Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj zapisałam się do spa bo mam bon z pracy do wykorzystania. Chcę oczyścić twarz bo jakaś syfiasta jestem w tej ciąży. Ciekawa jestem co mi kosmetyczka poleci. No i mam bon na 20 zł do smyka na ciuszki więc idziemy z mamą wykorzystać. W planach mam jeszcze fryzjera bo dawno nie byłam i fryzura już mi się popsuła, włosy odrosły. To tyle co dla siebie i no nie tylko chcę być sexi mama także dla tatusia. Wiem że mężczyźni cierpią jak kobiety się zaniedbają w ciąży, w końcu nie takie nas brali.
czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
dorota1987 wrote:Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Kika świetne zestawy łóżeczek. Do tej pory oglądałam jedynie łóżeczka z materacem, a przecież to nie wszystko, żeby dziecko mogło sobie spać...i jeszcze tyle wzorów pościeli, że nie dziwię się, że masz problem z wyborem.
Kolorystyka pełna gama naprawdę trudny wybór:) coś mi sie podoba a za chwilę już nie i następne i kolejne,tymbardziej że nie wiadomo kto mieszka w brzuszku ale zakup i tak planujemy dopiero luty marzecdorota1987 lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
gosia86 wrote:Faktycznie łóżeczko mega bardzo mi się podoba wersja białe plus różowa pościel lub białe plus szara z czerwonymi dodatkami
Kika co do imienia to będziecie chyba musieli zrobić głosowanie;)
no właśnie mój D stwierdził że każdy wypisze po 3 imiona i wybierzemy te zgodne ze sobą w większości głosów,ale może być problem bo jeszcze nie padło choć jedno takie same imię z naszej czwórki:)Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
kika79 wrote:Kolorystyka pełna gama naprawdę trudny wybór:) coś mi sie podoba a za chwilę już nie i następne i kolejne,tymbardziej że nie wiadomo kto mieszka w brzuszku ale zakup i tak planujemy dopiero luty marzec
-
nick nieaktualny
-
kika super te łóżeczka
, ale wiadomo zawsze lepiej obejrzeć przed zakupem na żywo
wiadomo na takie zakupy dopiero będzie czas kiedy będziemy juz u schyłku ciązy
wtedy chcemy kupic wszystko. Choć trochę się boję, bo wtedy wydatki nie rozkładają się w czasie
a ja już pracować nie będę.
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
No ja ubranka to pewnie po świętach albo po nowym roku, bo wiecie wyprzedaże będą
to sie opłaci. Ja na allegro oglądałam, ale dla chłopców to nie wszystkie te zestawy mi pasowały. Na razie walczę z wózkiem
bo z mężem wybralismy 4 modele i mamy dylemat
ale na to jeszcze czas
dobra kochane ja uciekam bo dentysta na mnie czekahaha uwielbiam go
ciekawe jak Maluszkowi podpasuje wizyta
aż się poruszył na samą myśl
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cześć
Co do spania to wczoraj wstałam o 5 usnęłam po 24, a dzisiaj wstałam o 9. Nie mogę spać często w nocy, albo budzę się na 2-4 godziny.
To dziewczyny kupujecie już rzeczy dla dzieci? Może któras poleci mi wózek tylko chyba taki 3 w 1.
Co do tycia to 2 tygodnie temu przed szpitalem przytyłam 4,5 kg, w szpitalu schudłam i teraz jestem 3 na plusie.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Ja tez myślę że zaczniemy robić zakupy dla dziecka po nowym roku i po usg połówkowym chyba ze moja gin potwierdzi płeć w grudniu <jeszcze 21 dni do wizyty>
Zresztą wiadomo że grudzień i tak jest ciezki finansowo bo święta a to spory wydatek
Ja wstaję teraz około 10 chodzę spać około 23 czasem się budzę na siku około 3-6 i śpię dalej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 11:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie problemem jest znalezienie odpowiedniej pozycji do spania i po mimo ze mamy łóżko 180*200 to najlepiej mi się śpi gdy mąż już wstanie do pracy aż przykro mi gdy to piszę
Teraz nawet nie pozwalam się przytulić bo jak przygniecie mnie ręką to rano bolą mnie plecy
My podobno mamy dostać jakies ciuszki po dziewczynce ale pokorą ich nie mam i nie wiem co to konkretnie to zbytnio na nie nie liczę
A na dziadków też liczyć nie możemy
Macie jakieś konkretne listy wg których będziecie kompletować wyprawkę czy idziecie na żywioł? -
Hej Dziewczynki, witam w tym szarym, zimnym, brrrr.....ponurym dniu.
Jeżeli chodzi o wózki, to dobrym wyjściem jest komis. Mi zależało na dobrym wózku, sprawdzonej marce, ale cena gondoli i spacerówki wynosiła ponad 3 tysi. Znalazłam komis, który specjalizuje się w sprzedaży wózków marki, która wpadła mi w oko. Kupiłam tam cały zestaw i zapłaciłam połowę kwoty z salonu. Wózek w stanie idealnym, jedyna moja praca, to zdjęłam pokrowce i poprałam w proszku dla dzieci. Wózek służył mi bezawarujnie dwa lata i teraz nowe bobo będzie woził. Jeżeli chodzi o kolorystykę, ja chciałam neutralną (wybrałam szary w białe paseczki). Wiedziałam, że będziemy starc się o drugie dziecko, więc kolor musiał pasować zarówno do chłopca, jak i dziewczynki
Ja miałam listę wyprawkową i wg niej wszytsko kupowałam. Teraz bardzo ją skróciłam, bo wiem co mi się przydało, a co nie :pgosiunia lubi tę wiadomość