Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MiM wrote:Internista jak najbardziej może wystawić zwolnienie lekarskie 100%. Musi tylko wpisać w odpowiednią rubrykę literek B. To oznacza że twoje zwolnienie jest płatne w 100%. Więc jak co to pilnujcie sobie tego dziewczyny
Więc tak jak pisałam- wszystko zależy od internisty. -
No to dolaczylam do grupy pierwszych ruchów. I to tak wyraźnych że nawet tatuś poczuł! Chyba to czkawka była.
jeszcze to do mnie nie dociera
Karolcia88, gosia86, nojaniewiem, Magic, Bluberry, dorota1987, PIGULSKA, paulinabrzeska, AGA 30, czarna panda, gosiunia, maribel lubią tę wiadomość
-
a my chcieliśmy się przywitać w drugim trymestrze
KotMisia, gosia86, nojaniewiem, madziorek, Magic, Bluberry, PIGULSKA, paulinabrzeska, AGA 30, dorota1987, Emiliada, nadulek, maribel lubią tę wiadomość
-
Witam z rana:)
gratuluje dziewczyny pierwszych kopniaczków:)
ja czekam dziś jak na zbawienie na wizyte o godz 10;30 masakra a denerwuje sie jak przed jakimś egzaminem aby tylko wszystko było dobrzeDominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Hej, Kika nie martw się będzie dobrze.
KotMisia gratki z okazji pierwszego kopniaka
A mi się śniło, że ktoś dał mi stetoskop i przystawiłam go sobie do brzucha i słuchałam bicia serca mojego dziecka a waliło jak oszalałe i dopiero wtedy poczułam spokój. Ale jak się obudziłam rano to znów ten lęk poczułam. ;/
Ale odganiam złe myśli cały czas.
-
Hej, Kika nie martw się będzie dobrze.
KotMisia gratki z okazji pierwszego kopniaka
A mi się śniło, że ktoś dał mi stetoskop i przystawiłam go sobie do brzucha i słuchałam bicia serca mojego dziecka a waliło jak oszalałe i dopiero wtedy poczułam spokój. Ale jak się obudziłam rano to znów ten lęk poczułam. ;/
Ale odganiam złe myśli cały czas.
-
Gratuluje dziewczyny poczucia Maluchow
ja tez teraz siedze po sniadaniu i tez dwa dostalam
moze nie kopniaki ale rusza sie
tym bardziej ze kotka lezy mi na brzuchu
Ofe sciskam Cie :* nie denerwuj sie... nie masz powodu do zmartwien nic sie nie dzieje kochana :*
I znow sie poruszyl ale to dziwne uczucieLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Kika powodzenia na wizycie
Ofe u mnie ten sam niepokój:( 3 noc z rzędu śni mi się mój ojciec, wczoraj bylam na cmentarzu i myślałam ze to pomoże i przestanie mi się śnić
Te sny budzą we mnie niepokój i boję się o dzieckoa wizyta dopiero 9.12
-
nick nieaktualny
-
Brzuch mi jakoś sflaczał, zmalał albo stoi w miejscu sama nie wiem choć nie boli w cale, żadnych skurczy itp. I w cale nie ejst taki duży jak na tym ostatnim zdjęciu. Połowa z tego albo jeszcze mniejszy. Dziś czuje w sumie takie napełnienie tylko.
Do kibelka biegam 2 razy dziennie od soboty a wcześniej miałam zaparcia. Moze PRG spadł i dlatego??? A to było by źle...
Pocieszają mnie moje cycki, żyły na nich i to że bolą przy dotyku. Ostatnie mdłości miałam w sobotę.
Czemu ja sobie coś wkręcam, przecież nic się nie dzieje złego.. ? Ale mam durnowaty charakter... -
Hej witamy w kolejnym tygodniu. Ja wczoraj miałam ciężki wieczór w objęciach kibelka po siostrzeńca urodzinach ale powoli chyba wracam do życia.
Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Nadulek ja wczoraj tez mialam bliskie spotkanie z kibelkiem
I sobie pomyślałam co musiały przechodzić dziewczyny mając mdłości to jestem wdzięczna że mnie to ominęło
Ofe ja ciągle trzymam ręce na brzuchu i czekam na ruchy i to pewnie by mnie uspokoiło
Kiedy masz wizytę?
Mnie piersi zaczęły znów boleć po odstawieniu luteinynadulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia nie denerwuj sie. Tak samo Ofe kochane... nie macie zadnych nie pokojacych objawow wiec o co chodzi?? Chcialybyscie byc na naszym miejscu i plamic co tydzien? To dopiero jest strach i to realny. Przestancie snuc jakies czarne scenariusze bo nakopie
Trzeba byc dobrej mysli. Tym bardziej ze lecimy z tygodniami jak szalonegosia86, paulinqa, Karolcia88, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018