Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie prasowałam malutkich ubranek
a i prałam w normalnym proszku tylko z tym że dawałam mniejszą ilość i dwa razy płukałam.
Dopiero niedawno zaczęłam Małej ubranka prasować bo przecież w pogniecionej koszulce do przedszkola nie pójdzie03.02.2014 -
Slash nie smutaj i na ciebie przyjdzie pora ja w porownaniu do innych dziewczyn to rzadko czuje takie mocniejsze kopy, ostatnio bylo pare dni ciszy i juz fiksowalam. Moze dzidzia sie rusza ale ty tego nie zauwazasz po prostu. Bedzie dobrze. Przekazuje ci troche dobrej energii, ciesz sie ciaza bo niejedna dziewczyna z ovu nam zazdrosci. No glowa do gory
czarna panda, slash, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny!
Nojaniewiem piękna ta Twoja córeczka pewnie się bardzo cieszysz bo będziesz miała już w domu parkę chłopaka i dziewczynkęNie jedna by tak chciała:P Cieszę się że wszystko dobrze. Jak będziemy miały połówkowe większość z nas koniec grudnia-początek stycznia to nasze forum będzie takie piękne dzięki zdjęciom naszych maleństw;)
Ja też takie narazie motylki czuję czasami ale nie często mogę tego motylka nazwać kopniaczkiem. Ale jeszcze brzuszek mi nie faluje;)Czasami w ciągu dnia wcale nie czuje ale wiem że to normalne.
Miłego dnia dziewczynynojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Slash prawdziwe wyprzedaże zaczną się dopiero po nowym roku. Wcześniej niby jest informacja o wyprzedaży, ale po prostu przyklejają metki z inną ceną (czasami z wyższą!) więc warto poczekać do stycznia.
ja kupiłam ostatnio jedne spodnie w h&m za 99zł.slash lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:Ja nie prasowałam malutkich ubranek
a i prałam w normalnym proszku tylko z tym że dawałam mniejszą ilość i dwa razy płukałam.
Dopiero niedawno zaczęłam Małej ubranka prasować bo przecież w pogniecionej koszulce do przedszkola nie pójdzie
To ja robię dokładnie to samo :p nie prscowałam ubranek, bo musiałabym codziennie przy zelazku stać. Teraz prasuje bo Młody chodzi do przedszkola. Z proszkiem podobnie, na razie kupiłam dziecięcy, ale nie dopieral plam, wiec wróciła do normalnego z serii sensitive i dwukrotnie plukalam.MiM lubi tę wiadomość
-
Kurczę właśnie wróciłam od internisty - ale mnie wkur**ił.
Nie dość że mnie zmacał to od razu antybiotyk. Bez pokazywania gardła, osłuchania. Mówię mu że nie czuję się od razu na antybiotyk, i że może by mnie osłuchał - a konował że "słyszę że ma Pani kaszel"
W poniedziałek ide do pediatry z Matyldą może coś doradzi. Na razie na grzejniku robi się syrop z czosnku, cytryny, miodu. A mąż poszedł po imbir do sklepu.
03.02.2014 -
Oj, mnie też czeka test obciążenia... Ale myślę zrobić te wszystkie badania po świętach...
Nie wiem czy już pisałam, ale okazało się wczoraj, że nasz sprytny pies złamał sobie palec u łapy O_o Od początku grudnia poszło 500zł na zwierzaki... Tragedia. -
Hej hej dziewczyny, cieszę się, że Wam smaka narobiłam i zachęciłam może do witaminek ?
Arbuz, truskawki i malinki z Kauflanda, pyszne!
Za mną arbuz chodził chyba z miesiąc i nigdzie nie mogłam dorwać, aż w końcu się zjawił i mąż mi kupił od razu, kosmicznie drogi, ale smak załagodzony
Widzę, że coraz więcej dziewczynek, ale super!Ciekawe co u nas będzie, już nie mogę się doczekać, aż się dowiemy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 14:12
-
Ja ubranka dziecięce piorę teraz w zwykłym proszku a przed narodzinami mam zamiar w specjalnym płynie lub proszku. Ja od zawsze prasuje ubrania ale może dlatego że jest nas dwójka narazie to nie ma tragedii zobaczymy jak dojdzie dzidzius czy też będę tak chętnie prasować.
Ja od rana sortuje ubrania. Znalazłam 3 pary butów wogóle nie chodzonych, albo raz się w nich gdzieś przeszłam i parę rzeczy w ktorych od dawna nie chodzę. Mam zamiar to zanieść do komisu bo już się wypytałam na jakich działa to zasadach. Jestem za leniwa na allegro, tablice itp. Zobaczymy co z tego będzie;) Może akurat zarobię na parę śpioszków dla maleństwa;) -
hej;)
byłam na kursie i myslalam ze ledwo nadrobię a tu niespodzianka i tylko jedna str;p ojj coś wczyny cienko idzie wam pisanie;)
ja mojemu mowiłam żeby w niemczech popatrzył za płynami i proszkami do prania dla dziecka, jak normalne są lepsze to i te pewno też
czarna panda widziałam ten filmik i zastanawiam się jak to wszystko się ytam mieści pozniej;p masakraczarna panda lubi tę wiadomość