Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale gosia masz dobrze
Czy u Was też pada??masakryczna ta pogoda... jak tylko przyjdą mi lampki choinkowe to ją ubieram
musze utworzyc sobie klimat świąt już bo xhyba nigdy nie dostane kopa energetycznego
dziś pobiłam rekord leżenia w łóżku
)
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Chyba na wieczór zaczynam zatrzymywać wodę, jestem wzdęta, nogi jak dwa kloce. Zmęczona jestem przez to. Rano jest ok. Brzuch jest mniejszy , nogi wydają się chudsze. Moje nogi to mój kompleks. Ale po ciązy postaram się wrócić do formy. A najlepsze jest to że jak czuję się taka napompowane to od wagi wyjściowej jest 2 kg na plusie tzn od początku ciąży. Jeszcze mój B. mi powiedział że jestem coraz mniej sexi. I jak tu nie mieć kompleksów? Ja wiem że mnie kocha i dopieszcza , ale jak palnie coś takiego to ręce z majtkami opadają.
-
A ja dzisiaj jakas rozdrazniona jestem. Kuzyn do mnie dzwonil, zebym mu wutlumaczyla jak dojechac i nie potrafi zapamietac chociaz 3 razy mu tlumaczylam a sa doslownie dwa skrety!
Ja mam dzis wigilie pracownicza,wiec oficjalnie sie bede chwalic brzuszkiem bo niby wszyscy nieoficjalnie sie domyslaja ale nikt wprost nie zapytal
Makijaz juz zrobiony, potem jeszcze tylko w kiecke wskoczeMagic lubi tę wiadomość
-
Karolcia życzę miłej imprezy. Gosia mam nadzieje że miewasz się dobrze wraz ze swoim bąbelkiem. Magic u nas w szczecinie nie pada ale za oknem szaro jakby miało zamiar no i ta nasza cudowna wilgoć w powietrzu... Byle do wiosny
gosia86, Magic lubią tę wiadomość
-
No Karolcia to zaszalejesz
baw się dobrze
nadulek masz rację, byle do wiosny
a ja mam pomysł na pokoik dla małej
jak Wam sie podoba?
beti chrzanisz?? tak ci powiedział?? mój nigdy mi nie powie, że jestem mało seksi...ostatnio jak go przycinęłam to powiedział, że poszło mi w brzuch i udawszystko
nooo i cycki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 19:25
gosia86, nadulek, AGA 30, czarna panda, PIGULSKA, MiM, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No w pokoiku zmieniłabym tylko oświetlenie i firankę
chcę zrobić wszystko takie uniwersalne
białe mebelki, fotel, szafeczki, może rózowy dywanik?? beż, brąz i róz? taki pudrowy
aj już to widzę oczami wyobraźni
tylko wstrzymuje nas stare okno...nie chciało mi się go wymienić w lato to teraz mamkurczę może jak faktycznie nie będzie tej zimy to uda nam się wymienić a ile trwa wymiana.. chwilę
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Tak gosia jutro zmiana kodu
choć mój lekarz powiedział że jeżeli na czwartkowym usg znowu wyjdzie mi dzidzia starsza to zmieni mi termin.
Magic pokoik ślicznyMagic lubi tę wiadomość
-
Magic swietny pokoik. Jeszcze go dopiescisz po swojemu i wszystko bedzie "cycus glancus"
my u mamy wymienialismy okna w zimie- przede wszystkim taniej niz w lecie a potem jak wlaczycie kaloryfer na ful to szybko zleci.
Dzieki Dziewczyny, mam nadzieje,ze bedzie fajnie
Tak w ogole to ledwo sie zapielam w sukienke!
No i jeszcze Wam powiem, ze moj maz robi za komendanta w naszej osp i dzisiaj strazacy chodzili z kalendarzami i kupilam najdrozszy kalendarz w swoim dotychczasowym zyciu;)
W portfelu mialam tylko 5zl albo 100zl... a jako "komendantowa" nie pasowalo dac 5zl...Magic, AGA 30, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się wiecznie.
I ja jutro wizytę mam. Cały tydzień grypa mnie męczy mleko miód cebula i czosnek na okrągło. Moje dziecko po gorącym mleku zmiodem daje znaki jakie to dobre dla niego.
Komody już do pokoju mamy więc po świętach remont.
miłego wieczoru mamuśki.Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak on tylko tak gada. Ale nie zaniedbuje mnie mam z jego strony dużo czułości. W sumie to cieszę się że na siebie trafiliśmy, pasujemy do siebie. Dzisiaj był były chłopak mojej siostrzenicy oddać rzeczy i trochę pogadaliśmy. Szkoda mi go
hmm denerwuje mnie brak rozumu mojej siostrzenicy, a moja siostra jeszcze jej broni. Dzisiaj mnie trochę poniosło i powiedziałam z grubsza co o tym myślę, trudno najwyżej się obrażą. Niby bliska rodzina a charakter zupełnie inny. Mój B. póki co trzyma język za zębami ale jak się zacznie temat na Wigilii to coś czuję źe wybuchnie. Widzę że to ważny dzień dla niego i dla mnie. Poza tym czas radosnego oczekiwania, a jak ona zacznie chrzanić od rzeczy no to będzie niezły klops.