Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też już powoli irytują pytania o płeć
jutro idę do lekarza i juz wszyscy mówią :"no może w końcu się okaże kto to"...no cóż my z mężem juz wiemy na 80% ale tego nikomu nie mówiliśmy
Gosia dajesz mnie też takie coś nie rusza
Magic śliczne ciuszki ale ceny rzeczywiście yyyMagic lubi tę wiadomość
-
Puella gratuluję córeczki
może to tylko pepowina
Paulinqa ja w zeszłym roku gwiazdę na choinkę kupiłam w pepco
Jak zdradzimy płeć to potem będą nas zasypywać pytaniami o imię...
Gościu miał natarcie bleeeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 17:47
Magic lubi tę wiadomość
-
Oczywiście przepychacz do rur a dlaczego bo
1) nie mamy w domu a BARDZO by sie przydał
2) zemsta za lata kiedy ja się starałam, a pod choinką znajdowałam kremy przeciwzmarszkowe, ewentualnie coś co sama sobie kupiłam a potem udawałam
My nie kupujemy sobie prezentów drogich tylko takie max 30 zł bo uważamy że każdy razem dzień to prezent.
OO a my na przykład dostaniemy od rodziców prezent za max 100 zł bo jesteśmy we trójkę.
a za 100 zł już coś sie kupi do domu
W zeszłym roku dostaliśmy połowę na drzwi od łazienki
Taka praktyczna rodzina jesteśmy
Magic, gosia86, czarna panda, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
no gosia :d hahahaha niezłe to zdjęcie!! ale gośc pewnie wyznaje zasadę PO DUPIE CIE NIKT NIE POZNA!!!
hahahahaha co za facet! tylko oni moga na coś takiego wpaść! xD
żartujesz z tymi lampkami? U mnie nic takiego nie widziałam a byłam dzisiaj. No ja czekam aż przyjdą te zamówione
PIGULSKA no niestety wciąz będą o cos pytaniajak nie o płeć, to imię, rodzaj ubranek, wózek, łóżeczko, gdzie z kim i jak... rany
gosia86, PIGULSKA, MiM, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
haha Gosia dobre to zdj;p
Pigulska byłam wlasnie i zostały czerwone i granatowe.. może czerwoną kupię bo my mamy choinke czerwono złotą i jasne światełk;)
a i tez mam dosc pytania jaka pleć jak się czujesz? imiona wybrane? jeju niedługo się zaczne a kiedy chrzest..wrrPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, Puella gratuluje
,na resztę wiadomosci od dziewczyn czekam.
A ja się witam w 6 miesiącu wg belly, i tym samym w 22 tygodniu. Gdzieś mi tydzień uciekł bo myślałam ze wkraczam w 21nie wiem kiedy zlecialo.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Gosia rozwaliła mnie sytuacja z tym facetem. Nie mówię, żeby mi zależało, ale te zdjęcie nie jest dla mnie do końca jednoznaczna. Może facet coś naprawiał w tej skrzynce elektrycznej i jak kucnął to mu gacie zjechały? Ja jak jestem teraz na L4 to jakoś nie tęsknię za kolegą z pracy, który jak kucnął, albo schylił się, żeby naprawić coś pod komputerem, to mu tak tyłek na wierzch wychodził i do tego kudłaty i pryszczaty. Chciało się stamtąd uciekać, ale czasem trzeba było mu coś podać, a biuro też małe, że mało było dokąd uciec. Zaczynaliśmy się więc trochę z tego śmiać. Jak w firmie pojawiał się nowy pracownik, to pytaliśmy się czy widział lub widziała już RóW Mariański
yłł...z góry przepraszam jeśli któraś z Was jadła.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem czas leci ja też za niedługo zaczynam 22t
Czekamy na wieści od Madziorka Ofelaine i Nejcika
Dorota taki widok to nic przyjemnego ale uwierz mi lepsze to niż jak przyjdzie koleś który nie wie do czego służy antyperspirantlub mydło i jedzie od niego już z kilometra fuuuj na wymioty sięod razu zbieraMagic, dorota1987, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
