Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nejcik białe mebelki to widziałam świetne w katalogu Forte rewelacyjne zwłaszcza seria Snów jest piękna
A szczerze to wyglądasz na rozm. S maksymalnie i ten kolor sukienki superjak się bawiliście w ogóle, dużo osób Cie wymacalo po brzuszku?
Nejcik lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Gosia ja też jak tylko się kładę to ręce wędrują na brzuszek i czekam na ruchy, czasem czuję coś ale nie jest to na tyle wyraźne aby mnie uspokoić.
Mam to samo i ciągle sie zastanawiam czy to dzidziuś czy to jelita. W środę wizyta. Powoli stresa łapie
A u nas choroba - Córa zapalenie migdałków z antybiotykiem - tydzień zwolnienia od przedszkola - oszaleje z nią w domu bo to bardzo żywe dziecko
A za chwilę będziemy smażyć placuszki z jabuszkami bo mnie Mała zamęczyMenu przedszkolne przenosimy do domu
PIGULSKA lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
My mamy w sypialni komodę z IKEA, fajnie się sprawdza, choć nie jest powalającej jakości, to jest pojemna i mogę w niej dużo upchnąć
Jejku, dziewczyny, nie wiem, czy Wy też tak macie, ale ja po prostu zwariowałam na punkcie ubranek, cały czas się tonuję, żeby nic jeszcze nie kupować, dopóki nie poznamy płci na 100%, niby lekarz obstawiał chłopca, ale mówił, że dziewczynka też może być, że ciężko mu stwierdzić i tak czekamy jeszcze do tego 20-stego tygodnia, tak bardzo bym już chciała poznać tego mojego lokatoraUbranka są piękne i aranżacje pokoików też, u nas dziecięcy pokoik jest w miarę ustawny i spory, więc jakoś fajnie postaram się wykorzystać tą przestrzeń dla bobasa.
Mam kilka koleżanek, które oferowały ubranka, ale mają córeczki, więc zobaczymy, czy się przydadzą
-
gosia86 wrote:Nadulek ja wczoraj tez mialam bliskie spotkanie z kibelkiem
I sobie pomyślałam co musiały przechodzić dziewczyny mając mdłości to jestem wdzięczna że mnie to ominęło
Kochana mi jak dawniej się tak śniła babcia i wizyta na cmentarzu nie pomagała to dawałam na msze w jej intencji i kończyły się nocne odwiedziny.
Spróbuj, może pomoże?gosia86 lubi tę wiadomość
-
madziorek wrote:Do sypialni z Ikei Skreia z 4 szufladami. Póki co typ na dziecięcy pokój tez mam z Ikei ale jeszcze bede sie rozglądać
tez sie stopuje z ubrankami. Nie wiem czemu te kupiłam
bo tez chciałabym poznać wczesniej płeć
Nie mogłam wytrzymać
madziorek lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach i dużo spokoju, bo wszystko będzie dobrze. Wczoraj byłam u przyjaciółki, która ma 3miesięczne bliźniaczki (jednojajowe). Już ładnie urosły, a były wcześniaczkami. To było dziwne, ale przyjemne uczucie jak już obie na raz mi się przyglądały. Niedługo mój Jaś będzie wybierał, która mu się bardziej podoba
Dostałam już w spadku kilka ciuszków, z których wyrosły bliźniaczki, oczywiście tych Unisex...i tak myślę powoli, że z ubranek to dużo nie będę musiała kupować.
Dziś mam mękę u dentysty, chyba, że dziąsła się dziś zlitują, to będzie "przyjemnie",a potem w nagrodę obiad u rodziców - gołąbki z popisowym sosem pomidorowym taty:)PIGULSKA, czarna panda, paulinabrzeska lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że szybko zgubię, kuzynka która rodziła w połowie lipca w połowie września miała tylko +3 kg, ale ona to była wręcz chudzielec więc dobrze wygląda z tymi 3kg więcej.
na zdjęciu faktycznie widać różnice, na żywo nie jest to aż tak widoczne -
miałam dać edytuj a dałam cytuj...
ale głównie chodziło mi o dopisanie
poza tym, te 3 kg to chyba tylko w samych piersiach jej zostało!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:07
-
Karolcia ja też widzę różnice, brzusio już ładnie rośnie
Co do zakupów też mnie już korci żeby kupować te piękne śpioszki, bodziaki, czapeczki, buciki ale się wstrzymuje. Wczoraj w Pepco stałam przed działem dziecięcym i się zachwycałam tymi ciuszkami -
Ja właśnie odpoczywam a małe fika mi w brzuszku
Od rana pojechałam zrobić morfologię i tsh, później wizyta w lidlu i zakup body z długim rękawkiem. Za 2 szy 17,99. Później posprzątałam w domku, poprasowałam a teraz bym coś zjadła. Mizeria mi się marzy z ziemniaczkami. No ale w domu ani ogórka, ani jogurtu. Chyba się zdrzemnę bo trochę się narobiłam. Bluberry ja też mam czasami dosyć bo my też i kredyt załatwiamy, mieszkanie. W styczniu przeprowadzimy się do mamy żeby kasę zaoszczędzić na remont własnego. No i ja póki co o komodzie mogę zapomnieć bo w 3 będziemy w jednym pokoju co prawda dużym no ale mamy jeszcze rzeczy z tego mieszkania gdzie aktualnie jesteśmy.
-
Karolcia u mnie jest taki bardziej płaski rano a wieczorem się wydyma
mąż też zauważył bo nie było go kilka dni w domu, że się zaookraglilam reszta rodziny zresztą też tak mówi ale niektórzy uważają że jak na 4 miesiąc mam jeszcze mały brzuch nie martwię się tym bo jeszcze urośnie
Nejcik lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Nejcik białe mebelki to widziałam świetne w katalogu Forte rewelacyjne zwłaszcza seria Snów jest piękna
A szczerze to wyglądasz na rozm. S maksymalnie i ten kolor sukienki superjak się bawiliście w ogóle, dużo osób Cie wymacalo po brzuszku?
A tutaj okazało się, że już jednak nie jestem taka cwaniara i zbyt długo nie wytrzymałam.
Oj powiem szczerze, że dużo osób zwracało uwagę na brzucho, nawet takie osoby, których nie znałam a w sumie na bankiecie było 300 osób
wszyscy mówili, że ładny i już piłeczkowy
PIGULSKA, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Nejcik super wyglądasz;) sexi mamuśka;)
Karolcia rośnie brzuszek;)
ja też szukam fajnej komody do nas dla dziecka bo póki co będzie z nami w pokoju a potem gdy zrobimy poddasze to osobno;) jak pomysle o tym remoncie to już mi słabo;p
a łóżeczko marzy mi się białe ale mojemu nie bardzo się podoba i wolałby ciemne;) ale może go przegadam;pNejcik, madziorek lubią tę wiadomość