Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kurde ja mam wyrzuty sumienia, jakoś głupio od początku ciąży się nastawiłam psychicznie na córcię i też tak przeczuwam, że to będzie moja mała Alicja, ubzdurałam sobie w głowie coś, a jak ostatnio p. dr powiedział, że jakby miał wybierać to chyba widzi siuśka, ale dziewczynka też może być, to poczułam się trochę zawiedziona, jestem beznadziejna! Cieszyłam się, że bobasek jest zdrowy i rozwija się świetnie i nie mogę sobie wydarować tego, co ja mam z tą córką, uparłam się nie wiem po co...
Jestem na siebie zła i tyle.
Czy Wy tez tak macie?
-
NAtusi nawet jak będzie chłopczyk to jak się urodzi to będziesz kochała ponad życie!
To tak jak ze wszystkim. Jak się na coś nastawiasz i się okazuje, że jednak coś innego to można się rozczarować.
Ale przecież będziesz kochać tak samoNejcik lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:NAtusi nawet jak będzie chłopczyk to jak się urodzi to będziesz kochała ponad życie!
To tak jak ze wszystkim. Jak się na coś nastawiasz i się okazuje, że jednak coś innego to można się rozczarować.
Ale przecież będziesz kochać tak samoczarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nejcik ja wciąż liczę na dziewczynki chociaż przeczucie mówi że to raczej chłopcy... Nawet sny mam takie że jestem u lekarza i mówi że jedak dziewczyny i jest radocha a potem się budzę i znów przeczucie że będą dwa siuraki i to mnie przeraża...Jakoś nie wyobrażam sobie chłopców bliźniaków
Zresztą u nas w rodzinie ostatnio sami chłopcy się rodzą i tak bym chciała żeby były jednak dziewczyny....Nejcik lubi tę wiadomość
-
Nejcik bardzo pragnę tym razem chłopca,choć najważniejsze dla mnie by zdrowe bylo,nawet do niego mówię synku,jak się wyrażam to mówię on,zdaje sobie spawe że może być dziewczynką i powiem Ci jak tak by było to też będę zawiedziona,ale wiem i jestem pewna ze gdy tylko wezme maleństwo pierwszy raz w ramiona to będę dziękować Bogu ze już jest ze mną nie wazne jakie płci bedzie:-)bo kocham już teraz i kocjav będę całe życie
Nie cierpię pisać z telefonu bo mi blokuje strony:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:11
Nejcik, gosia86 lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Nejcik ja na poczatku tez sie nastawilam na corke i byl moment, ze jak pomyslalam ze moze jednak bedzie syn (po objawach) to pomyslalam, kurde nie chce syna. Ale pozniej zaczelam zmieniac nastawienie i teraz wszystko mi jedno co bedzie byle by zdrowe bylo i szczesliwie ciaza donoszona.
kika79, Nejcik, gosia86, czarna panda lubią tę wiadomość
-
KotMisia ja muszę czekać jeszcze 7 tygodni będę miala chyba najpóźniej z nas wszystkich
W pierwszej ciąży nie chciałam wiedzieć mąż mówił że on by chciał dopiero po wszystkim na badaniu genetycznym wyszlo że bylaby to córeczka
A teraz chcę wiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:44
-
Ja jako dzieciak zawsze powtarzalam, ze jak urodze syna to oddam go do domu dziecka co doprowadzalo moja mame do szalu
nastawialam sie na dziewczynke i nawet nie chcialam myslec co by bylo gdyby to jednak mial byc chlopczyk... Mama, siostra, babcia, tesciowa, narzeczony... Kazdy powtarza, ze to bedzie dziewczynka
Moja mama w kolko pyta co tam u Zuzi...
Mnie w tej chwili juz nie zalezy na plci, bedzie co ma byc
Ale mam jakies chore wrazenie, ze jesli urodze synka to zawiode wielu ludzi i chocby z tego powodu jednak wole corcie...
A co do palmersow, nie moglam zmeczyc jednego opakowania... Potem wygralam kolejne dwa w ramach testow kosmetykow i po pierwszym uzyciu sie ich pozbylam. Aj jak swedziBalsamik kupiony, wskakuje do wanny i wysmaruje sie od stop do glow
A juz w poniedzialek usg
-
Karolcia88 wrote:paulinqa mój lekarz pracuje w rydygierze więc na 99% tam. Chociaż nie wiem czy mi nie zalecą na kopernika z racji na wadę serca.
a Ty?może spotkamy się na porodówce;) hahaha
Dziewczyny gratulacje chłopców i dziewczynekciesze się że wszystko ok i kawał baby/chłopa już w waszych brzuszkach;)
aaa i nie mogłam was nadrobić;p hehe
ja używam też palmersa;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:52