Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
WesolaMama cudeńka robisz aż zazdroszczę talentu
Dziękuję Ofeilne :* jak zrobiłam sobie zdjęcie to mi się humor poprawił
Dzisiaj rano założyłam jedną z ulubionych blyzek takich do chodzenia po domu ale jest już za krótka i ciągle mi zwijała się na brzuchu a to znaczy że rośniemyWesołaMama, WesołaMama lubią tę wiadomość
-
Ja też zmiany widzę dopiero po zdjęciach bo jak patrze na siebie w lustro to tego nie zauważam zbytnio:)
A ja miałam ciężki dzień w pracy i jestem wykończona, czekam jeszcze pół godzinki i do domku jadę leżeć, może kluska się odezwie w końcu do mamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOfelaine wrote:Aga mój brzuszek ciążowy to też w większości tłuszczyk
czekam aż się rozejdzie
No ja też czekam czekam na ten typowo ciazowo brzusio !!
No jeszcze trochę i się doczekam
Puki co w dżinsy jeszcze się mieszczę ale już mnie cisnąPo następnej wizycie pójdę chyba na jakieś zakupy ciazowe
-
nick nieaktualny
-
Ale fajnie pooglądać Wasze brzucholki, super!
Dziewczyny tak się zastanawiałam podczas robienia obiadku, że super byłoby się z Wami spotkać, mam nadzieję, że nie będziecie uważać mnie za szaloną mamuśkęAle jeśli jesteście z okolic Krakowa lub Katowic, to ja jestem chętna na jakąś dobrą herbatkę lub deserek i pogaduszki
gosia86, WesołaMama, PIGULSKA, dorota1987, paulinabrzeska lubią tę wiadomość
-
Nejcik ja jestem z Krakowa ale obecnie to nie mam kiedy się spotkać... Jak będę na L4 pod koniec stycznia to wtedy bardzo chętnie.
Teraz praca/dziecko z przedszkola odbrać/dom/obiadki/ sprzątanko i tak w kółko...
Ale jak będę mieć więcej wolnego to bardzo chętnie jestem za -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/507c6b8c240b.jpg
to i ja się pochwale;p mało widać bo ciemne zdj i ja na czarno ubrana;)
Nejcik a ja spod Krakowa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 15:48
WesołaMama, gosia86, Karolcia88, Ofelaine, AGA 30, Nana86, Bluberry, PIGULSKA, madziorek, KotMisia, dorota1987, Magic, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jakiekolwiek by te nasze brzuszki były, z tluszczykiem czy bez, większe czy mniejsze to wszystkie są cudowne!!! Bo noszą w środeczku najwspanialszych i najukochanszych lokatorów i lokatorkipamiętajcie o tym i nie wstydźcie się - ciążowy brzuch to piękny brzuch!
Bluberry, AGA 30, Rika, czarna panda, gosia86, KotMisia, Ewelcia, Emiliada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny