Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas będzie Jaś
A ja teraz chyba zacznę się przejmować, że nie mam żadnych wycieków:P
Chyba wyłączę myślenie...trochę wyłączyłam, bo jak spojrzałam w kalendarz to się zdziwiłam, że wizyta już w ten piątek. To naprawdę zleci jeszcze z tym Sylwkiem po drodze. -
nick nieaktualny
-
Nejcik wrote:U nas Alicja lub Antoni
Dziewczyny, błagam o sprawdzoną listę wyprawkową i dla mnie do szpitala i dla maluszka, bo jeszcze nic nie mam.. a po nowym roku wybieramy się na zakupy i chciałabym wszystko kupić
ja listę robię na podstawie tej strony, mają bardzo fajne artykułyhttp://wyprawkabobasa.blogspot.com/p/spis-tresci.html
któraś już wrzuciła link do tej strony, ale mi np bardzo odpowiadaNejcik, Nana86 lubią tę wiadomość
-
Monika1357 wrote:Ładne macie imiona, a my nie mamy żadnego imienia. Masakra...
dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Bluberry ja też dziś byłam w Tesco, ale tanich bodziakow nie znalazłam. Kupilam 2 komplety i zapłaciłam 80 zł i to po przecenie
chyba też będę polować na wielopaki, bo się bardziej opłacają. Mi możesz dopisać synka na 9 maja do naszej listy.
Ofe, Gosiunia super wieści, gratulacje
Eklerka dobrze, że z maluchem wszystko dobrze, my z mężem też wczoraj mielibyśmy stluczke, mąż wyhamowal w ostatniej chwili.
Gosia i Magic ależ macie cudne brzuszki :-*gosiunia, Bluberry, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny