Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi przeszły mdłości całkiem w ciągu dnia , rano czasami jeszcze zwymiotuje ,,ślinę'' ale nie zawsze. Ja ogólnie dużo lepiej się czuje.Z objawów innych to :Częściej drętwieją mi nogi i ręce mimo ze jem magnez podwojna dawke, brodawki mam bardzo ciemne, pierwszy raz wiem co to znaczy mieć zgage i pojawiły mi się ,,pajączki '' na nogach a raczej na udach.
-
PIGULSKA wrote:Czarna ufff super wieści
a zdjęcie wrzuć może uda nam się odgadnąć co przedstawia
a laska w poczekalni może jest w ciąży poraz kolejny i dlatego ma taki brzuszek
Eklerka mnie juz od dawna nie mdli teraz dokucza mi zgaga od czasu do czasu
Co Ty pytałam sie jej czy to jej pierwsza ciąża a ona że tak. Tylko przyznała się ze przed ciąża też troszkę miała brzuszka. Wieczorem wrzuce to zdjęcie a może akurat będziecie bardziej sprytne ode mnie i odgadniecie co tam jest:P
Posłuchałam serduszka dzidzi...nie wiem Wy pewnie też tak macie... że piekniejszego dzwieku nie znam niż dzwiek bicia serduszka dzidzi w brzuszku;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:33
PIGULSKA, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dorotko w Angelsuie robiłam test PAPPA
A przyjaciółka tam chodzi do gina i jest bardzo zadowolona - Piękna ta klinika, jak w amerykańskim serialu medycznym
A gdzie masz zamiar rodzić? Słyszałam że mikołowska porodówka jest bardzo dobra.
dorota1987 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Ale pędzicie, dziewczyny, trudno nadążyć
Ja dzisiaj w świetnym humorze, staram się wykorzystać ten dzień i nastrój na maxa, bo to pierwszy taki dobry dzień od dawna.
Byłam na herbatce u koleżanki, zrobiła mi wielką niespodziankę, miała przygotowane dla mnie rzeczy: wanienkę, rożek i poduchę do karmienia, zrobiło mi się taaaak miło a idąc do domu z wanienką w rękach miałam uśmiech dookoła głowy
Na obiadek zrobiłam zapiekane tortille, wszamaliśmy z mężem ze smakiemCieszę się, że już mogę gotować i szaleć w kuchni, brakowało mi tego
Umówiłam się też na połówkowe badanie i mamy 14 stycznia, więc troszkę jeszcze trzeba poczekaćPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Eklerka wrote:Jak powiedzialam gin o codziennych mdlosciach, to sie popukala w czolo i mi nie uwierzyla
Oj zgage tez mam, czasem puszcza sama z siebie, a czasem meczy przez caly dzien... Polecam Wam na to migdaly
Ktoś mi doradzał na forum może nawet Ty na zgagę migdały ...niestety mi nie wchodzą wogóle;( Faktycznie dziwne są mdłości w tych tyg ale cóż...ta dziewczyna która dzisiaj czekała ze mną na wizytę tak samo ma mdłości a jest w 15 tyg. Mówi że jadłaby teraz tylko mięso hehe dziwne co nie?Bedzie miała chłopaka prawdopodobnie tak mówi lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 18:13
-
No MiM klinika piękna, ale wizyty ciążowe to teraz koszt 170zł. Dla porównania - wizyty w leczeniu niepłodności to 80 zł i każdemu polecę jak ma problem z zajściem. Ale teraz przenoszę się do lekarza w Mikołowie (już do niego chodziłam przez półtora roku i wiem że ciąże prowadzi świetnie, niestety z niepłodnością u mnie sobie nie poradził). Przy okazji ten lekarz pracuje w szpitalu w Mikołowie i tam będę rodzić. Cieszę się, że słyszałaś dobre opinie. Mnie przeraża jedynie ordynator, bo się bardzo upiera żeby nie robić CC, a czasem siła wyższa...ale tak to wszystkie dziewczyny z okolic tam rodzą i jest dobrze. A Ty MiM szpital wybrany?
Taką małą konwersację z MiM na forum zrobiłam, to może dopiszę coś co poczytają wszystkie, może Wam się humor poprawi. Właśnie przypomniało mi się co mi się śniło tej nocy. Nie wiem skąd się biorą takie sny, ale było tak:
Brałam udział w programie Top Chef czy w czymś podobnym i miałam godzinę na zrobienie ciasta. Narzekałam, że tak mało czasu i w ostatnich sekundach wrzuciłam ciasto z blachy na jakiś uszczerbiony talerz. Dałam jury do spróbowania i tej Stalmach smakowało...ale potem wzięła mnie na bok Ania Rubik i powiedziała, że mam lepiej chodzić w szpilkach. Pokazywała mi jak się mam poruszać, a ja się z niej nabijałam i zamiast chodzić jak mi pokazuje to skakałam jak kangur. Jak chciała mi zwymyślać, to jej powiedziałam, że chyba pomyliła "Top chef" z "Top model" i było cicho, a ja wyleciałam z programu nie za ciasto, ale za Rubik. A jak wyszłam ze studia to jacyś obcy ludzie powiedzieli, że dobrze zrobiłam i zaczęli akcję na Facebooku, gdzie miałam spore poparcie. Niestety nie wiem czy dobrze, bo jeszcze by się okazało, że poszłam do "Mam talent".
Jaki wniosek ze snu? Szpilki są nie dla mnie, zwłaszcza w ciąży i czas chyba upiec mężowi ciasto, bo dawno tego nie robiłam...i nie musi być w godzinęgosia86, czarna panda, PIGULSKA, KotMisia, beti97 lubią tę wiadomość
-
To jest foto z usg-nic z niego nie rozumie i to nie jest słaba jakoś zdjęcia ( może troszkę)tylko takie dziwne foto dostałam;)
Patrzę z wszystkich stron i nie wiem o co kaman:P
Dorotko1987 z Twoich snów wynika jeszcze jedno-za dużo oglądasz TVN-u hehe żartuje ja też te programy oglądam bo czasami nie ma coMagic lubi tę wiadomość
-
Tak dorota1987 pisałam wcześniej o wizycie. Wszystko w porządku na szczęście- dziękuję za troskę. Magic ale myślisz ze kregosłup jest tak normalnie jakby bobas leżał czy na odwrót do góry nogami? Chyba ta pierwsza górka na dole to brzuszek a potem jest głowka a to na górze moze tak sie odbiło dziwnie
dorota1987 lubi tę wiadomość