Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Kika powodzenia na wizycie 3mam kciuki!
Ja też jutro wizytuje i okaże się czy wracam do pracy czy nie...trochę już mnie skreca w domu ale wiadomo zdrowie maluszka najważniejsze
Ja też już czuję ruchy maleństwa i rozróżniam je od tych gastrycznychwczoraj przed zaśnięciem czułam jak fikało chyba z godzinę tak leżałam
Miłego dzionka dziewczyny :*paulinqa, AGA 30, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosia ja też jak tylko się kładę to ręce wędrują na brzuszek i czekam na ruchy, czasem czuję coś ale nie jest to na tyle wyraźne aby mnie uspokoić.
A wizytę mam za tydzień w poniedziałek. Już nie mogę się doczekać a chyba ze stresu to padnę przed gabinetem. -
Hej dziewczyny
Gratuluję kopniaków i jak cholera zazdroszczęTez bym już chciała
Wkroczyliśmy dzisiaj w 14 tydzień i tez mi się wydaje, że przed chwilą był 6 a to już
Mam dzisiaj lekarza popołudniu i też mi się udziela stres, chce już być po
3mam kciuki za wizytę i czekamy na wieści
Miłego dnia,
P.
PS. Też pokochałam kefirPIGULSKA, paulinqa, madziorek, AGA 30, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Magic ma rację nie nakręcajmy się tak.. bo jedna drugą nakręca i tak to działa że się martwimy.. a nam nie jest stres potrzebny a zwłaszcza dziecku...
bo jak nie to kurierem wyśle wszystkim kopa, ale takiego porządnego;)
mnie za to nic nie boli piersi brzuch, nie mam mdłości,ale czy to może oznaczać że coś jest nie tak? no chyba nie;) także uśmiech i głowa do góry;) i piszcie dziś same przyjemne rzeczy koniec z czarnowidztwem;))
a i ruchów też nie czuję ale trudno poczuję później i też będę się tym cieszyć
powodzenia na wizytach dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:42
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
To powodzenia dziewczyny na wizytach
bedzie dobrze
Ofe poczujesz ruchy zobaczusz ja tez jakis tydzien temu nie czulam ich wyraznie ale teraz sie to zmienia. Z dnia na dzienkszda z nas poczuje i bedziecie spokojne
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Wiem Magic masz rację, kopnij siostrę w tyłek
Plamienia to ci współczuje i każdej którą to spotkało.
Ja niestety mam charakter panikary i to nakręcającej się.
Koniec z tym, już nic nie mówię o żadnych lękach aż do wizyty.
Gosia, Bluberry będzie dobrze, musi być , jesteśmy już tak daleko. Kochane trzymajcie się. Na pewno niepotrzebnie się martwimy.
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami kochane po śniadanku
Odkąd wymioty i mdłości ustały (no ok, mdłości rankiem jeszcze są ale to co było, a co jest teraz to niebo a ziemia), to pochłaniam pomidory kilogramami, mój mężuś mówi, że jestem pomidorowym potworem, bo zjadłabym każdą ilość!
Dzisiaj na śniadanko też bułka z pomidorkiem, a wczoraj pomidory z fetą
W sobotę byliśmy z mężem i z naszymi znajomymi na firmowym bankiecie, troszkę potańczyliśmy, zjedliśmy pyszne jedzonko, miałam drobny problem, co założyć, bo nie bardzo mogłam się w cokolwiek zmieścić, ale dorwałam w H&M świetna sukienkę w cekiny za ...59,90!Wygodna, świetnie się dopasowuje i nic nie uwiera. Stwierdziłam, że na Sylwestra też się przyda w sam raz.
