Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny w dalszym ciągu leże przy TV i laptopie. Przeziębienie mnie rozłożyło , na szczęście nie boli mnie już gardło. Czuję tylko że jestem osłabiona, boli mnie dziwnie żołądek jak cokolwiek zjem.
Śliczne brzuszki macie dziewczyny! Jak tylko się wykuruje to wstawiam swój brzucholek mimo że jest mini mini ale mój kochany;)
Madziorek po takim obiadku też miałabym mega wzdęcie:P Po kapuscie mam rewolucje;P -
WesołaMama wrote:Puella a co Ci lekarz zapisał? Pytam z ciekawości bo ja dziś byłam i nic nie dostałam... Mi też córka sprzedała chorubsko! Teraz w ciąży to wszytskie zarazki chłoniemy jak gąbka....
Przepisał mi:
-ALITOL
-SYROP TYMIANKOWY na kaszel (BRONCHOSOL)
-SPRAY IBUPROM ZATOKI (mi bardzo pomaga, jaka psiknę odblokowuje cały nos, na ulotce również napisane O DZIWO! :p że można brać w ciąży i podczas karmienia)
- do płukania gardła mocny napar SZAŁWIOWY z dodatkiem łyżeczki soli (po całym dniu stosowania czuję ulgę, mogę bez bólu przełykać)
- PANADOL na dużą gorączkę
WesołaMama lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01daa09ba629.jpg
A to ja zdjęcie robione tydzień temu rano, zanim cokolwiek zjadałam. Po jedzeniu jest większy, zwłaszcza wieczorem. Wszyscy z rodzinki uporem maniaka próbują pakować we mnie mięso. A ja mięsu mówię bleee. Dzisiaj mój B. mi truł że mam zjeść bo mu anemiczne i chude dziecko urodzęHihi. A ja się wyspałam. Spałam jak dziecko sama w naszym łożu i mogłam się porozwalać. Chociaż nadal mam głupie sny. Śniło mi się że kradłam nie wiem skąd ???? I miałam kupę kasy.
Bluberry, PIGULSKA, gosia86, Karolcia88, Nana86, Rika, madziorek, czarna panda, KotMisia, nadulek, dorota1987, Magic, Agusia246, WesołaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się po wizycie,jestem mega wściekła bo dalej nic nie wiem.
Po przedstawieniu wszystkich swoich obaw,objawów,pytań pań doktor stwierdził proszę się rozebrać zbadał pomacal brzuch kazał się ubrać i powiedział wszystko w porządku, po czym spytał chłopczyk czy dziewczynka a ja słucham???? No pytam chłopczyk czy dziewczynka a ja że nie wiem a on to nie powiedzieli pani na genetycznym a ja że było za wcześnie i że liczyłam że on mi dziś powie a on ze nie ja to nie zrobi mi pan usg by sprawdzić czy wszystko ok chociaż czy serduszko bije bo będę spokojniejsza a on zbadale mwszystko jest ok macica poszła w górę to wszystko ok następna wizyta 15 grudnia.
Kur......brak słów poprostu,jestem tak wściekła ze mogłabym cały Kozanow wysadzić z tą cholerna przychodnia wrrrrrrDominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualny
-
Z tego wszystkiego zapomniałam dopisać ze śliczne macie brzuszki,i że sporo musiałam nadrobić tyle naskrobalyscie dzisiaj.
Ciesze się ze dziś tak dobre nastroje macie bo to na wszystkie działa.pozytywnie:-DDominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Karolcia ja chodzę na nfz i mam usg na kazdej wizycie jak do tej pory wszystko zalezy od lekarza
Ja jestem z pod Wrocławia
Może faktycznie rozważ zmianę lekarza?
Trudno jest znaleźć jakiegoś lekarza z prawdziwego zdarzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 17:16