Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PIGULSKA wrote:Woooow ja mam B możemy się podzielić
Magic śliczne bodziaki
Czarna panda będzie dobrze czekamy na dobre wieści
Ja też polecam sklep pepco fajne promocje u nas teraz mnóstwo zabawek, i dla maluchów tez nie raz się trafi coś ładnego
ktoras z Was zamawiala detektor tetna plodui jak sie spisuje?
ja ostatnio w Pepco zaszalalam i kupilam bodziaka, 3 pary spodni i bluzeczke
Magic, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Ja czuje zazwyczaj z lewej lub z prawej strony. Kurde moze moje dziecko tez kopie mnie po pecherzu bo co chwile jestem w wc, a dzis pobilam rekord. Poszlam siusiu wrocilam do biurka usiadlam i znow mi sie tak mocno chcialo jakbym nie byla z pol dnia
Magic slodkie te bodziaki.Magic lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Długo masz brać luteinę? Mi kazała wrócić do dupka i luteiny i dawka wieksza niż miałam w szpitalu po krwawieniu
Na razie mam tylko luteine w domu wiec biorę 2*200 i sie zastanawiam czy kupować tego dupa czy tez nie -
gosia86 wrote:Długo masz brać luteinę? Mi kazała wrócić do dupka i luteiny i dawka wieksza niż miałam w szpitalu po krwawieniu
Na razie mam tylko luteine w domu wiec biorę 2*200 i sie zastanawiam czy kupować tego dupa czy tez nie tym bardziej ze czuję efekt już po jednej dawce luteiny wiec może poprzestać tylko na tym?
Magic śliczne bodygosia86 lubi tę wiadomość
-
No właśnie co do ubranek to kupujecie większe niż 56? wiem że dziecko szybko wyrośnie ale jak się rodzi 50-52cm to w takich 62 nie będzie pływać? Kurcze.. ja jeszcze nie kupuję, ale dostałam dwa bodziaki białe w rozmiarze 62-68 to wygląda jak na spore dziecko już a nie noworodka...
-
Dziewczyny wszystko dobrze!!!!!!!!! Nie pisałam wcześniej bo padała mi bateria w tel.Jejku co za ulga...dobrze ze poszłam bo nie wytrzymałabym do wizyty ktora mam 16.12.Lekarz zrobił mi usg ale nie pokazał mi bo powiedział ze sie nie da przekrecic monitor i zrobi mi zdjecie-zrobił ale nic nie rozumiem z tego zdjecia:P Poprosiłam o badanie ginekologiczne bo nie mialam robionego od pazdziernika i tez usłyszałam ze wszystko dobrze. Takze dziewczyny nic nam się nie stało;) Dziekuję ze byłyscie przy mnie.
Mam siniaka na połówce tyłka takiego dosyć dużego. Lekarz powiedział ze przy takim upadku w tym tyg nie powinno coś sie dziać.
Ale poczułam się dzisiaj tak jak pare tyg temu kiedy plamiłam...poprostu panika. Strasznie spanikowałam ale tak bardzo się bałam o moją kruszynke...
Mojej siostrze sniło sie dzisiaj że miałam córeczkę zobaczymy czy sie przypowie;) Siedziałam dzisiaj w poczekalni z jakas dziewczyną i ta była w szoku jak powiedziałam ze jestem w 18 tyg bo ja nie mam brzuszka prawie wcale a ona była w 15 i miała taki 3 razy większy;)Magic, Eklerka, PIGULSKA, gosia86, Karolcia88, katalina, nojaniewiem, KotMisia, alma, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja kupuje od 56 do 68, ale wieksze kupuje tylko na promocjach np. wczoraj w lidlu dorwalam jeansy na 68cm w cenie 4,99zl
Kochane, Wam juz ustapily mdlosci? Ja codziennie od rana sila powstrzymuje sie od wyladowania w objeciach muszli, ale wlasnie zostalam pokonana i polecial pierwszy pawik od kilku tygodni...
ta ciaza mnie wykancza psychicznie. Mdlosci, zawroty glowy, potworne bole plecow i glowy, problemy z sercem, dretwienie rak, a do tego ciagly stres... Oj bedzie sie musial Nasz Babel niezle natrudzic zeby odkupic swoje winy -
czarna panda wrote:Dziewczyny wszystko dobrze!!!!!!!!! Nie pisałam wcześniej bo padała mi bateria w tel.Jejku co za ulga...dobrze ze poszłam bo nie wytrzymałabym do wizyty ktora mam 16.12.Lekarz zrobił mi usg ale nie pokazał mi bo powiedział ze sie nie da przekrecic monitor i zrobi mi zdjecie-zrobił ale nic nie rozumiem z tego zdjecia:P Poprosiłam o badanie ginekologiczne bo nie mialam robionego od pazdziernika i tez usłyszałam ze wszystko dobrze. Takze dziewczyny nic nam się nie stało;) Dziekuję ze byłyscie przy mnie.
Mam siniaka na połówce tyłka takiego dosyć dużego. Lekarz powiedział ze przy takim upadku w tym tyg nie powinno coś sie dziać.
Ale poczułam się dzisiaj tak jak pare tyg temu kiedy plamiłam...poprostu panika. Strasznie spanikowałam ale tak bardzo się bałam o moją kruszynke...
Mojej siostrze sniło sie dzisiaj że miałam córeczkę zobaczymy czy sie przypowie;) Siedziałam dzisiaj w poczekalni z jakas dziewczyną i ta była w szoku jak powiedziałam ze jestem w 18 tyg bo ja nie mam brzuszka prawie wcale a ona była w 15 i miała taki 3 razy większy;)
U mnie pilka dosc pokazna, ale poslodyczowa, wiec sie nie liczy
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Czarna ufff super wieści
a zdjęcie wrzuć może uda nam się odgadnąć co przedstawia
a laska w poczekalni może jest w ciąży poraz kolejny i dlatego ma taki brzuszek
Eklerka mnie juz od dawna nie mdli teraz dokucza mi zgaga od czasu do czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:27