Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Dziewczyny
Kurcze, podziwiam Was z tym dziarganiem na drutach. Mnie moja babcia uczyła jak byłam dzieckiem, ale nic z tego nie pamiętamDruty mam gdzieś u rodziców, może ich poszukam jak będę następnym razem u nich. Trzeba jakoś spożytkować ten czas. Ale pewnie będę się wściekać jak nie będzie mi wychodzić
Właśnie pochłonęłam dwa talerze ogórkowej mojej mamy. Nie zostawiłam nic mężowi, ale on w sumie na słowo zupa reaguje nerwowo (mówi, że złe wspomnienia z dzieciństwa), więc nie mam wyrzutów sumienia
Ale ogórkowa fantastycznie kwaśna
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie na gardełko pomógł tymsal w spraju i parzony majeranek (przepis od któreś z dziewcząt)
Szanowny się dziwi jak parzę majeranek skąd znam takie ludowe przepisy
W związku z tym że kupiłam sobie na mikołaja myjkę parową - szanowny małżonek umył wszystkie okna płytki, sprzęty kuchenneA teraz walczy z piekarnikiem
Ahh kupić chłopu zabawkę
Dzisiaj byłam w Auchanie kupić prezent dla 3 miesięcznego chłopca! Kurczę nic ładnego nie ma. A dla dziewczynek same cudeńka
trudno Michaś będzie skrzywiony
gosia86, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosiu fajny ten komin ja to nie mam smykałki do robienia takich rzeczy i nawet nie ciągnie mnie do tego. Zero zdolności manualnych niestety.
MiM masz super mężaciekawa jestem czy mój by wysprzątał tak dom, oj chyba nieee.
-
Moja mama też utalentowana a ja upośledzona manualnie. Do szkoły rodzenia się nie zapisałam, bo oczywiście akurat babki nie było
Ale w ramach odwetu pobuszowałam po ciuchbudzie
Zaraz wrzucę w pamiętnik wszystko co mam
A jeszcze znajomi jutro mi podrzucają ubranka, z których Wituś wyróśłPełnia szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 14:40
-
meldujemy się po wizycie, wszystko ok, nawet miałam usg chociaż się nie spodziewałam
na bóle brzucha lekarka kazała mi brać 3x2 megne b6. I kazała odpuścić sobie sprzątanie świąteczne..
Mój mąż był bohaterem w domu jak siedziałam u rodziców- zaczął robić łazienkę, już coś widać, ale wszędzie kurz, kurz i jeszcze raz kurz..
Gosia super komin! bardzo fajny wyszedłKotMisia, gosia86, PIGULSKA, AGA 30, dorota1987, Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość