Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofe aż Ci zazdroszczę bo ja z tym moim to pewnie będę musiała trochę powalczyć
Choć kto wie po wczorajszej wizycie w smyku chyba wymięknie
Co do wózka to ten się bardzo fajnie prowadzi tylko nie ma fotelika w zestawie a na tym zależy mężowi
Aaa i zakochałam sie w nowym imieniu dla chłopca teraz na topie jest Nikodem i Remigiusz
O imieniu dla dziewuszki mąż już nie chce dyskutować bo upiera sie przy tym które mamy wybrane a ja ostatnio mam pewne wątpliwości czy to to imię
Magic wcale Ci się nie dziwię że się boisz ja jestem tak przeczulona przez lekarzy bo kazali mi jechac na ip gdyby tylko cos sie działo przez to łożysko właśnie, nie straszą mnie ale każą dmuchać na zimne
I Ty powinnaś robić tak samo :*
Monika to prawda wiele zależy od lekarza
Na szczęście w moim szpitalu nie są tacy chętni żeby od razu wypisywać do domu
Nawet przy łyżeczkowaniu trzymają 3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:01
-
Ja juz pisalam ze moje typu to tez milosz i Kajetan ale mąż się nie zgadza
Remika sam zaproponował a Nikoś to mój pomysł
Dla dziewuszki podoba mi się Agatka Daria Dagmara ale chyba pozostanie przy tym które wybraliśmy wcześniej
Na razie nie chcę się chwalić co wybraliśmy;) -
Monika dobrze, że już wszystko w porządku i zgadzam się, że niektórzy lekarze to już mają taką znieczulicę, że minęli się z powołaniem, bo swoim podejściem i brakiem emaptii nie powinni w ogóle pracować z ludźmi. W życiu nie wyszłabym ze szpitala, gdyby mi badań nie zrobili, poszłabym nawet do dyrektora szpitala jesli byłoby trzeba. Gdy w grę w chodzi dziecko trzeba walczyć o swoje, bo nikt tego za nas nie zrobi.
Ja się dziś już z Wami żegnam, bo padam. Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:09
-
nick nieaktualnyA ja to nie mam pomysłu na imię jeszcze!! Mój to wymienia imienia najlepszych piłkarzy dla chlopaka hi hi
Mi się Romek i Oskar podoba no ale sąsiadka ma psa Oskara to nie dam tak dziecku na imię teraz !!
A da dziewczynki to Małgosia może będziePIGULSKA, czarna panda, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Ale macie dzisiaj spusty literowe!
Brzuchy macie piękneI czy z tłuszczykiem czy bez, ja uważam, że KAŻDA kobieta w ciąży jest piękna
I Wy też jesteście piękne, a będziecie coraz piękniejsze!
Jestem po wizycie! Uff... kamień z serca - wszystko dobrze!Serce jak dzwon! Maleństwo fika koziołki
Wszystko dobrze!
Jeśli chodzi o wizyty to ja chodzę prywatnie. Wizyty mam co dwa tygodnie, podobno od 20 tygodnia co miesiąc, jak nic mnie nie będzie niepokoiło (poza tym mogę w każdej chwili dzwonić do lekarki). Badania USG mam na każdej wizycie, "ręczne" badanie miałam od początku dwa razy. Raz miałam dowcipne badanie w szpitalu, na dobrym sprzęcie, 2 grudnia znowu idę na wszystkie pomiary.
Badania morfologii i moczu robię co miesiąc. Teraz dodatkowo dostałam na za dwa tygodnie zrobić krzywą cukrową.
Dzisiaj będę spała spokojnie.
3majcie się dziewczyny ciepło i przede wszystkim zdrowo-oby już Was nie nawiedzały żadne krwawienia, plamienia i inne przeziębienia też.
Uśmiechajcie się dużo!!!
Całuję i życzę spokojnej nocki
P.PIGULSKA, AGA 30, dorota1987, madziorek, gosia86, Magic, KotMisia, nojaniewiem, nadulek, nadulek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosia, przepraszam z góry, ale tylko nie Remigiusz! Już nawet nie to, że samo imię strasznie mi się nie podoba, bo to kwestia gustu, ale z każdym Remigiuszem, którego znałam zawsze było coś porządnie nie tak... Reszta imion śliczna, forsuj swoje
WesołaMamo oczywiście, że będę zainteresowana, zaklepuję sobie pierwsze miejsce w kolejce!!!!!
A ja też przy każdej wizycie mam badanie na fotelu i usg. I lekarza na nfz też miałam całkiem w porządku, bardzo zależy na kogo się trafi. Dobrej nocy dziewczynki :*gosia86, WesołaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy we wtorek właśnie starałam się nadrobić was z wczoraj. Widzę że rozmawiałyście o imionach te co ja wybrałam nawet nie wiem czy mojegomęża przejdą ale on i tak ma w tej kwesti mało do powiedzenia dla synka Patryk a dla córki Mia pytanie co na to pani z USC ale mój mąż ma dar przekonywania ludzi więc jestem dobrej myśli.
Właśnie zawiozłam córkę do szkoły niby 7 stopni a zimno jakby z minus 5.
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach i samych super wiadomości my za tydzień amniogosia86 lubi tę wiadomość