRika, KotMisia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Dziewczyny, ufff....ufffff! :p
Jestem po usg genetycznym. Wszytsko ok, przeziorność karkowa, kość nosowa w normie. Serduszko 4-jamowe, tętno 165. Uffffffffff............ :p
gosia86, madziorek, KotMisia, WesołaMama, alma, Rika, Ofelaine, Karolcia88, AGA 30, PIGULSKA, nadulek, czarna panda, paulinabrzeska, maribel, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Melduje sie i ja. Byliśmy z mężem we Wrocławiu w Ikei po komodę
od razu podglądaliśmy łóżeczka i mebelki
Pojechaliśmy do Magnolii a tam w H&M nie ma działu ciążowego ! A chciałam pooglądać i przymierzyć moze wlasnie cos by sie udało kupic na Allegro.
No i skusilam sie i kupiłam w C&A body5 sztuk za 30 zł mogłabym ciagle na nie patrzeć i je przytulać
po tym zakupie poczułam sie bardziej ciążowy i dociera do mnie, że mam małego lokatora
KotMisia, alma, Rika, gosia86, PIGULSKA, WesołaMama, czarna panda, paulinabrzeska lubią tę wiadomość
-
Madziorek dział ciążowy h&m jest chyba w akradach jeśli dobrze pamiętam
Puella cieszę się z dobrych wieści:*
Ja się zmobilizowałam i piekę ciasto pleśniak pierwszy raz ale miałam ochotę na jakiś nowy przepis
Ofe jedziemy dzisiaj na tym samym wózku
Ale mnie niestety czeka jeszcze smażenie ryby bleWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 16:45
-
I mnie dopadło przeziębienie. Mąż mnie zaraził i czuje sie dzisiaj fatalnie
A z innych newsow.
Pewnie znów sie okaże, ze w NL wszystko jest inaczej niz w PL, ale właśnie umówiłam sie a USG połówkowe.
I mam je juz 9 grudnia. Myślałam ze bedzie chciała przeciągać na po nowym roku a tu taka ńiespodzianka
Czytam ze mozna je wykonywać miedzy 18 a 22 tyg wiec sie jakos tam załapie