Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Nadążyć za Wami cięzko
Rika super pozuje córeczka
Magic jakoś mam przeczucie na chłopca i cały czas po męsku do brzucha mówimyale jak będzie dziewczynka też będziemy szczęśliwi.
U nas dziś szaro-buro ale nie pada (jeszcze). Czas się zabrać za kolejną porcję sprzątaniaRika, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gratulacje córeczek i synków
ja też bym chciała wiedzieć , ale jak postanowiliśmy niespodziankę to postaram się wytrzymać. U mnie wszyscy obstawiają chłopaka i nawet tak zaczynam myśleć, ale w sercu córa siedzi. Kochać będę tak samo, wg mojego szkaradnego stanu twarzy to będzie córcia. U wielu koleżanek chłopcy to są kochane przylepki mamusi i to teź mi się podoba.
Magic lubi tę wiadomość
-
madziorek no my też, ale ja narazie nie przywiązuję się do konkretnej płci
Bluberry ja bym chciała taki snieg
czekam na niego jak małe dziecko
wiecie co...ale miałam atak z rana przy robieniu sobie sniadania... zaczęło mi się cofać ale nie wiem co...może tabletka? myślałam, że jak czymś zagryzę to mi przejdzie, ale było gorzej i zwymiotowałam do zlewu do patelni
i boję się, że znów będę plamić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:36
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Karolcia88 wrote:a do jakiego lekarza chodzisz?
może do tego samego
ja dopiero wstałam;) super się wyspałam;)
Magic ja też miałam mdłości przed wczoraj a juz myslałam ze mi przeszło także współczuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:46
Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
Puella wrote:Nejcik....ja tak miałam w pierwszej ciąży. Od początku byłam nastawiona na dziewczynkę. Na pierwszym usg lekarz również zasugerował brak susiaka, więc byłam przeszczęśliwa. Później w 17 tyg okazało się, że będzie siusiak. Byłam zawiedziona, rozżalona, też miałam wyrzuty sumienia. Z czasem oswoiłam się z myślą. Teraz nie wyobrażam sobie żeby mój synek mógł być dziewczynką :p Chłopcy są naprawdę fajni, bardzo z mamusią związani :p
Ja już tak kocham to moje dzieciątko, że chciałabym je tulić już i całować!!
Chyba te dziwne myśli o płci to sprawa hormonów ciążowych, my kobiety mamy skomplikowane myślenie i nie łatwo jest z nami, oj nie..
ALE CIESZĘ SIĘ DZIEWCZYNY, ŻE TAK ZAREAGOWAŁYŚCIE NA MOJĄ WIADOMOŚĆ I PRZEMYŚLENIA, DZIĘKUJĘ WAM ZA WYTŁUMACZENIE I PRZETŁUMACZENIE.
U nas już po śniadanku, czujemy się ok, teraz leżymy sobie pod kołderką jeszcze i grzejemy się, bo za oknem szaro i mokro, śniegu niestety brak...kika79, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja córka ma prawie 9 lat i też straszny z niej przytulak chyba to kwestia charakteru.
A co do pogody u nas śniegu nie ma ale mąż rano wysłał mmsa ze Szczytna to tam już śnieg leży -wiec młoda z zazdrością popatrzyła.
W sobotę mam nadzieje uda mi się podejrzeć fasolkę na amnio a w środę wizyta u gina i tym razem bez usg nie wyjdę chyba okopie się w tym gabineciekika79, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej
Aleee dziś miałam piękny sen. Śniło mi się że było na usg i widziałam moje dziecko ale tak dokładnie, każda część ciała i się bardzo wierciło.
No i nagle pojawia się sterczący siusiak, ciekawe czy mój sen będzie proroczy czy śni mi się na odwrót i będzie córa
A na śniadanie znów były pomidorki z szyneczką
Bluberry u mnie nie pada ale jest zimno. Rano zmarzłam....
Rika piękna dziewczyneczkaNejcik, kika79, Rika, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny my juz 17 tydzien
u mnie tez na 90% dziewczynka
Mam 12 letnich bliźniaków i oczywiscie przytulając sie si mnie i kochająale zauwazyłam ze od ok 4 roku życia to jednak tata jest bardzo ważny a mama to tylko do prYtulania
Dlatego marzyła nam sie córkataka mała księżniczka
Jak sie dowiedziałam ze to jednak dziewczynka to tak płakałam ze szczęścia , nie sądziłam ze moE mnie spotkać takie szczescie
Pozdrawiam i miłego dniaKotMisia, PIGULSKA, nadulek, Magic lubią tę wiadomość
marzenia się spełnią -
Pewnie, że tak, od charakteru dużo zależy, my z siostrą jesteśmy jak ogień i woda, ja bardziej tatusiowa a ona bardziej mamusi i tak jest od zawsze i myślę, że tak pozostanie
Moja babcia zawsze powtarzała, że miała 5 dzieci i każde dziecko jest inne, mój mąż też ma 5 rodzeństwa, sam jest z bliźniaków, a jego brat jest całkiem inny niż on
Dziewczyny, podobno od 2015r. rusza sklep online H&M, po zapisaniu się do news lettera dostajemy -25% na pierwsze zamówienie, oczywiście ja zamierzam w styczniu zrobić zakupy dla mojego maluszka, będziemy już wtedy pewnie znali płeć na 100%KotMisia, kika79, gosiunia, Matik2012 lubią tę wiadomość
-
Ja tez jestem z bliźniaków a raczej z dwojaczkow i podobna jestem do mamy a mój brat do taty i mamy zupełnie inne charaktery
wiem ze chłopaki to przytulaki i czasem są mniej zaradni od dziewczynek, tak było w moim i brata przypadku
ale to wszystko kwestia usposobienia bo mój mąż był i jest bardzo zaradny
Nejcik, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Gratuluję wszystkich synków i córeczekJa podobno chłopczyk, ale dopiero na 85%, bo to może być przerośnięta łechtaczka, ale 2 grudnia mamy wiedzieć już na 100% (wolałabym chłopca i też miałam wyrzuty, że tak się uparłam, ale teraz dzięki Wam mi lepiej)
WesołaMama, ale masz talent - WOW! Moja mama też potrafi, ale jej się nie chce tak "skubać", chociaż może zrobi mi niespodziankęKto wie!
Ewelcia, ale z Ciebie laska, chciałabym tak wyglądać na tym etapie ciąży - super!
MiM, a w którym szpitalu w Tychach chcesz rodzić i u jakiego lekarza? Bo ja chyba też w Tychach! Jestem z Katowic, tutaj chodzę do lekarza, ale moja lekarka nie pracuje nigdzie jako położnik w szpitalu. Za to jej siostrzeniec, dr Filip Doktorowicz, który robi mi wszystkie badania USG (prenatalne też) pracuje na porodówce w Tychach i Ona chciałaby, żebym rodziła pod jego opieką. I tak chyba zrobię.
Jeśli idzie o szpitale w Katowicach to bardzo dużo ludzi poleca Raciborską, ale znam różne przypadkiDobrze jest też na Ligocie, zwłaszcza, że mają najlepszy oddział noworodkowy
Tez muszę poszukać szkoły rodzenia, może faktycznie najlepiej przy szpitalu. Nie wiem jak się do tego zabrać.
GO MCDonalds
Miłego i bardziej słonecznego dnia Wam życzę Majówki.
P.PIGULSKA, Nejcik, Magic, czarna panda lubią tę wiadomość