Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dziś dostałam paczkę którą zamówiłam przez fb (ciąża, ciąża i po ciąży) polecam fajne ubranka i cała reszta i w miarę tanio. kupiłam 5 butelek (AVENT 250)co prawda używane ale do zmywarki wstawię i się porządnie wyparzą, 8 nowych smoczków do butelek, pudełko na mokre chusteczki, laktator niestety z pompką ale nie wiem czy w ogóle będzie mi potrzebny (był w zestawie), i jeden kubek niekapek. i to wszystko za 80 zł. chociaż jeszcze nie wiem czy nie kupimy nowych ale mojemu Krzyśkowi wydała się to okazja i kupiliśmy.
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem... narazie słabo się czuję, nie mam na nic ochoty ani siły, boję się znów wrócić do normalności żeby znów jakiś sensacji nie było...boje sie wstac z łózka i wyjść choć na podwórko, przewietrzyć mózg...
wiem, że macie racje, że trzeba się cieszyć, ja się cieszę bardzo. Ale jest też strach... idę sie ogarnąć...dziś mamy z mężem nasze małe święto. Wyjdę chyba na chwilę na dwór...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:09
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic najważniejsze ze wszystko jest ok
A teraz wszystko zalezy od Ciebie od tego jak podejdziesz do zaleceń lekarza
Mi tez nie jest łatwo leżeć przez większość czasu gdy widzę ile jest do zrobienia w domu o ogrodzie nie wspomnę
Muszę prosić mamę żeby mi pranie wywiesiła i jestem uzależniona od wielu innych rzeczy co wcale nie jest komfortowe
Ale znam cenę! Jestem gotowa położyć się nawet do szpitala jeśli będzie taka konieczność. Zrobię wszystko żeby było dobrze!
Wiem że dla Ciebie praca wiąże się z kasa ale może lepiej żyć troche skromniej lub z czegoś zrezygnować a móc odpocząć
Przepraszam jeśli zabrzmiało to zbyt ostro ale na prawdę dużo zależy od nas jak będziemy się stosować do zaleceń lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:37
KotMisia, Magic, kika79, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Magic ja codziennie analizuję to co robiłam w dniu i na kilka dni przed krwawieniem tym październikowym i zanim cokolwiek zrobię zastanawiam się 3 razy czy aby na pewno jest to konieczne czy muszę to zrobić ja czy mogę zlecić komuś innemu
Ale wiadomo jak sie zrobi po swojemu to jest najlepiej
Jak patrzę jak mąż zmywa o zalane są szafki dookoła i okno to aż mnie telepie;)
Ale coś za cośMagic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
no racja
akurat na porządek to nie narzekam, bo mąż przywykł do sprzątania
analizowanie nic nie da... tak musiało być i już. Teraz już się oszczędzam
choć leniuchowanie nie leży w mojej naturze, ale czego się nie robi dla dziecka
MiM, KotMisia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
o widzę że nie tylko ja mam podły nastrój.
Wszystko wina zimy, halnego, suchego powierza w mieszkaniu, niewyspania, męża, kota, dziecka, wysokich cen, kredytu, pustej baterii w telefonie, wolnego internetu, zepsutego WI-FI, Tuska, końca "Mody na skuces"*
*niepotrzebne skreślićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:30
Magic, KotMisia, czarna panda, kika79 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Magic wrote:no racja
akurat na porządek to nie narzekam, bo mąż przywykł do sprzątania
analizowanie nic nie da... tak musiało być i już. Teraz już się oszczędzam
choć leniuchowanie nie leży w mojej naturze, ale czego się nie robi dla dziecka
Kurczę gdyby nie moje podłe samopoczucie w tej ciąży i konieczność życia jak emerytka śmigałabym do pracy i głupotami sie nie przejmowała. A i dzień by leciał...03.02.2014 -
madziorek ja bardzo na pomidorowe potrway mam chęc, ale okazuje się, że po nich mam zgagę
i ot mam dylemat
A ja bym zjadła pralinke Lindtamoje ulubione
karolcia na kryzys chyba kupię conieco do szafkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:37
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
krówki też mam! i tiki taki!
i orzechy nerkowca i princepolo i masę kajmakową i dużo innych
a na nic nie mam ochoty tylko śledzie, kapusta kiszona, pomidory, ogórki kiszone
no i mam jeszcze pringelsy niebieskie ale będę samolub i się nie podzielę