Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofe ja też mam na przedniej ścianie
i co? czuje
aż w szoku byłam, bo przecież jak? a łożysko?
ja też początkowo myślałam, że zwariowałam
madziorek będzie dobrzetylko spokój może nas uratować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:13
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cześć Dziewczynki!
Dlaczego dzisiaj musi być poniedziałek???!!! :p Z takim nastawieniem do pracy, szykuje się ciężki tydzień.... :p
Ja tez ruchów jeszcze nie czuję, mimo że druga ciąża. Łożysko z przodu na razie skutecznie amortyzuje.
Tych sprzętów kuchennych jest teraz mnóstwo, aż trudno wybrać co by się najbardziej przydało. O sokowirówce też myślałam. jest na liście obok automatu do chleba :p Może musze jakiś list do Mikołaja napisać, żeby rodzinka zamiast "skarpetek" zrobiła zrzutkę na jakiś sprzęt.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:15
Magic lubi tę wiadomość
-
Puella kochana musisz polubić poniedziałki
ja zawsze je lubiłam, a najbardziej kiedy zaczęłam pracę do samej siebie
ja sokowirówke mam, ale u mamy
muszę pójść i pożyczyc, bo mam trochę jabłek
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ewelinke wyjęłaś mi to z głowy!
ja dziś placem zaaplikowałam sobie luteinę i też nie wiem czy jej nie wyczułam, czy gdzieś się schowała
może poczytam o tym
ale nie martw się na zapas
wydaje mi się, że może się zmieniać, ja swoją wyczułam, ale mam krótkie palce więc ciężko powiedzieć, jeśli cię coś nie pokoi to może zadzwoń do lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:41
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
znalazłam cos takiego "dlugosc szyjki mozna ocenic tylko robiac usg dopochwowe!! palcami mozna zbadac czy szyjka sie nie rozwiera..."
Kochana nie stresuj siębędzie dobrze
może zmieniła pozycję i jej nie wyczułaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:55
Wonderwall lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cześć dziewczyny nie było mnie cały weekend a tu tyle stron nastukanych szok nie wiem czy uda mi się nadrobić
u nas wszystko w porządku fajnie jest na L4 więcej czasu dla siebie, rodziny i znajomych
mogę na spokojnie urządzić kącik dla maluszka i kompletowac wyprawkę
Mój szkrab dziennie daje o sobie znać raz słabiej raz mocniej to zależy co akurat robięJa mam łożysko na tylnej ścianie wiec możliwe, ze kopniaczki mi dadzą popalić
Powodzenia na wizytach :* -
Gosiu rozumiem Twój strach i obawę, chyba każda z nas jaą ma....Ale jestem zdania że trzeba zacząć w pełni cieszyć się ciążą i nie bać się nią chwalić, to cudowny okres i niech wszyscy cieszą się z nami
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:Magic mnie stresuje to ze ją wyczulam, bo chyba lepiej jak jest wysoko i nie wyczuwalna:)? Dobra juz nie panikuje, za tydzien zobacze co na to ginekolog:)
-
gosia86 wrote:Dziękuję Pigulska za wsparcie:*
Mąż się śmieje że mnie wydało po kapuście jak zjadłam w sierpniu;)jacieee ja też chcę mieć już taką fajną piłeczkę
Mierzą długość szyjki poprzez usg dowcipneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:17
-
gosia86 wrote:I jeszcze zdjęcie z wczorajszego wieczoru
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d53812a08d99.jpg
Kochane ja do wizyty jeszcze 15 dni
Ale piękny brzuszek! A ile masz wzrostu. Bo już kurcze Wam zazdroszczę tych slicznych brzuszkow. Mój cały czas "po bigosie"
-
Gosiu u mnie rodzina już cała wie
tak się złożyło, że jak mówiliśmy rodzicom to babcia była, a ona z tego szczęścia wytrzymała raptem kilka dni , czyli do powrotu do domu
Żona mojego kuzyna też jest w ciązy i pochwalili się tydzień temu a to dopiero 6 tydzień był i też cała rodzina wie. Cieszcie się, to jedyny taki czas dla CiebieMy oficjalnie powiedzielismy tylko rodzicom i babciom. Aha i kuzyn męża zauważył, że miałam niezły apetyt więc się wydało
a reszta się dowiedziała pocztą pantoflową
Wasze brzuchy są super, tylko mój tłuszczowykiedy mi tak ładnie urośnie?? już nie wspomnę o ruchach bo przez tą warstwę tłuszczu to dodatkowa amortyzacja
zmykam do domowego spagosia86 lubi tę wiadomość