Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rika mega brzusio
Co do słodkiego to my z mężem zrobiliśmy rurki z kruchego ciasta z bitą śmietanąpycha a resztę śmietany zjadłam z kiwi
A wczoraj wieczorem chyba poczułam moją Królewnę coś mnie puknęło dwa razy gdzieś na wysokości jajnika więc myślę że to nie jelitaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 17:13
KotMisia, Rika, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kruche ciasto : 0,5 kg mąki, 25 dkg masła ja użyłam margaryny Kasi, 25 dkg gęstej śmietany
Ciasto trzeba zagnieść i porządnie schłodzić
Ja mam specjalne metalowe rurki
Ciasto się wałkuje tnie na paseczki i nawija na te rurki
Można je obtoczyć w cukrze z jednej strony i pieczemy okolo 15 minut w 200'
A na nadzienie albo bita śmietana albo krem karpatkowy -
O w dupke jeza! Rika jak brzuchal. Pieeekny! Porzadna chalupe ten Twoj dziec ma:) szok!
Ja chce gooooooooofryyyyyyyy. Od dawna chodzi za mna gofrownica i chyba bede musiala po taniosci kupic. Tylk odo tego oprocz bitej smietany to by sie swieze owoci truskawki maliny borowki przydaly ;)mmmRika lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki, w końcu jestem, goście pojechali po 14 ale od razu musiałam odespać cały weekend bo od piątku spać chodziłam ok 2- 3 w nocy, dla mnie katorga. Także teraz Pomału was nadrabiam
Rika ale mega duży brzusio, jest po prostu piękny.
A ja mam wrażenie, że wczoraj czułam dziecko, co chwilę coś mi bulgotało i łaskotało od środka brzuszek a dzisiaj jak się przebudziłam przed chwilą to poczułam obok lewego jajnika jakby mocne kopnięcie albo jakby sie "coś" wykręcało wokół własnej osi. hehe, I teraz nie wiem czy to sen czy naprawdę to czułam. Ale normalnie, az się zerwałam bo takie mocne to było i to nie jelita na pewno
Jutro wyczekiwana wizyta, już zaczynam się bać ...Rika, Magic, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Gosiu ja wolę wierzyć, że to moje maleństwo
Chyba, aż takich omamów bym nie miała bo jak mówiłam aż się zerwałam
Fajna ta niedziela moja, bo jutro mam wolne i nie muszę myśleć o porannym wstaniu i jakoś tak bezstresowo.gosia86 lubi tę wiadomość