Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antek bardzo fajne sama o nim myślałam ale tatuś się nie zgadza. Moje dziecko wystawia moje nerwy na próbę bo nie chce się ruszać, albo się rusza tylko ja nie czuję. Chyba zwariuję, już tak ładnie je czułam. Rano się źle poczułam przy zmywaniu, prawie padłam. Położyłam się i 3 godz spałam. Jestem dzisiaj do D...
Magic lubi tę wiadomość
-
Magic, Gosiunia, Beti - ja mam wielki sentyment do tego imienia, wychowywali mnie dziadkowie, bo rodzice cały czas pracowali, mam ogromną więź z moim dziadkiem, mimo, że już 14 lat go nie ma z nami i tak chciałam zrobić to dla niego i wiem, że moja babcia też będzie szczęśliwa, że tak synka nazwiemy.
Myślę, że skoro tak postanowiłam, to nawet jak przyszła taka moda, to ja dam imię ze względów rodzinnych a nie modowych
A Alicja tatowa będzieMagic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Antek fajowskie, my ew. Antosia, chociaz ja się zakochałam w imieniu Jadzia, niektórzy twierdzą, że takie staromodne i wsią zalatuje ( w tym mój mężczyzna ;p) ale dla mnie jest urocze i jakoś mi pasuje, juz tak odruchowo od jakiegoś czasu do brzucha gadam. Ale no zobaczymy, najważniejsze, żeby zdrowiutka.
Nejcik, Magic lubią tę wiadomość
-
pompon gratulację
super, że juz wiesz na 100%
my za troche ponad tydzień będziemy też wiedzieć
wczoraj nie chciałam pytać, intresowało mnie tylko, że jest wszystko ok
beti ja też cały czas leżętylko pozycje zmieniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:43
pompon lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jak byłam młodsza nie chciałam słyszeć o takim "starym" imieniu dla dziecka. Z byłym chłopakiem mieliśmy mieć Wiktorię, Kornelię, Konrada no i Michasia
Michaś został. Z Konrada zrobił się Ignaś, a córeczka będzie po mojej babci Zosia
Tylko musiałam do tego "dojrzeć"
A włoski na brzuchu też mam, linii za to nie. Fajnie, że macie już płeć potwierdzoną, też miałam nadzieję, ale może za 20 dni. A jak nie to dopiero na połówkowym. A już tak długo mówię do dzidzi Zosia i Księżniczko, że im później tym gorzej się będzie przestawić w razie czegogosiunia lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Mi też niestety na usg lekarka nic o płci nie chciała wspomnieć. Z drugiej strony może i lepiej, skoro nie była pewna, to po co nastawiać. Planuję przed świętami zrobić sobie prezent i wybrać się na usg 3D/4D. Mam nadzieję, że wtedy już wszytsko będzie jasne.
Ależ mam dzisiaj lenia, zupełnie nic mi się nie chce....
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry ma racje. Trzeba mysleć pozytywnie, a to co mogłoby być...no cóż nie zmienimy tego, trzeba doceniać szczęście, że dane jest nam znów cieszyć się Maluchami
coraz większymi
Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja już po zakupach
zakupiłam a sh pajacyk, bluzeczkę i spodenki dla mojego syneczka
i kupiłam pierogi w garmażeryjnym :DD
Mój mąż to chyba sam nie wiem jakie by chciał imię dać, bo już mu chyba wymieniłam wszystkie imiona świata i nic go nie zachwyciło ;/ dlatego ja wybieramna razie będzie Nikodem
(ale nie wiadomo czy się jeszcze nie zmieni 5 razy ;p)
Pompon gratulacjepompon lubi tę wiadomość
-
To prawda z dzieckiem pod sercem jest o wiele łatwiej przez to przejść
Tak samo bylo gdy odbieralam wyniki określające płeć Aniołka a później gdy nadawałam jej imię w usc
Ale nie smućmy się dobrze piszecie :*
Z dobrych rzeczy umówiłam się na usg połówkowe na 08.01.15 na 18 żeby Pan Tata spokojnie mógł być z nami więc teraz muszę cierpliwie czekać
Aaa Pompon gratuluję córuni :*
Wczoraj mówię do mężusia że moglibyśmy kupuc karnisz i firankę jakaś fajną <bo teraz mamy tylko rolety w okanch> do pokoju dla małej żeby miała przytulny pokoik a on się ze mnie śmieje że skąd wiem że to onaa ja mu mówię że wiem i już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:38
Bluberry, pompon, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witam się dopiero z Wami;) byłam na zakupach potem gotowałam obiad i nie miałam kiedy wejść ;p ale się steskniłam a ile mam do nadrobienia;)))
co do linii to też nie mam jeszcze;) ale musze wam powiedziec ze dzis po pączku czułam takie pływanie w brzuchu? nie wiem czy to moje szczęście czy sobie wmawiam ;p hihi
dziewczyny nie smutajcie! cieszmy się tym że mamy dzieciątka pod sercem! musimy być dla nich silne!ja też miałam termin na październik ale już nie zmienimy tego co było....
a imię dla chłopca mamy wybrane będzie Mikołaja (chyba bo mąż próbuje przekonać mnie do Marcel) a co do dziewczynki to trudniejsza sprawa;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:37