Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna Panda, mam nadzieję, że wszystko ok, wszystkie się tu martwimy, więc daj szybko znać jak po wizycie.
MiM to fajnie, że wpadasz do Mikołowa, myślałam, że w Katowicach jest wszystko, a może i nie koniecznie. Ja do Katowic jadę jak na prawdę muszę, bo szczerze nie lubię. Dla mnie to miasto wiecznych remontów i tylko człowiek się stresuje jak ma się dostać w docelowe miejsce, bo wiecznie są jakieś drogi zamknięte, objazdy itd. Może nie jesteś ze ścisłego centrum, to może chociaż trochę Cię te wariactwo omija:) -
Kurde, chyba go poproszę na następnej wizycie. Nie chce zmieniać lekarza, bo oprócz tego to jest naprawdę w porządku, zresztą nie raz wam pisałam.
A i jeszcze jedno, gdzie czujecie swoje dzieciątka? Bo mi się wydaje że za nisko, i mówiłam to ginekologowi a on zrobił usg i powiedział żejest ok. A ja czuje tak na wysokości kości biodrowej a czasem niżej. -
Dorotko ja pracuje w Centrum Katowic i już dawno porzuciłam auto na rzecz pociągu. Z Ligoty do Centrum jadę tylko 8 minut, a ile czasu zaoszczędzonego.
Dla porównania sąsiad pracuje na tej samej ulicy co ja i on jeździ autem. Nie raz go widzę jak wyjeżdża z pracy, a ja lecę na pociąg. Niejednokrotnie jeszcze zrobię zakupy i razem wchodzimy do klatki.
Co ty Mikołów to super miasteczko, kurczę ile wspomnieńa i basen macie fajny
03.02.2014 -
No ja jak do Katowic to na zakupy, w odwiedziny do przyjaciółki na Witosa lub na Ochojec do Kliniki (ale to już ostatni raz pojadę na prenatalne, bo zacznę chodzić do gina w Mikołowie). Faktycznie pociągiem masz się lepiej. Miejmy tylko nadzieję, że zima nie da PKP w kość.
A z Mikołowa tez jestem zadowolona, pochodzę z Łazisk Górnych (powiat mikołowski) i zawsze chciałam mieszkać w Mikołowie, na długo zanim poznałam mojego męża - Mikołowianina:)
W Mikołowie można dużo spraw załatwić, nie to co w mniejszych miejscowościach, jest bardzo urokliwy rynek, trochę miejsc do spacerów, kilka fajnych knajpek, a jednak przede wszystkim spokój...a do basenu mam 10 minut z domu szybkim krokiem, ale jakoś nie umiem tam dojść, teraz w ciąży to dopiero strach. -
witamy się znów
Rozmawiałam z mamą i powiedziała, że to chyba wszystko jedno co będzie teraz, potem będziemy się martwići w ramach przeprosin dla Lilki kupiłam jej piekne body
Karolcia88, Ofelaine, PIGULSKA, katalina, czarna panda, Nejcik, madziorek, KotMisia, beti97, alma, gosiunia, Monika1357 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
PIGULSKA wrote:Ja się zawsze zastanawiałam jak się zmieni moje ciało w ciąży, bo to nie uniknione ze się zmieni, i jestem póki co zadowolona to chyba kwestia samoakceptacji
no dobra przyznam się...cycki mogłabym mieć trochę większe
póki co to rosną same sutki hehehe
-
gosia86 wrote:Nojaniewiem dobrze pamiętam że to u Ciebie napinała się macica?czy to u Pigulskiej? Co na to kazał Ci brać lekarz?
Jesli was pomyliłam to przpraszam
Mi się napinala macica dostałam na to luteine 50 i magnez 2xdziennie -
Eklerka wrote:Zamienisz sie na piersi? Ja mam rozmiar 95F, a juz mi zaczynaja wyplywac ze staniczka
Magic śliczne bodziaki
Czarna panda będzie dobrze czekamy na dobre wieści
Ja też polecam sklep pepco fajne promocje u nas teraz mnóstwo zabawek, i dla maluchów tez nie raz się trafi coś ładnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 16:57
Magic lubi tę wiadomość
-
nojaniewiem wrote:Kurde, chyba go poproszę na następnej wizycie. Nie chce zmieniać lekarza, bo oprócz tego to jest naprawdę w porządku, zresztą nie raz wam pisałam.
A i jeszcze jedno, gdzie czujecie swoje dzieciątka? Bo mi się wydaje że za nisko, i mówiłam to ginekologowi a on zrobił usg i powiedział żejest ok. A ja czuje tak na wysokości kości biodrowej a czasem niżej.i to normalne, bo zmienia pozycję
nie martw się
ja też zapytałam, że jak ułożone jest dziecko główką to czy... odrazu mnie zbeształa, że przecież dziecko się rusza i może być w róznych miesjcach
gosia ja mam czasami twardą maciceale biorę nospę i magnez
i pomaga
PIGULSKA zrozumiałami zreflektowałam się
stiwerdziłam, że skompletuje wstępną wyprawkę dla córki i syna i co się urodzi w to ubiorę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 16:58
PIGULSKA, nojaniewiem, KotMisia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018