Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia ja oglądałam wczoraj "Choć goni nas czas" z Nicholsonem i Freemaneem, film genialny i też śmiałam się i ryczałam jak bóbr. O "Gwiazd naszych wina" słyszałam, ale nie oglądałam, może dziś obejrzę, jak polecasz
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści.
A teraz idę jeść gołąbki, mniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:15
-
A czy ból od więzadeł może ciągnąć aż do biodra? Bo że do pachwiny to wiem ale tak wysoko? A może to dlatego że dużo śpię na prawym boku. Hmm sama nie wiem.
Zazdroszczę wizyt i trzymam kciuki za zdrowe maluszki. Płci takiej jak marzą sobie mamusie -
KotMisia może oczywwiście, tak samo każdy ból może promieniować i dlatego możemy odczuwać go w różnych miejscach
Puella to tak, wtedy masz stresaale miejmy nadzieję, że się to nie powtórzy
Ja jednak na drzemkę nie poszłam, za to poszłam na spacerale dobrze mi zrobił, odświeżyłam głowę i od razu mi lepiej
aż się głodna zrobiłam
KotMisia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Ofe czekamy na wieści!!! kto mieszka w brzuszku
)
Aga nie schizujto zależy jak dziecko sie ułoży
Bluberry kochana gratulacje!! :* a kto mieszka w Twoim brzuszku?Bluberry lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Wczoraj wieczorem najadlam się cukierków i popilam cola i cisza, żadnego motylka. A dziś zjadlam warzywa z kefirem i normalnie dyskoteka
Ciocie nasze kochane wszystko będzie dobrze!Magic, MiM, czarna panda, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A dlaczego MiM nie może mieć dzieci? To jest straszne...nie wyobrażam sobie tego...
Ja też słyszałam wczoraj o dziwnej historii dziewczyny z którą pracuje moja koleżanka. Podczas usg lekarz mimo testu ciążowego pozytywnego nie zobaczył zarodka w macicy...Zrobili beta hcg i jakieś inne badania i wyszło że jest w ciązy. Diagnoza:ciąża pozamaciczna. Dziewczyna rozpaczała bo to jej 2 ciąża która zakończyła się w taki sposób. Poszła na zabieg , po zabiegu kiedy obudziła sie usłyszała że nic nie znalezli! No ale ona dalej nie wiedziala co to znaczy czy jest w ciazy czy nie dlaczego ją trzymają w tym szpitalu itp. Nikt jej nie chciał nic powiedzieć. Zrobili jej usg chyba dzień po i zarodek był w macicy...Powiedzieli że zdarza sie ale to jak cud że się przemieścił lub jakos schował ten zarodek. Obecnie jest po połówkowym dziecko zdrowe ma termin na kwiecień...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 16:06
gosiunia, dorota1987, Eklerka, paulinabrzeska lubią tę wiadomość
-
A ja nie wierzę w to, że coś może być niemożliwe, bo jakiś człowiek wydał taki wyrok. Znam tyle przypadków, kiedy lekarze ogłaszali bezdzietność par, a one jednak doczekały się dzieci, że nic mnie już nie zaskoczy. Czasami jedynymi barierami, które istnieją są te, w które sami wierzymy, bo wmawiają nam tak inni.
Magic, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
czarna ja też miałam pozamaciczną.... ale przy operacji, bo usuwali mi też dużą torbiel nie znaleźli żandego śladu po ciąży... to było we wrześniu 2013r.... moja gin kazała mi nie traktowac tego jako ciąży. A ja ostatnio dowiedziałam się o takim przypadku kiedy lasce wyszedł test pozytywny i poszłą do lekarza, on, że nie ma tu żadnej ciąży. Zrobił jej oczywiście b-HCG, homrony i wiecie co wyszło??? Że jej TSH jest dużo za wysokie
i fałszowało wynik testu ciążowiego
alma Ty dziś to mi czytasz mega w myślachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 16:13
alma lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kochane my juz po
czuje niedosyt lekki bo usg bylo szybkie i chyba tylko ze wzgledu na meza. Dr mowil ze w ciazy robi sie tylko 3 razy usg no ale zrobil na szybkiego przez brzuch. Maluch trzymal reka swoja brodke jakby sie zastanawial. He he
. Plci niestety nie poznalismy ale posluchalismy serducha. Najwazniejsze ze maluch ma sie dobrzeczarna panda, Magic, alma, gosia86, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość