Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Karolcia a jak impreza wczoraj?
Monia kiedy masz wizytę i kontrolę łożyska?
Gosia wizytę mam 23 grudnia, jeszcze 8 dni. Czekam z niecierpliwością. Jestem dobrej myśli.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Gosia fajnie częściej popodglądasz swoje maleństwo
Ja mam co 4 tyg i nie mogę się doczekać to już jutro
połówkowe!!!
mam nadzieje ze potwierdzimy płeć na 100%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 10:04
gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Hej witamy sie po nieprzespanej nocy. Obudziłam się ok 3 i do rana nie mogłam zasnąć, jestem ledwo żywa.
Katalina współczuje Ci tych wymiotów bidulko
Moniak ja miałam opryszczkę 2 tygodnie temu i stosowałam pastę do zębów i sudocrem. Zniknęła po 4 dniach. Jeśli to nie jest pierwsza twoja opryszczka to nie jest groźna.
Dziś wizyta o 16:00 i już jest lekki stresik ale mniejszy przez to , że czuje dziecko i wiem ze pika mu serducho
I w ogóle popłakałam się w pracy, bo dziś chyba mój ostatni dzień tutaj i się wzruszyłam.
Ofelaine, właśnie pierwsza opryszczka, już sama nie wiem co robić.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Pigulska.....zgadzam się w 100%. Przede wszystkim spokój w pokoju. Miałam już u siebie na rehabilitacji dużo dzieci, które bardzo odchylały główke do tyłu, praktycznie większość czasu spędzały w pozycji "łuku", bo zdolni rodzice powiesili za główką dziecka jakieś atrakcyjne zabawki, albo ochraniacz do łóżeczka miał bardzo intensywne wzory/kolory. Dziecko chciało zobaczyć, więc zadzieralo wciąż główke do góry. Także im mniej tym lepiej. A karuzela i zabawki tylko na wysokości wzroku dziecka.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Monika ja dzisiaj będę pytać gina o tą opryszczkę bo sama jestem ciekawa jak to faktycznie jest a ja mam często więc chce wiedzieć w razie jakby mi wyskoczyła drugi raz co mogę stosować. Zapytam też co w przypadku jak pierwszy raz wyskoczy i dam Ci znać po wizycie.
Gosia ja miękka jestem i bardzo wrażliwa. Jakoś mi dziwnie się zrobiło, że pożegnam się z tym miejsce na dłuższy czas.
I się zastanawiam czy gin zrobi mi dziś usg w ogóle bo ostatnio za bardzo nie chciał bo za często nie wolno. Ale liczę, że może połówkowe by mi zrobił. Ehh no i pleć bardzo chcemy już z mężem wiedzieć ale coś czuje, ze się nie dowiemy.Monika1357 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane,
u nas nocka spoko, ale o 16:30 wizyta i jakiś taki podświadomy stres i ekscytacja jak tam nasz maluszek kochany
Trzymam kciuki za świetne wieści u dziewczyn, które też dziś mają wizytę, życzę Wam dużo powodzenia!
My z mężem w sobotę kończyliśmy generalne sprzątanie świąteczne, mam szczęście, bo mężulek mi dużo pomaga, sprawdzaliśmy wymiary mebelków, które chcemy kupić bobasowi i już jest wstępna wizja pokoiku, ale też wszystko stonowane, delikatne, a jak dowiemy się czy synuś czy córcia to wtedy dodatkami udekoruję resztę - różowymi lub niebieskimiTak klasycznie
MiM, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry może lada chwila włączą prąd czy to raczej całodniowa awaria?
Nejcik powodzonka na wizycie
Dziewczyny dajcie znać po wizytachmoże zaczniemy wpisywać powoli potwierdzone płcie naszych maleństw
Nejcik, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nejcik ja już widzę koniec porządków przedświątecznych
Ale robię większość sama jak mąż w pracy jest i robię to w takim żółwim tempie, że to trwa i trwa
Ale nie powiem, bo mąż mi też dużo pomaga. Jeszcze pozostanie mi upiec piernik i pierniczki, udekorować je i narobić pierogów
Pokoik zaczniemy remontować w lutym jakoś, bo trzeba też kable powymieniać i ściany zrobić a potem dekoracje.
A w tym roku na choinkę chcemy położyć malutkie dziecięce butki, może jeszcze skarpetuszkiNejcik lubi tę wiadomość