Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez mi sie wydaje ze tam kręgosłupek i brzuszek widac i główka po prawej w dol skierowana
Na mój dzis podły humor pomogła jedna rzeczzakupy dla maluszka
kupiłam w lumpku bluzeczkę a mój maz takie spodnie bojoweczki moro maleńkie
jak bedzie dziewczyna to trudno
i dostałam komplecik od mamy
i prawie jeansy ciążowe kupiłam w lumpku, ale niestety były troche za małe a gamy rozmiarów w takich sklepach nie maja a cena 19 zł. Bede tam zaglądać cześciej tym bardziej, ze dzis byłam tam pierwszy raz i duzo fajnych rzeczy dla dzieci było i 6 zł za sztukę. Magic a jakie piekne sukieneczki były.Jakby mi ostatnio lekarka powiedziała ze dziewczynka to bym z cała siatą wyszła bo żal było zostawić
a body sa urocze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 18:53
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Dziewczyny ja tez miewam raz na jakis czas mdlosci. Wczoraj wisialam nad wc bo mnie mocno rwalo ale bez wymiotow. Jak zwykle poszla sama slina wiec nie wiem czemu ta dr taka zdziwiona
stoje sobie w sklepie i nagle jak mnie zlapie, to klekajcie narody...
a juz nie daj Boze jakis nieprzyjemny zapach... Ostatnio nie bylam w stanie zatankowac, bo jak poczulam benzyne, to prawie opawikowalam dystrybutor
ja tez mam ostatnio dziwne sny... To latam samolotem nad lakami pelnymi kwiatow, to jestem na wojnie i mam misje do wykonania... -
Przyjaciółka miała robione wszystkie zabiegi oraz in vitro w angelusie - na razie bezskutecznie.
Mnie na szczęście nic się nie śni. i Chwała Bogu bo moje sny są jak przepowiednia. Kurczę nie raz sie boje zasypiać
Moje dziecię od czwartku może iść do przedszkola po chorobie. Oszaleć z nią można. Niestety Ona już jest na etapie gdzie mamusia jest nudna mimo wymyślania tysiąca zabaw.
Byłam u przyjaciółki która ma 2 miesięcznego bobasa aż miło popatrzeć na ten porządek i pposłuchać ciszy w tym domu03.02.2014 -
A ja bym dzisiaj spała. Odkąd zjadłam obiad głowa mi lata, a przecież spałam po obiedzie 2 godz. Chodzenie po marketach jest dla mnie ciężkie z uwagi na słodycze. Są teraz tak ładnie wyeksponowane, a do tego mam ochotę upiec piernik, ale wiem że ja sama zjem pół blachy. Dla kompromisu żeby mieć w domu coś słodkiego kupiliśmy pierniczki w glazurze. Ja sobie wzięłam jeszcze andruty żeby zjeść z danio śmietankowym. A tak w ogóle muszę się pochwalić bo zamówiłam piłkę do ćwiczeń na Allegro. Dzisiaj rano zrobiłam małą gimnastykę z you tub i ćwiczenia bardzo mi służą. Widziałam fajny zestaw ćwiczeń z piłką i już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie. Dzisiaj mój B. podniósł mi w reserved ciśnienie. Chciałam zobaczyć jakiś luźny ciuszek na wigilię i co usłyszałam na wejściu od mojego mężczyzny " przecież Ty jesteś gruba i będziesz grubsza. Jest tu dział dla grubasów tj dział ciążowy?" Para prawie szła mi uszami, bo nie wyglądam jeszcze jak potwór i mieszczę się w normalne ciuchy, dostał ochrzan z miejsca.
-
PIGULSKA wrote:Rzeczywiście trudno odgadnąć to zdjęcie i chyba tez widzę kręgosłup
Dziewczyny ja jakoś nic nie potrafię znaleźć w sh... nie wiem ale już sam zapach mnie stamtąd odrzucai tam juz całkiem posegregowane było nawet dla dzieci osobno chłopiec dziewczynka i wiekowo ułożone.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Cioteczki znalazłam sposób na pobudzenie maluszka. To już 3 raz więc raczej nie zbieg okoliczności
Zjadam coś dobrego, biorę laptopa albo telefon, kładę się i puszczam muzyczkęNolrmalnie dyskoteka
A to link do tej muzyczki
https://www.youtube.com/watch?v=d4tt9QUDMBoMatik2012, gosia86, gosiunia, Bluberry, alma, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość
-
Ale dziewczyny szalejecie dziś, trudno Was nadrobić. Czarna Panda cieszę się, że upadek był niegroźny i z dzidzią wszystko w porządku.
Katalina gratuluję synka
Gosiunia jak tam po wizycie?
Ja dziś po wizycie u rodzinnego, a w czwartek okulista. Być może będę musiała brać antybiotyk
Dziewczyny, czy próbowałyście słuchać serduszka dziecka przez stetoskop? Bo ja się zastanawiam, czy jest dość duża różnica jeśli zamówię detektor tętna płodu, czy sam stetoskop może wystarczyć...Co myślicie?gosiunia, katalina, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Bluberry, ja stetoskop dopiero wezmę od mamy jak pojadę do domu rodzinnego, więc się sama przekonam. A święta to dobra okazja, żeby zasugerować potrzebę detektora i chyba to wykorzystam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 19:57
Bluberry, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotMisia wrote:Cioteczki znalazłam sposób na pobudzenie maluszka. To już 3 raz więc raczej nie zbieg okoliczności
Zjadam coś dobrego, biorę laptopa albo telefon, kładę się i puszczam muzyczkęNolrmalnie dyskoteka
https://www.youtube.com/watch?v=d4tt9QUDMBo
Moje też zaczyna się ruszać jak tylko siadam do laptopa;p chyba wie że mama z tatą rozmawia;*alma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotMisia wrote:Cioteczki znalazłam sposób na pobudzenie maluszka. To już 3 raz więc raczej nie zbieg okoliczności
https://www.youtube.com/watch?v=d4tt9QUDMBo
KotMisia też Niuńkowi puszczam Mozarta, ale szczerze to dla relaksu wolę Debussy'ego. Posłuchaj sobieZwłaszcza Arabesque I i Clair de lune
https://www.youtube.com/watch?v=OUx6ZY60uiI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 20:38