A wyglądaliśmy tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6de25605062d.jpg
Dzisiaj o 17:00 mamy wizytę u mojej p. doktor, ze wszystkimi wynikami z posiewu, krwi, moczu i z prenatalnych, mam nadzieję, że będzie wszystko okej
Bluberry, Magic, madziorek, AGA 30, gosia86, dorota1987, czarna panda, gosiunia, Rika, jagoodka, maribel, maribel, maribel lubią tę wiadomość
-
No dokladnie paulinqa ma racje
nie ma co sie martwic nie potrzebnie
wiem ze najlepszym lekarstwem jest usg byupewnic sie ze z Maluchem jest ok. Bedzie dobrze bo jaka inna droga jest? Ja czekajac w szpitalu myslalam tylko o tym by bylo z Misiem wszystko dobrze
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Ja plamiłam w pierwszej ciąży i lekarz wmawiał mi że jest ok a to jak się okazało już była oznaka że dziecko nie żyło, w drugiej ciąży miałam plamienia 2 razy na początku to było dla mnie koszmarem bo miałam przed oczami wydarzenia z poprzedniej ciąży.
Nie wiem, przepraszam na co dzień staram się myśleć pozytywnie i trzymać kciuki za nas wszystkie, ale ostatnie wydarzenia mnie jakoś rozbiły i w ogóle.. kupno domu, kredyt, rozbity samochód.. i te nastroje takie
Każda z nas ma cięższe momenty, bo dzieciątka są najważniejsze, ale damy radę dziewczyny, jak ja mam jakieś doły, to moja mama mnie opierdziela, że jak ja sie stresuję i martwię, to szkodzi to dziecku, bo ono przeżywa wszystko razem ze mną i wtedy się szybko ogarniam, bo nei chcę przysparzać dzieciątku złych emocji, tylko radości i pozytywnej energii. Głowa do góry, kochana!!! :* -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny !!
Powodzenia na wizytach i bez stresów poproszę
Ach mi idzie w boki wszystko a nie w brzuch stwierdziałam wczoraj!!
A wczoraj poczułam jakieś smyranie trwało to chwilę i zastanawiam się czy to nie było już moje maleństwoBo całkiem inne to było niż przekręcanie się jelitek
A w sobotę się dowiedziałam że brat mojego M wpadl z dziewczyną i tez w ciaży jest !!!
Maturę z brzuchem będzie pisać
A jak się jej pyałam na kiedy termin i coś o ciaży to ona nic nie wie a była u lekarza !!Nie wie kiedy termin kiedy ostatnia miesiączka była co lekarz powiedział !!!!!
Ach nastawienie dziewczyny co wpadła -
Nejcik ale dżaga z Ciebie, rewelacyjna kiecka no i śliczne podkreśla brzuszek
My z mężem tez zastanawiamy się co z sylwkiem w tym roku ale póki co pomysłów zero...i też szukamy komody dla dzidzi podobają mi się mebelki od Wójcika po nowym roku trzeba będzie juz się na coś zdecydowaćNejcik lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Nejcik ale dżaga z Ciebie, rewelacyjna kiecka no i śliczne podkreśla brzuszek
My z mężem tez zastanawiamy się co z sylwkiem w tym roku ale póki co pomysłów zero...i też szukamy komody dla dzidzi podobają mi się mebelki od Wójcika po nowym roku trzeba będzie juz się na coś zdecydowaćSukienkę polecam, dziewczyny, chciałam wziąć czarną, ale nie 36 i 38 było za małe, chociaż zawsze w H&M miałam 36, no ale teraz brzucho potrzebuje dużo miejsca i tylko z tego koloru był rozm. 40.
O, to muszę zerknąć na Wójcika, może coś fajnego mi wpadnie w okoJa stawiam na białe mebelki, bo tylko takie mamy w mieszkaniu, więc myślę, że coś znajdę
-
Nejcik ja kupiłam komodę do sypialni. Zawsze marzyłam o komodzie w sypialni, ale nie mieliśmy miejsca. Teraz troszkę przemyślałam ustawienie i okazało się, że wynosząc stoliki nocne zyskamy miejsce na komodę a stoliki można zastąpić półeczkami
Tak więc od soboty jak kupiliśmy komodę w nocy przeżywam to. Z soboty na niedzielę przeżywałam też zakup body
takie o :
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/niemowleta/body/wszystkie-body/zest-body-135217-1.html
a wizyta za tydzień
W ogóle mój kuzyn zostanie tatąBardzo się cieszę, tylko szkoda, że tak daleko mieszkają
Nejcik, PIGULSKA lubią tę wiadomość