Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nejcik a ja z tą wątróbką ostatnio oglądałam na tvn style program wiem co jem czy jakoś tak i prowadząca powiedziała ze nie jest prawdą ze wątroba przenosi jakies toksyny czy "nieczystości" ze to tylko tak ludzie mówią, ona nawet jakoś to od strony medycznej uzasadniła
-
Oj Ofe tez myślałam, że sie zanudzę i początkowo było mi cieżko ale te chwile urozmaicały mi mdłości i wymioty
a teraz czas płynie tak szybko, że nawet nie zauważyłam a juz prawie połowa grudnia i za chwile święta
U mnie jakas masakra z humorami jest: potrafię płakać od wszystkiego reklamy z małym dzieckiem a dzis wieczorem bez powodu tak zaczęłam sie zanosić płaczem ze mąż nie wiedział co sie dzieje. A za 5 minut histeryczny śmiech. Ja nie wiem co sie ze mna dzieje i aż sie boje
A teraz zmykam spac, dobranoc -
nick nieaktualny
-
Teraz nadrabiam wczorajsze wpisy, bo wczoraj tylko napisałam info od rodziców z komputera. Po raz pierwszy i mam nadzieję, że ostatni piszę dziś o takiej godzinie. Obudziłam się przed 6 i już nie mogę spać. To dziwne jak na mnie, bo śpię do 10:30, a poszłam spać po północy.
Karolcia, jednak nie zażartowałam na wizycie, było 45 minut obsuwy, a jak już weszłam do gabinetu to doktor jeszcze dzwonił do jakiejś pacjentki, że ma przyjść po recepte. Jakoś postanowiłam od razu przejść do rzeczy. Wczoraj byłam jeszcze jakoś spokojna po wizycie, ale przez noc mnie jakieś obawy dopadły, odtwarzałam w głowie słowa doktora. Mówił, że mały jest obrócony główką do dołu i jest dość nisko (z szyjką wszystko ok), ale ma mało miejsca. Oby tak nie został. Na szczęście za tydzień połówkowe to podpytam czy się obrócił. Chyba trochę spanikowałam, bo przez noc czułam wyjątkowo obolały brzuch i biodra. -
Dzień dobry, ja też dziś długo nie pospalam, od 5 nie spie, ale jeszcze leze w łóżku, mąż poszedł po bułki, a mnie boli brzuch. To sie nazywa stres przedwizytowy. Kurcze, to juz połówkowe aaaa!!!!
No to wstaje, moze Synus się zaraz obudzi. Za to dzidzia w brzuchu urządza dyskotekę od 5Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 07:56
Rika, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
No my też już trochę na nogach,kończyłam córkę pakować na wyjazd właśnie tatuś pojechał ją zawieść. Jeszcze w niedziele rano tatuś wyjedzie i tydzień nie robie nic
Widzę że wieści po wizytach dobre i niech tak zostanie do majaMiM lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem będzie dobrze a na połówkowym spokojnie będziesz mogła pooglądać swoją dzidzię.
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem powodzenia
Mnie się prawie dziennie coś śni ale rzadko pamiętam co raczej jakieś pierdoły i nic konkretnego
Dorota spokojnie bądź dobrej myśliJasio na pewno znajdzie sobie wystarczająco dużo miejsca
Mnie też pobolewa brzuch i biodra pewnie dlatego ze cały czas rośniemy
nojaniewiem, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Dorotka, po pierwsze się nie stresuj, staraj się więcej leżeć, ogólnie odpoczywać, ja na początku też ponoć miałam za mało miejsca, a jednak wszystko dobrze wyszło.. Maluch jest bardzo ruchliwy, więc z każdym razem może układać się inaczej.. bądź dobrej myśli dla jego i swojego dobra :*
My się dziś o dziwo dobrze czujemy, jeden tylko odruch wymiotny, ale nie zakończony więc jest ok
Powodzenia dziś na wizytachdorota1987 lubi tę wiadomość