Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
szykuję sobie mowę jak poinformujemy dziadków męża, jak spytają który miesiąc to pasowałoby wiedzieć
ale w sumie policzyłam łopatologicznie i 19 grudnia zacznę 5 miesiąc
Babci to najchętniej bym nie mówiła, bo jest złym człowiekiem, no ale dłużej już chyba nie przeciągniemy.. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aca0cfe719cc.jpg
moja córcia, która tylko na chwilę pokazała twarzyczkę, tak to się zasłaniała rączkąKarolcia88, Bluberry, Ofelaine, Nejcik, PIGULSKA, gosia86, KotMisia, madziorek, MiM, beti97, Jagódkaaa, Matik2012, Agusia246, Eklerka, gosiunia, Magic, nadulek lubią tę wiadomość
-
Ale kochane zdjęcie... My już w pon zobaczymy skarbka, ale na zwykłym usg u mojej ginki, mimo to jestem cała w skowronkach i stęskniona bardzo!
Dziewczyny! Jeśli macie smaki na owoce tak jak ja, to w Kauflandzie są bardzo ładne i różnorodne, ja się obkupiłam w witaminy tym razem
Takie sobie smakowitości z moim skarbusiem fundujemy co drugi dzień na zmianę z sokami z pomarańczy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d1e37c8034e.jpgnojaniewiem, Karolcia88, MiM, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Gosia, synka juz mam 4 letniego
. Teraz na prenatalnych było "najprawdopodobniej córka" a potem to juz tylko zacisnieta dupka i nie było wiadomo, dzisiaj na polowkowym potwierdzona corcia
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gratulacje córeczki
super, to będziesz mieć teraz parkę
a ja dziś zaatakowałam lumpeksy, całą torbę ciuszków kupiłam że dzisiaj była dostawa to naprawdę cudeńka mieli i to w całkiem dobrym stanie.
Dziewczyny słuchajcie, jak Wy pierzecie ciuszki? kupujecie specjalne proszki dla niemowlaków? I potem prasujecie wszystko?
trochę mnie przeraża wizja prasowania, bo generalnie my w domu raczej nie korzystamy z żelazka, ( oczywiście oprócz koszul Męża).
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Jagódka, ubranka powinnaś wyprać w proszku dla niemowlaków, ale to chyba bliżej rozwiązania, żeby kurz/bakterie/roztocza nie zdążyły się nagromadzić. No i obowiązkowo wszystko prasujemy
Jagódkaaa lubi tę wiadomość
-
Melduje, ze u nas nadal coreczka
Cale 335g wagi i wczoraj poczulam pierwsze mocniejsze kopniakinojaniewiem, gosia86, PIGULSKA, Karolcia88, KotMisia, gosiunia, beti97, madziorek, slash, dorota1987, Agusia246, Magic, Bluberry, nadulek lubią tę wiadomość
-
Hej ciezka noc mialam bo o 4 wstalam na siku i juz nie moglam zasnac. Ale jakos sie udalo po dluzszej chwili. Dodatkowo wiatr mocno wial i balam sie ze zaraz jakies drzewo wyladuje na moim dachu.
Brzuchol mnie pobolewa ale tak bardziej miesiaczkowo. Oby szybko przeszlo.
Prasowac ja nie znosze ale takie male ciuszki jakos przezyje.
Eklerka gratuluje corkislash lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki! U mnie też bezsenna noc.... zawsze jak wieje to nie mogę spać.
Nojaniewiem... Gratuluję dziewczynki! Jestem w takiej samej sytuacji (mam już synka) także tez bardzo liczę na córeczkę :p
Od kilku dni męczą mnie bóle okresowe, wiec łykam nospe za nospa, bo boję się o szyjkę.nojaniewiem, slash lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Eklerka gratulacjeostatnio dziewczynka za dziewczynką może dogonią naszych chłopaków
Ja też nie mogłam spać ale nie przez wiatr tylko bąbel tak wariował w brzuszku ze hej chyba jakaś dyskoteka sobie urządziłKarolcia88, KotMisia, slash lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i my
Moje Dziecie spokojne, jeszcze nie daje znakow ...czekam z niecierpliwoscia. I nie wiem czego sie spodziewac.. czasem czuje laskotanie ale nie wiem czy to np nie swedzi mnie skora tak dziwnie.. lekarz mowil o przelewaniu.. no nic, czekam dalej bo coz innego pozostaje
slash, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
A ja weszlam sie pochwalic ze dostalam przed chwila super mocne kopniaczki, az mi brzuch podskoczyl jak na filmie u Pigulskiej. akurat odslonilam brzuch a tu takie zjawisko udalo mi sie zobaczyc
Karolcia ja czesto czuje takie swedzenie ze sama nie wiem czy to od srodka czy na zewnatrz mnie tak laskocze.. Chyba to nasze kluski sie wierca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 11:48
slash, czarna panda, Karolcia88, PIGULSKA, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość