Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dam znać spokojnie Gosiu,nie stresuj się wystarczy że ja mam stresa ciekawe czy wogle będzie chciał dalej mi ciąże prowadzić i wogle jaki on jest jutro się okaże trzeba być dobrej myśli,może uda mi się chociaż serduszko usłyszeć i to mi wystarczy
gosia86 lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Bluberry Ofelaine gratulacje z udanych wizyt
czekamy na wieści od Madziorka
Widzisz Gosiu cieszę się, że się zdecydowałas i zadzwoniłaś do kuzynki
Beti skąd masz tą teczuszkę??
Ja staram się nie zrywać za szybko z łóżka czy z innej pozycji, w której byłam dłuższy czas bo mam okropne zawroty głowybóli podobnych do waszych nie zaobserwowałam, ale może to więzadła.
Ofelaine lubi tę wiadomość
-
Kochane wszystko ok Maleńtas rośnie, zmierzyć się nie dał, bo tak wierzgał. Pani doktor stwierdziła, że chyba facecik
ale chyba
Dzieki za kciuki idę na kolacjępompon, Ofelaine, gosia86, czarna panda, alma, KotMisia, PIGULSKA, gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
hej, cieszę się, że wizyty udane
ja dzisiaj poszalałam ciuszkowo w pepco a potem jeszcze wylicytowałam na allegro 6par ślicznych pajacy za trzy dyszki. Nie powiem - poprawiło mi to humor
. ja mam łożysko na tylnej stronie a i tak ruchów jeszcze nie czuję, kilka razy zdarzyło mi ię poczuć taki łaskotki, jakby swędzenie i muskanie od środka, ale chyba to moja wyobraźnia. juz sie nie moge doczekac jak poczuję moją niuńkę tak jak wy opowiadacie. ogólnie to jestem jakaś padnięta i zbieram się do wyrka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:03
Ofelaine, gosia86, alma lubią tę wiadomość
-
Pompom ja często czuje takie łaskotanie od środka i muskanie jakby. Dokładnie tak jak piszesz i myślę, że to dzidzia moja
czasem się zaczynam drapać po brzuchu ale to i tak swędzi od środka tak jakby wiec drapanie nic nie daje
A ja mam łożysko na przedniej ścianie ale mimo to od weekendu czuje chyba ruchy dziecka, bardzo delikatne ale myślę, że to mój słodziaczek jednak jest.
Teraz też czuje, że coś mnie łaskocze a wcinam właśnie deserek z gruszki, banana i jabłka z bitą śmietaną i chyba mu smakuje
Dziewczyny gratulacje z udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:07
gosia86, pompon, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Tak to ta stronka co Gosia wkleiła link. Czeka się ok miesiąc aż przyślą. Ja znów zapycham się żelkami, a małe szaleje. Na następnej wizycie zapytam kto we mnie siedzi bo denerwuje mnie bezpłciowe zwracanie się do brzuszka.
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt, ledwo doczytałam wszystkie wpisy. Dziewczyny nie martwcie się na zapas i cieszcie ciążą. Ja dziś pomęczyłam się w laboratorium z krzywą cukrową i 3 punktowym pobraniem krwi. Jak siedziałam ponad 2 godziny w labie to bolała mnie głowa i chciało mi się spać. W zasadzie te objawy zostały mi na cały dzień. Jutro wyniki i mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Wiecie jakoś tak mi miło, jak Pani laborantka pytała jak się czuję (jak każdego z 3 osób po glukozie), powiedziałam, że bardzo sennie, a ona: a maluszek pewnie rozrabia.
Niestety ciągle nie czuję nic wyraźnego co bym sklasyfikowała jako ruchy dziecka, ale fajnie, że widać, że jestem w ciąży. W końcu na krzywą cukrową nie przychodzą tylko ciężarne. Swoją drogą ciekawe jaką miała by minę jakbym spytała: jaki maluszek?KotMisia, gosiunia, paulinabrzeska lubią tę wiadomość
-
Witam i dołączam:)
Mój termin to 29.05 ale maluszek (bo to prawdopodobnie chłopak)jest większy o 5 dni i data porodu ciągle się zmienia. Miło się czyta o waszych udanych wizytach i już pierwszych ruchach. Ja czekam na nie z niecierpliwością a niestety nie zanotowałam w pamięci na genetycznych nić o położeniu łożyska. Tyle wtedy było emocji. Na szczęście badania oraz pomiary w należytym porządku!
Rośnijcie zdrowo i bezproblemowo!gosia86, dorota1987, czarna panda, KotMisia, alma, madziorek, gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
Kochane
moje przeczucia, ph moczu 6, to ze nie ciagnie mnie do miesa i kwasnego - myli sie:) będę miała synka:) był dzis na usg siusiaczek:)
dorota1987, gosia86, Karolcia88, czarna panda, Ofelaine, PIGULSKA, KotMisia, Matik2012, pompon, alma, Agusia246, madziorek, Rika, Puella, MiM, paulinabrzeska, Magic, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
ja jutro wizyta koło 10
niestety bez USG ;/ tylko macanko i kolejna dawka L4
ja chyba dziś w wannie poczułam małego... chociaż nie wiem czy to mi się nie wydawało lub to coś innego ale tak jak by się obróciłchociaż łożysko mam na przedniej ścianie i chyba to jednak za wcześnie.
dziewczyny u mnie brzuch pomału się pojawia teraz siedziałam i oglądałam film laptop na kolanach i tak w pewnym momencie zerknęłam na brzuch... i kurcze jaki wypukły się zrobił choć wiadomo wieczorem to i co nie co się tam zbiera ale jeszcze nigdy takiego nie miałam, brzuch zawsze płaski aż Krzyśka zawołałam żeby zobaczył jaki brzuszek mamjuż fałdka pod piersiami się robi