Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teź nie kupuję detektora bo Maleństwo się rusza, gorszy był dla mnie ten pierwszy okres kiedy nie czułam jeszcze ruchów. Nawet przed chwilą czułam jak fikało. Teraz dzwoni do nas teściowa i słyszę jak narzeka wrrrr krew mi pulsuje ze złości w żyłach jak dzwoni. Jutro do gina jupii
u mnie zawsze lekarz bada ginekologiczne plus usg.
gosiunia, KotMisia lubią tę wiadomość
-
witamy wieczornie po wizycie ... maleństwo rośnie,serduszko pięknie równo bije , szyjka długa ponad 5 cm i zamknięta,maleństwo ułożone miednicowo (czy jakoś tak )
mąż w niebo wzięty bo naszej dziewczynce wyrósł SIUSIAK
którego oboje widzieliśmy...bardzo się ciesze,ale jakoś mi szkoda tej mojej córuninic będzie następna po synku naszym kochanym- co do imienia to nie mamy pojęcia dla dziewczynki pomysłów mnóstwo,dla chłopczyka ani jednego. BARDZO DZIĘKUJEMY ZA KCIUKI
u nas tez na każdej wizycie badanie ginekologiczne i usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:31
czarna panda, alma, Bluberry, MiM, nojaniewiem, Ofelaine, AGA 30, Puella, PIGULSKA, KotMisia, madziorek, Karolcia88, gosia86, Matik2012, Wonderwall, nadulek, katalina, Magic, dorota1987, pompon lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Witamy w kolejnym dniu dziś my wizytujemy tak więc stresik porządny od rana.
Wczoraj miałam masakryczny dzień na moich oczach stary ch*j prawie rozjechał mi córkę na przejściu dla pieszych gdy miała zielone światło ale w ostatniej chwili udało mi się ją pociągnąć i skończyło się na strachu. Tak się zdenerwowałam że brzusio zaczął mnie nie boleć ale dziś oki.
Magic miała mieć synka a będzie dziewczynka a gosiuni córeczce urósł siusiak zobaczymy czy u nas nic się nie zmieniło -
Cześć
dlatego ja się już nie przyzwyczajam, bo może się okazać jak u gosiunimoże darzy się cud.... teraz korci mnie żeby pójść na usg 3d
wtedy to już nic się nie ukryje
nadulek to nie fajna sytuacja, ja nie wiem czy kierowcy to oczy w dupie mają? ja sama jestem kierowcą, zdarzały mi się pomyłki, ale żeby prawie kogoś rozjechać??? chyba bym na zawał ja sama padłaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:29
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ale mamy dużo chłopaków
zdam dzisiaj relację kto u mnie siedzi w brzuszku. Wkurzyłam się tylko na siostrę i moją przyjaciółkę bo wiedzą że idę do gina i już mam listę życzeń co one potrzebują. Kurcze nie wiem czy na mnie lekarz dla przyjaciółki asubtelle przepisze. Bo euthyrox dla siostry na pewno. A jeszcze dla swojego psiunia chciałam żeby mi przepisał leki na sikanie. Na 100% powinien przepisać ale ja nienawidzę się prosić, ale jak nie poproszę to wyjdę na zołzę. Zamiast stresować się czy z dzieckiem ok to ja się martwię czy leki wypisze ehh.
-
beti spokojnie
będzie dobrze
strasznie dużo tych chłopców jest...i dlatego dla mnie nie starczyło
ale nie tracę nadziei, bo nie ma co. Ja już chyba zrobię tak, że kto będzie to będzie. Kupię wyprawkę uniwersalną i już
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzięki Magic
mój lekarz jest spoko gość więc nie powinno być problemów. Najwyżej powie nie, przecież głowy mi nie urwie. Moje dziecię albo jeszcze śpi albo siedzi cichutko i czuje że mamusia chodzi jak klębek nerwów. Napiłam się lactulosum dzisiaj rano mam nadzieję że nie zacznie działać po 17 bo będzie śmiesznie.
Magic lubi tę wiadomość
-
Gosiunia, gratuluje synka
Magic zabraniam Ci pisać takie bzdurki! Jak możesz mówić, że dla Ciebie nie starczyło?To tak jakby dziewczynka była gorsza... Za 3 tyg może się i u mnie okazać że potencjalny siusiak z przedwczoraj był tylko jakimś przewidzeniem
A może Ci się też okazać jak moim rodzicom że całą ciążę mieli siusiaka a tu córka wyszła - możesz mieć na odwrót.. Córeczka to też skarb, wyobraź sobie ją w tym pięknym bodziaku z baletnicą jaką będzie miała piękną buźkę, znajdź album ze starymi zdjęciami jak Ty byłaś mała i mąż, ona będzie Waszym odbiciem
Ja też kupuję uniwersalną wyprawkę i tylko jakieś śpiochy czy bodziaki dla każdego, tzn. takie że mam super tatę, czy kocham mamę, dziadka babcietakie widziałam też w odcieniach beżu...
Beti samych wspaniałych wieści na wizycie!
Ja o lactulosum mam same złe wspomnienia, piłam namiętnie kiedy miałam zaburzenia odżywiania, teraz na same wspomnienie zapachu rzygamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:52
Magic, czarna panda, MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
kochana uspokój się, bo dziecie będzie znerwicowane
zjedź czekoladę
czuję się osamotniona z tą moją małą w brzuszku...same chłopaki. A tak mi się wydawało, że to chłopiec. Mam nadzieję, że nie namieszam w głowie dziecku
No katalina ja wiem, że nigdy nie miałam tego co chciałamkwestia przyzwyczajenia
kocham swoje dziecko
i nie zamieniłabym jej na nikogo innego
wiem,że to źle zabrzmiało, ale ja to już biorę na wesoło, bo czemu mam się smucić? dziecko to dziecko jakiej płci by nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:56
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No, i tak ma być
Nigdy nie wiesz co się zdarzy u mnie za 3 tyg
Mam przesuniętą wizytę na 22.12 to wtedy się dowiem czy u mnie siusiak to siusiak, czy iluzja
Poza tym Rika też ma córeczkę Kasięi Pompon ma Jadzię i jeszcze któraś, przepraszam że nie pamiętam ale Zosię
Proszę zgłaszajcie się teraz dziewczyny z córeczkami, żeby pokazać Magic, że nie jest osamotniona w tej ciążygosiunia, pompon lubią tę wiadomość
-
Cześć
Dziewczyny powodzenia na wizytach trzymam kciuki!
Nadulek ale się nerwów najadłaś dobrze ze nic się nie stało. Ja juz po śniadaniu i mały znowu daje o sobie znać
ale bym go chciała znów zobaczyć a tu jeszcze 2 tyg