A mi tam chłopa szkoda
Biedaka przycisnęło. Ale tak to już jest, że nie ma w mieście toalet publicznych. Oby nas nigdy taka potrzeba nie złapała w środku miasta
A ja piekłam amoniaczki i dziecię chyba nie było zadowolone bo mnie cisnęło w pęcherz. A siłacz z niego taki, że aż czasem to mnie dziwi
A ja lubię pytania o ciążę. W sobotę byliśmy u kolegi z drużyny Misia. Same chłopy po 2 metry. I skakali koło mnie, i się pytali jak się czuję, jaka płeć. Wg mnie to miłe bardzo. W ogóle kogo nie spotkam to pada stwierdzenie, że ciąża mi służy. I powiem Wam ,że jak zrobię makijaż to buzię mam jak laleczkaZa to dupsko jak szafa
A w sobotę to zwinęłam się szybciej a mówię do Misia Ty sobie siedź. Albo wrócisz taxi albo zostań na noc to przyjadę rano. No i dzwoni o 6 że do pół godzinki będzie taksówką. No to ja już nie poszłam spać, mówię poczekam. I nagle dzwoni, że jest w autousie. Nie wie jakim,nie wie gdzieKazałam mu wysiąść i opowiadać co widzi. Dobrze , ze to moje rodzinne miasto i się orientuję. Kazałam mu siedzieć na przystanku i sama zmówiłam mu taxi. Przyjechał do domu chwiejnym krokiem. Zaprowadziłam do łazienki, soczewki, ząbki,siusiu i spać.
Obudziłam go o 12 kawą i ciastkiem. Zjadł i padł dalej. Po 16 się obudził, z takim bólem głowy, zaczął mi wymiotować,stwierdził że musi iść na dwór w gaciach! Bałam sie że mi padnie. W końcu 2 x nurogfen forte i kubek coca-coli postawił go na nogi. Ale co się strachu najadłam...
Chłopy pod tym względem to głupie, chleją, biją się a potem zdychają
Nie to co my. MamuśkiMagic, PIGULSKA, gosia86, czarna panda, MiM lubią tę wiadomość
-
to jest tak jak z tym seksownym hydraulikiem co niby Polskę reklamową w europie
Naszym kolegom wydaję że właśnie takimi hydraulikami są co najmniej
Uwierzcie Dziewczyny że w drugiej ciąży mało kto się będzie pytał o płeć, ubranka, chrzest itp. Wystarczy im zdawkowe "jak sie czujesz".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 20:08
Magic lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
ja jak widzę, że komuś zjeżdzają majty i skarbona wystaje mam takie stare monety i wrzucam każdemu kto się tak nachyli
albo wyciagam kartę kredytową i przeciągam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 18:25
dorota1987, nojaniewiem, madziorek lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ha ha ha Magic nieźle monety bym już nie chciała z powrotem a karta hmm...karty też bym chyba nie chciała blee ja poprzestaje tylko na komentarzu "kolego plecy ci pękły"
Mam ochotę na popcorn chyba sobie zrobięMagic, dorota1987, gosia86 lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA monety zostawiam już nie wyciągam
Uciekam kochane. Jedziemy do teściów moich, bo oczywiście trzeba im zrobić opłaty ;/ achhh wkurza mnie ich upośledzenie życiowe...
Do jutra :*PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
hej dziewczyny
wpadam się tylko pochwalić że mały się dziś porządnie odezwał - taki kopniak że to nie mogło być nic innegoale fajnie-mam nadzieję że codziennie tak będzie.
gratulujemy udanych wizyt i trzymamy kciuki za następneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 18:53
gosia86, nojaniewiem, PIGULSKA, Magic, nadulek, dorota1987 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]