Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej niedawno wrocilam od rodziny,masakra calt dzien za stolem. Jestem zmeczona takze zaraz klade sie spac. Kluska moja mnie delikatne kopie teraz, caly dzien na to czekalam.
a jutro wizyta. W koncu. A i dowiedzialam sie, ze kolejna osoba w mojej rodzinie spidziewa sie dziecka. Chyba naprawde jest ten rok plodnosci wg kalendarza chinskiego
Magic pokoik oczywiscie w moim stylu. Uwielbiam biale mebleMagic lubi tę wiadomość
-
Karolkaa śliczne ciuszki
a nad kocykami muszę się zastanowić w końcu rodzimy prawie na lato to jakiś super gruby nie będzie potrzebny...ogólnie szaleństwo zakupowe aktywuje po nowym roku
Magic śliczny pokoik ja też choruje na białe mebelki ale muszę męża jakoś przekonać
Ofelaine trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęMagic lubi tę wiadomość
-
Polecam imbir na przeziębienie - ugotowany z sokiem z cytryny
2 dni piję a jaka poprawa
Dzień straszny... taki dołujący - jeszcze do tego przyszła koleżanka która rozwieść z mężem sie nie potrafi bo "z nim źle a bez niego jeszcze gorzej" mają dziecko 7 letnie - bardzo niestabilnie emocjonalny a do tego przekupywany jest przez ojca. Kurczę to dziecko ma najnowszy model telefonu, a do garnka nie mają co włożyć... Eh a do niej nic nie dociera...
03.02.2014 -
co do pokoika to mocno sie zastanawiam czy urzadzac, najlpierw szukałam w necie inspiracji do jego aranzacji, ale pozniej zaczelam sie zastanawiac bo przeciez lozeczko musi byc u nas w sypialni bo maly musi byc z nami, przy lozeczku powinien byc przewijak, jest wtedy łatwiej wiec i w sypialni go pewnie umiescimy, wiec co w tym pokoiku zrobic aby zrobic? ale z drugiej strony taki pokoik niemowlecy z białymi mebelkami mi sie tez marzy:)
-
Mąż mnie dzisiaj przegonił... Najpierw spędziliśmy 2,5 godziny w castoramie żeby skompletować resztę tego, co nam potrzebne do remontu, i tak zapomnieliśmy o paru duperelach. Potem w realu dokupiliśmy ozdób świątecznych
W tym roku choinka będzie srebrno-niebieska
Chociaż większość ozdób mamy czerwono-złotych... I na końcu korzystając z kuponu który dostał w pracy zrobiliśmy najazd na media markt i kupiliśmy wagę
wagę kuchenną i śliczną patelnię ceramiczną. Aż mi się od razu wszystkiego zachciało. A brzuch mnie ciągnie jak szalony... Już powoli trzeba zacząć ozdabiać, przygotowywać jedzenie... W tym roku ambitnie, mam tyle wolnego, będę się starała zrobić jak najwięcej potraw żeby było bardziej tradycyjnie.
Magic ładny pokoikJa zaplanowałam taki jak sama bym chciała
Każda ściana w innym kolorze, jasna podłoga, kolorowy żyrandol, meble mam drewniano-niebieskie, łóżeczko będzie zwykłe z jakąś fajną pościelą, może mąż coś na ścianach narysuje jeszcze. Ma być radośnie i kolorowo
Mamy w sumie sporo miejsca i któraś z Was wrzuciła kiedyś takiego linka co mnie zainspirował - mamy w planach taki mini park linowy urządzić, ale to już jak Bąbel będzie większy...
Magic lubi tę wiadomość
-
Hej. U mnie dzis wizyta po południu i luzik czuje
Choinkę mamy srebrno-biała. Wczoraj ubraliśmy i kolega nam powiedział, że taka zimna. Mi sie podoba, na zewnątrz zimy nie na to chociaz w domu bedzie
Magic pokój super, też mi sie marzą białe mebelki i to juz jest zaklepane, że beda. Ściany chciałabym biało- szare z biała listwa w połowie wysokości ściany na szarej części białe kropki, chmurki. Moze jakas tapetę zamiast tej szarości na ścianie. Ogólnie szara pościel, kocyki a kolorowe dodatki w zależności od płcia początkowo tez dziecko bedzie z nami w pokoju
Miłego dnia i powodzenia na wizytachMagic, PIGULSKA, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Madziorek trzymam kciuki za wizytę, gosia najważniejsze że choć troszkę lepiej z twoim łożyskiem.
A my zaczynamy dziś 20 tcgosia86, PIGULSKA, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Hej
melduję się, że żyję, ale ledwo.. Wymioty od rana nie odpuszczają, a od pt do wczoraj wieczór migrena i silna arytmia.. Już myślałam że skończę w szpitalu, dochodzimy jakoś do siebie i odliczamy do wizyty..
Dobre wieści Gosiu. Madziorek trzymamy kciuki.
Nie nadrobiłam Was niestety bo nie mam sił. Co do pokoiku to my będziemy mieli łóżeczko w sypialni plus jakieś kolorowe dodatki, styczeń/luty to będzie nasz czas zakupów i urządzania..
Udanego dnia Mamuśkigosia86 lubi tę wiadomość
-
Hej witamy sie po nieprzespanej nocy. Obudziłam się ok 3 i do rana nie mogłam zasnąć, jestem ledwo żywa.
Katalina współczuje Ci tych wymiotów bidulko
Moniak ja miałam opryszczkę 2 tygodnie temu i stosowałam pastę do zębów i sudocrem. Zniknęła po 4 dniach. Jeśli to nie jest pierwsza twoja opryszczka to nie jest groźna.
Dziś wizyta o 16:00 i już jest lekki stresik ale mniejszy przez to , że czuje dziecko i wiem ze pika mu serducho
I w ogóle popłakałam się w pracy, bo dziś chyba mój ostatni dzień tutaj i się wzruszyłam.Magic lubi tę wiadomość
-
Hej
Gosia ale szalejesz z tymi wizytaminajważniejsze że wszystko jest w porządku
Monika ja na opryszczke często ratuje się zwykłą pastą do zębów bo te plasterki moim zdaniem są nic nie warteprzed ciążą stosowałam hascovir ale nie wiem czy teraz można
Katalina życzę szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia
Madziorek i Ofelaine powodzenia na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:57
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!
Trzymajcie proszę kciuki. Dzisiaj wizyta plus USG. Oby z tą moją nieszczęsną szyjką nie było gorzej i żeby dziecię pokazało co ma między nogami! Miałabym super prezent na święta :p
Syndrom wicia gniazdka się zaczyna :p Magic podoba mi się taka spokojna kolorystyka. Nie lubię w dziecięcych pokojach fajerwerków - mocne kolory ścian, multum dodatków, naklejek itd. Taka przestrzeń tylko pobudza dziecko. Jestem za spokojem i ładem. U nas maluch na razie będzie spał w naszej sypialni, później będziemy organizować dokwaterowanie w pokoju starszego brata.
Monika1357 lubi tę wiadomość