Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny wpadłam tylko powiedzieć że u nas wszystko ok tylko brak czasu na cokolwiek i taki będzie cały tydzien:-( na koniec którego padne chyba na twarz ze zmęczenia...Ale za to od piątku czuję maleństwo cały czas nie są to mocne kopniaczki ale delikatne muskania a zwłaszcza gdy odpoczywam albo coś zjem:-D wkoncu po miesiącu po ruchach jeden na tydzień są ruchy codzienne i kto by powiedział że przy 3 dziecku tak późno poczuje,moze to też długa przerwa zrobiła swoje.
Życzę wam dziewczynki milutkiej i spokojnej niedzieli w rodzinnym gronie...buziaki dla wszystkich...gosia86, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
No z tym ogonkiem to babsko nieźle dowaliło hihi
Ehh czasami jak się ludzi posłucha to można się uśmiać a przy okazji ręce opadają. Ja mam też pracowity tydzień i usg w czwartek
Dużo roboty mam w kuchni przed świętami. Muszę zrobić 2 zakwasy buraczane jeden za drugim, zrobić pierogi i zamrozić żeby przetransportować je później do mamy, w czwartek wigilia mojego B ze znajomymi to muszę kapustę z grochem zrobić i piernika upiec, na kolejny poniedziałek wigilia w pracy czyli dokończyć barszcz i upiec kolejnego piernika no a później wigilia czyli zrobić kolejny barszcz i pomóc mamie w kuchni,a jakby tego mało było to jeszcze posprzątać po remoncie u mamy, doprowadzić jej kuchnię do ładu i składu. No i jeszcze między czasie załatwić neta nowego i transport naszych rzeczy bo po nowym roku idziemy do mamy mieszkać i tak ciągle coś. Dzisiaj mam za to dzień na odpoczywanie. No i na zakupy, muszę zrobić listę bo trochę tego będzie a sama nie przydźwigam. To akurat będą zakupy na te nasze wigilie
Ale się rozpisałam jak nigdy.
-
Witamy się w kolejnym dniu - trochę późno bo musiałam pana męża wyeksponować na cały tydzień z domu. Córka wyjechała już w piątek a ja od dziś mogę pozwolić sobie na ochydne lenistwo
Beti ja w czwartek też mam usg połówkoweno i wyniki amniopunkcji tak więc razem pooglatamy naszych lokatorów
.
U mnie fasolka codziennie kopie i z dnia na dzień mocniej tak więc jestem spokojna.
-
Cześć dziewczyny, u mnie nic nowego, praktykuję lenistwo. Dla urozmaicenia czasu gram na Xboxie w Tomb Raidera, bo mąż nie chce, żebym cokolwiek robiła w domu i tak mi się przez całą noc śniło, że uciekam i strzelam z pistoletu. Jakoś nie czuję się wypoczęta:P Miłej niedzieli.
-
Witam się leniwie
Co do rożka, to my dostaliśmy od znajomych, więc mam, ale ponoć ich synek w ogóle nie chciał w nim leżeć. Raczej myślę, że to zbędny wydatek.
A wczoraj wieczorem dostałam trzy kopniaki prosto w pęcherzDobrze, że moment wcześniej byłam w toalecie, bo bym się chyba posikała
Beti też chciałam upiec piernik, ale nie wiem czy się w końcu zabiorę
Dorota - zazdraszczam xboxa, chyba się z nudów nauczę na drutach robić...dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Cześć ja leżakuje od rana w łóżeczku. Z racji, że nie odzywam się do szanownego męża pojechał sobie do mamusi i mam święty spokój i tak nie mam w nim żadnego wsparcia.
Oglądam właśnie drugi odcinek porodów, jak by któraś miała ochotę to podaję link :
http://eserial.pl/serial/2-5002766/porody
przerwa bo mamuśka woła mnie na rosół
udanej niedzieli -
Karolka super
ja nadal sie wstrzymuje po świetach z zakupami
jak wpadne do sklepu to wymiote wszystkie fajne rzeczy
a jeszcze lepsze po nowym roku beda przeceny
dziewczyny piekne kocyki są w IKEI
Ja mam w domu dwa takie i do kompletu poduszka
moja znajoma mama dwojki dzieci tez takie ma i szczerze nie ma zadnych grubszych kocykow
ale ma takie piekne z danymi z porodu dzieciakow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 16:36
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Oj, na prawdę dziś cichutko, to pewnie jutro dowiemy się co wszystkie ciekawego robiły przez weekend. Ja dziś się dalej obijam, rozwiązuję trochę krzyżówek, albo chodze po domu i jak widzę coś niepotrzebnego to wyrzucam. Muszę się zmusić i zabrać za pieczenie świątecznych ciasteczek. Mam nadzieję, że jutro najdzie mnie ochota. W zeszłym roku robiłam ciasteczka imbirowe i bardzo mi smakowały, więc teraz też bym chciała zrobić i zmagazynować w pudełkach na czarną godzinę.
Agusia - może jest co zazdrościć xboxa, ale my mamy kilka gier na krzyż: kilka takich z Kinectem, ale z tego teraz nie korzystam, bo nie mogę fikać, a tak to króluje Fifa 12 i oczywiście jest używana przez męża. Mi ciocia pożyczyła Tomb Raidera, bo sama nie umie przejść tej gry, to dopiero nauczyłam się używać pada. Niestety nie ma zbyt dużego wyboru gier na tą konsolę, a te co są nie należą do tanich...zwłaszcza jak ktoś się zastanawia: gra lub coś potrzebnego dla domu. Trochę szkoda, bo jakość grania jest o wiele lepsza niż na PC: nic się nie zawiesza, nie trzeba się zastanawiać wymaganiami karty graficznej, no i jak ktoś ma duży telewizor to dopiero frajda. -
Karolaka super zakupy, ja jednak tak jak Magic wstrzymuje się jeszcze z zakupami. Z jednej strony czekam na czwartkowe wyniki kariotypu w celu potwierdzenia płci a z drugiej strony nie mogę się jakoś przełamać. Chyba jak kupie pierwszą rzecz to posypie się zakupowa lawina
Magic lubi tę wiadomość
-
No ja też leże cały dzien w łóżku
mam strasznego lenia zjadłam obiadek i oglądam "tata sam w domu" na polsacie
nadulek odważysz sie
po wynikach bedziesz szalec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 17:18
nadulek lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dorota ja Xboxa musiałam oddać córce bo w domu same gierki do skakania albo trener fitness za to po porodzie jak się dopadnę to znowu poskacze no i w planie jest odświeżenie butów do biegania... Ale to jeszcze sporo czasu do maja
Magic, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
No co najśmieszniejsze Magic że jak byłam z córką w ciąży to nie udało mi się jej kupić nic bo za szybko wylądowałam na podtrzymaniu i byłam zdana na zakupową łaskę rodziny tak więc mały plan jest taki że w czwartek z tymi wynikami i po połówkowym biegnę cokolwiek kupić dla samej przyjemności
Magic lubi tę wiadomość
-
Nooo i to mi się podoba
ja uwaźam, że to nie ma znaczenia kiedy co kupujemy
moja znajoma leźala 5 tygodni bo miala ecoli w moczu i nie miala nic. Tydzien latala i kupowala na gwalt i urodzila odrazu
nadulek lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018