Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam awaryjnie Nutelle
ale wolałabym pączka
albo bajaderke
) cokolwiek słodkiego ale nie teraz bo wyznaje zasade - masz problem z wagą , nie jedz po 18
i tego staram sie trzymac bo waga w ciazy tez jest wazna
alma lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja na noc znowu zapycham się naczosami
Poza tym zjadłam dzisiaj paczkę śmiej żelek kwaśnych sama
No a wcześniej parę porcji barszczu z uszkami i mnie zemdliło, ale przeszło. Zaraz idę napić się soku pomarańczowego. Będę wyglądać jak pączek w maśle, ale będę korzystać bo jak się przeprowadzimy do mamy i urodzę to mamusia mi już zafunduje dietę dla matek karmiących coby dziecko kolek nie miało
-
nick nieaktualny
-
Eh, poszliśmy z mężem na imprezę i głupia ja, wypiłam sama prawie litr coca coli żeby nie zasnąć, po czym (no oczywiście, że po fakcie) stwierdziłam, że to strasznie głupi pomysł i się teraz boję czy z Małą wszystko ok. Bo w trakcie imprezy się strasznie rozkopała, a teraz cisza...Wezmę i w końcu kupię ten detektor tętna płodu, bo osiwieję z własnej głupoty
-
Aga na pewno jest ok. Rozkopała się bo w coli jest kofeina to i ona powera dostała. Ja też ostatnio umierałam ze strachu bo Małe zbyt długo nic nie robiło po czym o 23 dostałam 3 kuksańce i się uspokoiłam. Przecież to są mali ludzie i ich aktywność jest jak nasza raz śpią, raz potrzebują się wyszaleć a innym razem pewnie są zajęte ciućkaniem paluszka. Cola to nie zbrodnia, mogłabyś mieć ogromne wyrzuty sumienia jakbyś wypiła litr wina albo piwa to rozumiem.
Agusia246 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny