Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Hej dziewczyny
Kika powodzenia na wizycie
Ofe u mnie ten sam niepokój:( 3 noc z rzędu śni mi się mój ojciec, wczoraj bylam na cmentarzu i myślałam ze to pomoże i przestanie mi się śnić
Te sny budzą we mnie niepokój i boję się o dzieckoa wizyta dopiero 9.12
Nie wiem jak Wy ale ja wierzę w duchy i tak samo moja rodzina i jak komuś z nas z nas się śni bliska osoba która zmarła to tak jak by "zapomniałyśmy o jakimś ważnym wydarzeniu dla tej osoby" i zawsze zapalamy zwykłą świeczkę w domu "takie światełko że się pamięta" i na serio po tym przestaje się śnić... lub po prostu dużo myślisz o tej osobie. ale moja raza tak jak pisałam zapal chociaż by małą świeczkę "podgrzewacz" i pomyśl co było ważnego dla tej osoby lub co może się zbliżać np. urodziny, rocznica. ja ostatnio zapomniałam o urodzinach babci, więc przyśniła mi się zapaliłam światełko pomodliłam się i ok.
kurcze jak jakaś nawiedzona pisze he he -
Karolcia specially for you
16t5d
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1f80a786249.jpgNejcik, gosia86, Karolcia88, nadulek, Ofelaine, madziorek, dorota1987, Magic, czarna panda, AGA 30, gosiunia, Bluberry, Rika, Nana86, Emiliada, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Magda_16maj wrote:Nie wiem jak Wy ale ja wierzę w duchy i tak samo moja rodzina i jak komuś z nas z nas się śni bliska osoba która zmarła to tak jak by "zapomniałyśmy o jakimś ważnym wydarzeniu dla tej osoby" i zawsze zapalamy zwykłą świeczkę w domu "takie światełko że się pamięta" i na serio po tym przestaje się śnić... lub po prostu dużo myślisz o tej osobie. ale moja raza tak jak pisałam zapal chociaż by małą świeczkę "podgrzewacz" i pomyśl co było ważnego dla tej osoby lub co może się zbliżać np. urodziny, rocznica. ja ostatnio zapomniałam o urodzinach babci, więc przyśniła mi się zapaliłam światełko pomodliłam się i ok.
kurcze jak jakaś nawiedzona pisze he he
Byłam wczoraj na cmentarzu i zapalilam znicz
Myślę że może on chce mi cos przekazać bo wszystkie sny dotyczą jego i w są powiązane z moją mamą
Jestem zmęczona już tymi snami i boję się chodzić spać
-
Magda_16maj wrote:Nie wiem jak Wy ale ja wierzę w duchy i tak samo moja rodzina i jak komuś z nas z nas się śni bliska osoba która zmarła to tak jak by "zapomniałyśmy o jakimś ważnym wydarzeniu dla tej osoby" i zawsze zapalamy zwykłą świeczkę w domu "takie światełko że się pamięta" i na serio po tym przestaje się śnić... lub po prostu dużo myślisz o tej osobie. ale moja raza tak jak pisałam zapal chociaż by małą świeczkę "podgrzewacz" i pomyśl co było ważnego dla tej osoby lub co może się zbliżać np. urodziny, rocznica. ja ostatnio zapomniałam o urodzinach babci, więc przyśniła mi się zapaliłam światełko pomodliłam się i ok.
kurcze jak jakaś nawiedzona pisze he he
Mojej siostrze często śnią się nasi zmarli z rodziny, zawsze potem modli się za zmarłego i odwiedza grób jeśli może...mnie się to ani razu nie zdarzyło...ostatnio to mam tylko jakieś erotyczne sny nawet w trójkącie masakraopowiadam mężowi czasami mamy ubaw
czarna panda lubi tę wiadomość
-
katalina mnie też zdarzyły się plamienia, ale ja przypuszczam, że to od wymiotów, bo po dwóch dniach od wymiotowania miałam dwa plamienia... będzie dobrze :*
ale macie ładne brzuszkikatalina, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Piękne ciążowe brzuszki a będą jeszcze większe
Byłam rano u internistki i sama mi zaproponowała L4 na tydzieńPowiedziała że to przeziębienie ale z racji że nie mogę nic zażyć mam wypocząć w domu i się kurować naturalnymi środkami...
L4 dostała bez problemu z kodem B. Musiałam tylko pokazać kartę ciąży i tyle.
Zjadłyśmy z córcią zupę kapuśniak. A teraz robię duszę bitki wieprzowe z sosikiem cebulowym.
Więc kurujemy się obie...PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Agusia246 wrote:WesołaMamo, podbijam pytanie, czy sprzedajesz może te swoje robótki? Bo ja bym bardzo chciała szydełkowe buciki dla maluszka
Na chwilę obecną nie szydełkuję na zamówienie bo pracuję i po prostu nie mam kiedy. Czasem coś wydziergam jak mnie siostra poprosi, że dla kogoś znajomego chce, ale taka realizacja zamówienia trwa to długo... Jednak L4 planuję od 20 stycznia więc myślę, że jak w lutym będziesz jeszcze zainteresowana to pogadamy
http://ulkahej.blogspot.com/ - tu jest mój blog z moimi pracami jakby ktoś chciał pooglądać co tworzęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:49
Magic, Puella, Nejcik lubią tę wiadomość
-
WesołaMama wrote:Na chwilę obecną nie szydełkuję na zamówienie bo pracuję i po prostu nie mam kiedy. Czasem coś wydziergam jak mnie siostra poprosi, że dla kogoś znajomego chce, ale taka realizacja zamówienia trwa to długo... Jednak L4 planuję od 20 stycznia więc myślę, że jak w lutym będziesz jeszcze zainteresowana to pogadamy
http://ulkahej.blogspot.com/ - tu jest mój blog z moimi pracami jakby ktoś chciał pooglądać co tworzę
Kobieto!!1 Ty masz talent!!!świetnie Ci wychodzą te rzeczy
WesołaMama lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cześć Dzieewczynki, ale piękne brzuszki macie! I figury! :p
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj! Zwłaszcza usg gentyczne.
A mnie choróbsko rozłożyło totalnie, syn jednak sprzedał mi wirusisko.Teraz wspólne kichanie i pociąganie nosem. Lekarz o dziwo nawet cos mi przepisał na to przeziębienie, więc może szybko przejdzie.
WesołaMama...ja też jestem pod wrażeniem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:00
WesołaMama, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
KotMisia gdyby to były takie sny jak dzisiaj że po prostu mi się pokazał to co innego ale wcześniej się kłucił ze mną i z mamą
Ale pogadałam z mamą opowiedziałam jej te sny i trochę mi lepiej
Magic Katalina ja na początku plamiłam przez 3 tygodnie bałam się każdej wizyty w toalecie. Po tym październikowym krwawieniu teraz gdy poczuję tylko trochę więcej mokrego <chodzi mi o śluz > to robi mi się gorąco czy to znów nie krew
Ale nie możemy dać się zwariować choć niepokój zawsze będzie w sercu
To i ja się pochwalę brzuszkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b278ad02f1ff.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a49f3b6783c5.jpgWesołaMama, AGA 30, madziorek, Nejcik, gosiunia, Bluberry, Rika, czarna panda, Nana86, PIGULSKA, jagoodka, dorota1987, Magic, Emiliada, Agusia246 lubią tę wiadomość