Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Znajomi podrzucili ciuszki, już mam całą komodę rzeczy dla małej
Trzeba będzie dokupić jakieś sukieneczki, spódniczki, rajstopki, może kombinezon i kurteczkę
Może kilka par bodów i mam z głowy prawie całą wyprawkę. Większe rozmiary potem też od nich dostanę, a jeszcze moja matka coś dokupi napewno
Rany, ale fajne uczucie, tyle maleńkich rzeczy i będzie w nich chodzić moja córeczka
Ofelaine, czarna panda, PIGULSKA, KotMisia, slash, gosiunia lubią tę wiadomość
-
My z mężem właśnie wsunęliśmy dużą porcję lodów z bitą śmietaną mniam
Gosia ja też nie mogę jakoś jeszcze wyjść z podziwu ze żyję we mnie taka mała istotka i coraz częściej daje o sobie znaćczasem tak się wierci ze zastanawiam się co to będzie na finiszu
I mnie dopada chandra ale na szczęście mija i zauważyłam że pomaga jak wychodzę do ludzi a nie siedzę sama jak palec w domu
-
Teraz wiem czemu nie czuję się głodna i zjadam małe porcje. Mój żołądek po prostu znika pod uciskiem. Wchodzą mi ostatnio tylko jakieś słodkości. A brzuch rośnie w tempie błyskawicznym.
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Cześc Wam.
Troche mnie nie byłodaje tylko znać, że żyjemy i niestety mamy tyle spraw, że nigdy nie moge się przemóc by coś napisać. Gratuluje wszystkich pozytywnych wieści i potwierdzeń płci
ciesze się,że moja córunia nie będzie sama
)
Nie dam rady już Was nadrobić bo jestem w gościach
Trzymajcie się mamusie :*czarna panda, KotMisia, gosia86, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Tak się w was wczytałam, że aż połknęłam folie z wędliny na kanapce. Poczułam ją dopiero jak przez gardło przechodziła.
A z tych mądrości ludowych wyszło mi, że na 71% dziewczynka i to mi się podoba
Wybrałam się z mamą do ciuchopeksu i kupiłam 12 szt różnych ciuszków za 24 zł.wszystko jak nowe. Na razie dam bratowej, która za miesiąc rodzi, a potem i tak wszystko odziedziczęMy robimy tak, że najpierw pierzemy w pralce w zwykłym proszku, potem ręcznie w proszku dla dzieci i dodatkowo płyn do płukania różwnież dla dzieci Lovella albo jelp. Ostatnio w biedronce kupiliśmy właśnie płyn do prania 1,5 l i płyn do płukania 2 l Lovella po 12zł bardzo się opłaca.
-
mi też wyszła dziewczynka
ze Stasia chcą kobietkę zrobić
Dziewczyny na chandrę polecam Wam gorącą czekoladę! pyyycha, ja dodaję jeszcze do tego chilli, jest tak fajnie rozgrzewająca
Miłego wieczoru:) -
dziewczyny a ile potrzebujemy miec kocykow i jakich? ja mam plan uszyc a wlasciwie zamowic uszycie:) u dzieczyn które robia cudenka z materiału minky, cos w stylu rzeczy z la milou ale te sa bardzo drogie a dziewczyny maja naprawde normalne ceny, a rzeczy sa identyczne, porownywalysmy z siostra bo ona juz je przetestowala i tak: chce zamowic jeden kocyk grubszy taki:
http://www.samiboo.com/pl/p/Kocyk-Kolderka-Malpki-na-chabrowym-minky-by-Samiboo-75cm-x-75cm/719#
jeden cieniutki bez wypełnienia zeby malucha zawinac w szpitalu, mniej wiecej taki:
http://sklepbobas.pl/s91,prdid2975,naf_naf_pluszowy_kocyk_minky.html
ale zastanawiam sie czy rozek jest potrzebny? -
Hej
a mi z testu wyszło 55% na chłopca
niektóre pytania rzeczywiście zabawne
Gosiu ja bym nie brała przed wizytą dopiero po, ja tak robiłam
Do mojej wizyty jeszcze tylko dwa dni
Nana mam podobny dylemat jak Ty, może jakaś doświadczona mama się wypowieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 08:48
gosia86 lubi tę wiadomość
-
A ja wczoraj chciałam w promocji kupić zestaw zabawek w Tesco za 49,49. Był w nim fajny piesek , który miał wibrować po pociągnięciu ogonka i jeszcze 3 inne gadżety z czego gryzaka dziecku bym nie dała bo był kitowy. Poszłam reklamować a babsko chciało ze mnie idiotkę zrobić że się nie znam i tak ma być. No to po co na pudełku jest napisane co prawda po angielsku i jest rysunek. Dla mnie towar jest niezgodny z opisem na opakowaniu. Jeszcze mi próbowała wmówić że ogon jest na czubku głowy! Ja mówię że chyba wiem jak wygląda ogon i gdzie powinien się znajdować. Zrobiła mi zwrot pieniążków na kartę , ciekawa jestem kiedy do mnie wrócą , bo odciągać to natychmiastowo zabierają a teraz to bank pewnie musi przerobić. Ale i tak w to miejsce kupiłam mu już śpiworek z Kubusiem . Jest przesłodki
gosia86, MiM, PIGULSKA lubią tę wiadomość