Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Ja wybrałam Brochów bo tam pracuje moja gin i mam najbliżej
Borowska jakos mnie nie przekonuje ze względu na złe opinie ogólnie o placówce
widzisz Gosiu kazdy ma swoje zdanie na ten temat,ostatnio o borowskiej było bardzo dużo złego w mediach i to własnie zaważyło na wielu decyzjach dlatego ja się cieszę bo był on do niedawna oblegany a teraz wiecej miejsc jest, a powiem ci że opinie na temat szpitali prawie każdego czytałam po 10 razy i porównałam, ogólnie na ostatnim miejscu plasuje się chałbińskiego i brochów potem borowska nastęnie kamińskaiego opinie sa podzielone naprawdę.tak naprwdę zależy na jaką zmianę trafisz w szpitalu i jak zostaniesz potraktowana a reszta to tylko formalności które są praktycznie takie same w każdym spitalu,no i wygląd teraz ludzie stawiaja bardziej na nowoczesność a tak naprawdę tomoze byc obskurnie ale czysto aby personel był wyrozumiały i zprawdziwego zdarzenia.Takie jest moje zdanie na ten temat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:22
gosia86, KotMisia lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Rika myślałam że Ty wybierasz borowską?
Ja ze szpitalami mam mało doświadczenia bo bylam tylko albo aż dwa razy wlasnie na ginekologii na Brochowie i stąd moja decyzja plus lekarz prowadzący z Brochowa
Podobno dobry szpital jest w strzelinie ale ode mnie to 30 km
No chyba ze mnie złapie u teściów to będę miała bliżej;) -
nick nieaktualny
-
Rika długo zastanawiałam sie Kamińskiego czy Borowska teraz mówie tak ale wszystko może sie zmienić moze miejsc nie byc róznie bywa
Ja właśnie mam prenatalne robione na Borowskiej w poradni i pani doktor poprostu siwetna to ona mi dzieciaczka pokazała i opowiedziała wszystko szczegułowo,gdyby nie ona to nawet bym sewego maleństwa ani razu nie widziała i kolejne połówkowe tez mam u niej juz zaplanowane na 29.12
a kolejnym plusem jest to że kaminskiego i borowska mają najlepszą neonatologie we wrocławiu i nie daj Bóg czego (twu,twu) dziecko masz w jednym szpitalu a nie wywioza ci do innego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:39
Rika lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czarna panda wrote:Witam dziewczyny.
Ja dzisiaj czytałam rano o 16 tygodniu i właśnie wklejam cytat dla Magic bo mówiła że ją w podbrzuszu cos boli:
,,Będziesz doświadczać też pociągania więzadeł, na których zawieszona jest macica, co spowoduje ostry lub tępy ból w pachwinach i podbrzuszu. Ból ten często jest powodem do niepokoju ciężarnych, gdyż jest mylony z bólem towarzyszącym poronieniu czy przedwczesnemu porodowi''
Ja też zauważyłam u siebie takie bóle dlatego zapamiętałam ten cytat;) Także nie mamy czym się martwić;)Chyba że bardzo będzie bolało to faktycznie będzie nie pokojące.
Nie mam pojęcia co zrobić na obiad- mój mąż też ma dość pomidorowej:P
Mam ochotę na fasolkę po bretońsku ale dopiero będzie jutro bo muszę na noc namoczyć fasolę.
Temat szkoły rodzenia-też muszę się właśnie dowiedzieć.
Miłego dnia dziewczyny!
Dzięki kochana!!! jesteś wielka!!! :* uspokoiłas mnie, ale mnie już ne bolio dziwo
ale nie mam czasu i tym myśleć
wciąż w biegu
KotMisia, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A dziś ja się pochwalę
Co prawda brzuch po obiadku (burito) ale już coś widać.
No i moja sunia Rysia się załapała, ale ona chyba chciałaby być top model
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c42cc4c67ca.jpgRika, kika79, Karolcia88, Magic, gosiunia, gosia86, czarna panda, PIGULSKA, WesołaMama, alma, madziorek, nadulek, paulinabrzeska, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
kika jakbym 4 dni jadła big maki to nie chce wiedzieć ile na plusie byłaby moja waga
a ja z racji nadciśnienia nie powinnam za dużo.. ale na szczęście na słodkie mnie nie bierze tylko kwaśne, kwaśne, kwaśne!
kika79 lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:kika jakbym 4 dni jadła big maki to nie chce wiedzieć ile na plusie byłaby moja waga
a ja z racji nadciśnienia nie powinnam za dużo.. ale na szczęście na słodkie mnie nie bierze tylko kwaśne, kwaśne, kwaśne!
kochana nikt nie mowi o 4 ale jak jest na coś smak to trzeba zjeść od jednego odrazu waga nie urośnie za wiele:)Dominik jest już z nami od 24.04.2015
co za skurczybyki!
jak można ukraś wózek!!!
mam nadzieję, że szybko go/ich złapią!!!
a jak nieraz kradną takie dla dzieci niepełnosprawnych to już w ogóle, przecież takie specjalnie dopasowane do ich potrzeb to kosztują majątek!
-
u mnie kwaśne było do 15 tyg ,słodkie jest sporadycznie,bardzo dużo jadam gruszek i jabłek teraz juz mniej a ogólnie to jem wszystko, bez zachcianek i co dziwne w poprzednich ciążach potrafiłam zjeść jak to mówią sledzia z tortem a teraz bym tego nie przełkła śledzik owszem,ake torta hmm nie za słodki oj ale za to nie jadłam mięsa tzn jadłam schabowy albo filet z kurczaka a teraz uwielbiam mięsko pieczone a zwłaszcza kiełbaska podsmażana albo z grila albo na gorąco mniam i musztarda koniecznie sarepska mniaaam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:07
gosia86 lubi tę wiadomość
dla mnie mięsko jest fuj od dawien dawna
ciąża póki co nic nie zmieniła.
Chociaż moja mama mówiła, że jak była ze mną w ciąży to tak jej się chciało mięsa w środku nocy, że na wpół surowego kurczaka jadła. ble tfu fuj.