Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rika ale masz piękny brzuch
masz tyle samo wzrostu co ja
ja przed chwilą z męże wsuneliśmy lody z lidlaz serii de luxe
z ciastkami korzennymi pyszne!!
ale czuję jak mi cukier skoczył i spać się cche
Rika lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofe będziesz czuć
zobaczysz
a jak będziesz skakać jak będziesz bardziej czuć, mnie dziś tak zaskoczył jak u rodziców siedzieliśmy
aż podskoczyłam
dziewczyny popatrzcie na mój suwaczek.... jaki tydzien i dzień pokazuje? Bo mi się zatrzymuje cały czas, a na telefonie jak jestem na belly to jest ok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 19:22
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Rika jaki Ty masz brzuszek duży;)) Ewelinka fajna ta sokowirówka. Też chciałabym taką. Ja kupiłam sobie kurtkę zimową bardzo jestem zadowolona z kapturem, długa , z paseczkiem i ma dużo miejsca na brzuszku. Ma pasek wiec jak coś to ściągnę ten paseczek ale myśle że nie będe miała takiego brzuszka. Kosztowała 199.99 z top secret. O dziwo teraz już są przeceny na kurtki zimowe...ale coraz mniej rozmiarów.
Kolejny dzień żołądek mnie boli po zjedzeniu czegokolwiek...chyba zatrułam się ostatnio i tak mnie jeszcze trzyma. Nigdy nie miałam takich problemów z żołądkiem. Mój mąż zajada się hamburgerem swojej roboty a ja owsianka....;/
Dobranoc dziewczyny!Magic, Rika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotMisia wrote:Kurcze a mnie martwi ten bol jajnika. Nie ciągły tylko takie klucie 2-3 sekundy
i nic malenstwo się nie rusza.
Miałam kilka takich sytuacji, że już podskakiwałam z radości, że poczułam Dzidzię, a za chwilę coś bulgotało mi w żołądku... Więc to jednak nie pierwsze ruchy... Spokojnie, doczekamy się i my
A co do kłucia, w pierwszym trymestrze jajnik bolał mnie prawie codziennie, czasem przez kilka sekund, czasem przez kilka godzin i gin kazał się tym nie przejmować. Teraz minęło, ale mam czasem tak, że jak np. potknę się o coś, wykonam gwałtowny skręt, przewrócę się z boku na bok na łóżku to też coś piknie i ten ból jest zdecydowanie bardziej intensywny niż pobolewanie jajnika...
Dziś mam usg, trzymajcie kciuki
Rika, cudny brzuszek, jak Ty go wyhodowałaś?Ja nie mam nawet połowy Twojego brzuszka
KotMisia, MiM, Rika lubią tę wiadomość
-
Witamy się poniedziałkowo z rana
Eklerka trzymam kciuki za wizytęmy mamy za tydzień, ale ostatnio dość często się podglądamy
mnie też coś pobolewa, dzis jak się przekręciłam to mnie bolało koło mojej blizny po operacji i kuło, ale póki nie ma żadnego plamienia ani krwi to nie ma co się przejmować. Mnie nawet mąż wczoraj uspokajał, że tak musi być, bo pani doktor mówiła, że tak ma być
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witamy się dzisiaj i my
Eklerka, Ofelaine trzymam kciuki. Moje małe wczoraj dało mi wieczorem popis swoich możliwości chyba zaległe kopniaki za ostatnią ciszę. Rika masz piękny brzusio, bardzo zgrabny. Ja wizutuję się 3.12 czyli przyszła środa. Teraz te 4 tyg tak mi się już nie dłużą chyba dlatego że czuję już Bąbla.
-
Ofelaine wrote:Dzien dobry
w koncu sie wyspalam
Eklerka, wizytujemy razemja mam na 16 i juz mi zoladek skreca. Moze poznam plec,byloby super.
Nasz Bąbel zawsze wypina tyłeczek na usg, ciekawe czy dziś pokaże kim jest
Oj u mnie tłuszczyku pod dostatkiemNo i do dziś nie wiem jak jest umiejscowione łożysko... Jeśli na przedniej ścianie to na ruchy przyjdzie mi jeszcze poczekać
-
kochane życzę powodzenia na wizytach
od razu piszcie jaka płeć
u mnie Misiek lata po całym brzuchu, czuję go w różnych miejscach
wiecie, że macice mamy 4 cm pod pępkiem
ja nawet ją czuję, jak leże
taka wypukła jest
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witam sie i ja.
Tez mam wizytę dzis 17:30 i stresik. Wlasnie kończę sniadanko i zabieram sie za depilacje, zeby sie podgoilo, bo strasznie mam skore podrażniona. Tez kupiliśmy sokowirówkę philipsa taka najprostsza znaleźliśmy w Tesco akurat promocja byłanie jesz tych quickclean, ale nie czyści sie źle a soki są pyszne
Magic lubi tę wiadomość
-
Magic ja tez czuje taka twarda kuleczke pod pepkiem
ide na sniadanko bo glodni jestesmy
Eklerka u mnie tez tluszczyk dominujewczoraj niby cos czulam ale nie wiem na 100% czy to moj smyk bo oprocz tłuszczu mam lozysko na przedniej scianie i moze to za szybko na czucie ruchow. Ale kurde dalabym sobie reke obciac, ze czulam kopnięcie albo zwariowalam
Magic, czarna panda lubią tę wiadomość