Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anielka wrote:MiM, mieszkam w Sosnowcu. W Katowicach rozważam szpital na Raciborskiej albo Bonifratów, ale w sumie najbardziej skłaniam się ku SIMINowi w Chorzowie. Martwi mnie tylko to, że SIMIN ma tylko I stopień referencyjności, dlatego rozważam jeszcze te dwa w Katowicach. A jaki jest Twój wybór?
Ja w Tychach będę rodzić. Bo tam pracuje mój lekarZ. A do Tychów mam stosunkowo niedaleko.
A o raciborskiej słyszałam wiele pozytywnych opinii - Ja sie tam urodziłam
Moja przyjaciółka tam niedawno rodziła - nie podobało mi sie tylko to że po porodzie do sali gdzie się leży może wejść nieograniczona liczba osób. a w końcu to jest szpital a nie punkt odwiedzin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 17:16
Anielka lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Ja to mięso przełknęł chyba tylko w big Macu :p obiadki dla siebie robię bez mięsa. Ze słodyczy to czasami zjem czekoladę . No i drzemkę dzisiaj też zaliczyłam , czyli jest szansa że wieczorem szybko mnie nie zmuli. Mieszkanko ogarnęłam, 2 prania wstawiłam i jakoś dzionek leci. Za chwilę pójdę z psem na szybki spacer i może napiję się soku pomarańczowego. Ja jestem z Łodzi i poród planuję w Madurowiczu i szkołę rodzenia też. Ja miałam 2 operacje w tym jedna laparo na brzuchu i póki co lekarz nic nie mówił o cc więc myślę że dam radę sn.
-
Moje kochane cioteczki:) moje maleństwo właśnie dało znac o sobie skopało właśnie porządnie moją lewą strone jestem poprostu w 7 niebie jupi!!!!!!!@!!!!
az było widać jak brzuszek skacze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:03
KotMisia, czarna panda, Karolcia88, gosia86, AGA 30, PIGULSKA, MiM, pompon, madziorek, Magic, paulinabrzeska lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Kika gratulacje
Nejcik tak tak ja tez z tych pomidorowych glodomorow teraz jestem
Gosiu je jezdze do gina do strzelina. Jest bardzo dobrym i dokladnym lekarzem i pracuje w szpitalu w strzelinie. A o szpitalu kraza rozne opinie. Jak zawsze.kika79, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:ja jestem u mamy w Krakowie (bo jak mam wizyty dzień po dniu to mi się nie chcę jeździć na darmo a w jedną stronę mam 30km) a do mc mam może 300m ;P
Karolcia a gdzzie będziesz rodzić w krk??
Kika gratulacje...
kika79 lubi tę wiadomość
-
paulinqa mój lekarz pracuje w rydygierze więc na 99% tam. Chociaż nie wiem czy mi nie zalecą na kopernika z racji na wadę serca.
a Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:21
-
Mam jeszcze do was pytanie odnosnie pozycji do spania. Czytalam, ze w ciazy powinno sie spac tylko na lewym boku. Ale to juz jest takie wazne czy w pozniejszym czasie jak bedziemy miec wielkie brzuchy. Bie ja nie daje rady spac cala noc w jedenej pozycji.