Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, kochane, witajcie z samego rana
U nas wielki głód był i szybko śniadanko musieliśmy wsunąć, bo inaczej robi mi się niedobrze..
Dziewczyny! W ogóle: czy Wy też tak macie?! Ja jestem praktycznie głodna co chwile, tak mnie szybko ssie głód, że czasem to aż ciężko wytrzymać i od razu tracę wtedy siły, masakra! Nawet zauważyłam, że w nocy budzę się właśnie przez to, że po prostu jestem głodna, ale zwyczajnie nie chce mi się wstawać i wybudzać, żeby jeść, wystarczy, że latam sikuChyba mam w brzuchu małego głodomorka!!!
kika79 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Witam kochane
Dziś znów pracowity dzień a mocy nadal brak, nie wiem kiedy się wyśpię...
Wy wcinacie pomidorówkę a ja wcinam pomidory na potęgę. Takiego mam smaka na nie i na wędlinkę, której wczesnej nie mogłam jeść.
Jeszcze 5 dni do spotkania z kluseczką.
Ofelaine, Ty też?! Ja dziennie wsuwam około 4 pomidorów -
Ale dzisiaj ze mnie ranny ptaszek
Kika byłaś wczoraj w tej hurtowni bajka?słyszałam że nie jest tam wcale taniej ale duży wybór podobno
Co do lekarza na podwalu to oni rejestrują tam niby na przybliżoną godzinę ale i tak się wchodzi wg tego jak kto przyszedł
Ja pomidorkami też nie gardzę a teraz się zastanawiam co zjeść na śniadanieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:02
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj ja mam wizytę i w związku z tym przychodzi do mnie mama, żeby popilnować mojej chorej córki
. A mama zapowiedziała już że zrobi nam gołąbki
Dziewczęta a co najlepsze na zgagę (migdały nie pomagają)??. Umieram nigdy w życiu (prócz ciąż) nie miałam zgagi - a nie pamiętam co jadłam jak byłam z Matyśką w ciąży.03.02.2014 -
cześć kobitki
My też się witamy w nowym tygodniurano po sniadanku poczułam delikatnie Malucha, ale dziś jest spokojny
w nocy trochę mi dał o sobie znać
kochane mam pytanie, czy was też bola brzuchy... tak leciutko okresowo? Boję się, ze coś jest nie takLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mim Rika trzymamy kciuki
Gosia za Twoją wizytę również
Ja nie mam żadnego wilczego apetytu i dziwię się bo jem normalnie, raczej rzadko mam jakieś zachcianki... jedynie dalej smakuje mi słodkie a mięsko, zwłaszcza gotowane, jest be
Mnie też czasami brzuch cmi jak na @ ale jeśli nie ma plamien to nic groźnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:47
Magic, Rika lubią tę wiadomość
-
Trzymam dziś kciuki;)
ja czasem jestem głodna po 22 ale woda mineralna w ruch i na razie daje się oszukiwać
ja też rzadko mam zachcianki ale czasem mi się zdarzają np na big maca;)
Magic mnie też czasami tak zaćmi brzuch ale chwilkę i przechodzi i myślę że to nic groźnego..
a i pochwaliłam się że wzdęć nie mam a od wczoraj to brzuch mi chce rozsadzić.. chyba po bigosie;pMagic lubi tę wiadomość
-
no właśnie nie plamię...jak plamiłam nic mnie nie bolało. Ale teraz po tych przejściach mam stresa... no fakt, nie boli ciągle. Eh...nie jest mi dane spokojnie przejść tej ciąży
MiM, Rika to czekamy na wieści!będzie dobrze :*
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyWitam mamuśki
I ja się witam w 15 tygodniu już dziś
Ja pomidorki tez zajadam na potęgę ale najbardziej mi smakuje ser żółty i serek topiony
Ach byłam na badaniach dziś bo jutro wizyta u endo a taka kolejka że zrezygnowałam i z głodem wróciłam do domu!!
Jutro rano pojadę to popołudniu na necie będę miała wynik a wizyta dopiero wieczorem
Własnie oglądam pyttanie na śniadanie i mówią o porodach
Ps. Mnie też czasem brzuch pobolewa ale jest wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:59
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki....trochę się uspokoiłam :*
lecę do sklepu po produkty na obiadma dziś sporo zajęć więc nie będę się wsłuchiwać swoje ciało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:00
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
i my się witamy w nowym tygodniu
zaczynamy 17
wczoraj wykres pokazał 40%
Magic gratulujemy-bo jak to kiedyś napisałaś na jednej miotle lecimy
Rika u mnie tez takie problemy z kręgosłupem,wiesz po lubiłam Twoją wiadomość nie dla Tego ze Cię boli - tylko że piszesz ze to normalneżeby nie było że się z Twojego bólu cieszę
powodzenia dziewczyny na wizytachRika, Magic lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualny