Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:Nana nie dość, że praktyczne podejście to jeszcze Dziewczyny,które prowadzą bloga bardzo fajnie piszą
Super strona naprawdę, jak macie jeszcze takie " do poczytania" to podawajcie linki, ja mam w wersji elektronicznej książkę język niemowląt, jeśli któraś jest zainteresowana mogę wysłać na maila. Jeszcze jej nie oceniam bo zaczęłam czytać, ale słyszałam ze bardzo pomocna;)WesołaMama lubi tę wiadomość
-
Nana86 - potwierdzam książka "Język niemowląt" - super! Oczywiście nie wszystko jest przydatne ale dzięki radom w książce moja córka od 4 miesiąca zasypiała sama w łóżeczku bez usypiania na rękach. Dodam że przez 3 pełne miesiące miała potworne kolki i przebywała non stop na rękach i ciągle płakała. Gdy tylko boleści się skończyły - zastosowałam kilka cennych rad
-
nana to ja bym bardzo prosiła o podesłanie na maila ([email protected]) z góry dziękuję
-
Ofelaine to widocznie pomyliło mi się cos;)
Czyli tak jak ja pierwszy raz nie dawno usłyszałaś o płci.
Nana gdzie kupiliście tą pozytywkę?Świetna jest też taka chce!
Mi wypadają włosy, zaczeły łamać się paznokcie...ehh ale na szczęscie z trądzikiem przystopowało. Ogólnie mi mówią że ładnie wyglądam w ciąży, a brzuszek to taka piłeczka fajna;) -
Dziewczyny, gratuluję dobrych wieści z wizyt i trzymam kciuki za kolejne:)
Jeśli chodzi o suplementy, to muszę zrezygnować z nich na jakiś czas. Odstawiłam 2 dni temu prenatal classic. I w końcu nie mam nudności. W końcu czuję, że żyję. Przyczyną mojego kiepskiego samopoczucia było zawarte w tabletkach żelazo, aż 60 mg! Kobieta potrzebuje 14 mg żelaza na dobę, a przyszła mama 26 mg. Przewitaminizowałam się. A to niestety daje gorsze skutki niż niedobór witamin.
Śliczne ciuszki kompletujecie dla swoich pociech. My zaczniemy w styczniu powolutku kupowaćIle kompletów kupujecie na rozmiar 56? Ja zakładam 3 komplety, reszta na rozmiar 62.
Piękne imiona wybrałyście. U nas potwierdzony synek, będzie Tobiasz.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Do gina chodze prywatnie. Za wizyte bierze 70 zł. Za prenatalne wzial mi 180 zl chyba. Czyli chyba normalnie. Zdjec maleńkiej mam tylko 2 wpiete w karcie ciazy i tyle (i to jeszcze niewidoczne). Mam nadzieje że jakoś do końca ciąży z nim wytrzymam ale jeszcze jeden jego tekst chamski i powiem cos nie miłego.
Ciąża to powinien byc najlepszy okres w zyciu kobiety mam nadzieje ze w koncu to poczuje
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Bluberry to ja dam znac na 200% w piatek czy bedzie Liliana
Gratuluje kolejnych dobrych wiesciaj ja coraz bardziej czuje stres przed wizyta. Ktora ma jutro? Moze zapyta o te bole
ja mam dopiero w piatek.
a pod koniec stycznia idziemy na 3/4 D)) nie moge sie doczekac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 21:26
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Monilia84 - masz racje. Nie ma co stresowac sie na zapas.
Maribel - ja kupilam pierwszej corce 3 konplety 56.Wazyla niecale 3,5 kg ale teraz dokupie z 2-3 pahace bo wtedy w 62 to sie topila. Nozki jak u kurczaczka podkurczone. I 3 komplety bylo dla mnie malo bo tu sie ulalo tam kupka wyciekla i czasem trzeba bylo 3 razy dziennie przebiracmaribel lubi tę wiadomość
-
Nana 86 to ja też bym prosiła o podesłanie tej książki "Język niemowląt"na maila [email protected] Z góry dziękuję :*
-
WesołaMama wrote:Magic - ja wizytuje dopiero 16 styczen. Wlasnie Z Milenka mnie kopie
Jutro mamy wolne i wybieramy sie z mezem na Hobbita 3D. Kto byl?
-
nick nieaktualny
-
hej hej Dziewczyny,
My dziś mieliśmy usg połówkowe!Wszystko super, Dzidzia jest już na 100% dziewczynką, jest zdrowa, wszystkie parametry ok.
20t i 5d
FHR 146u/min
BPD 50,8mm
OFD 63,4mm
HC 179,9
AC 146,8mm
FL 31,9mm
HL 33,3mm
EFW 329g
szyjka 3,6cm
łożysko- tylnia ściana, wysoko
Położenie główkowe
Ale dziś długo sie naoglądałam mojej Niunigosia86, Bluberry, monilia84, alma, Truskaweczka250, maribel, PIGULSKA, Magic, czarna panda, dorota1987, madziorek, Nana86 lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Hejka
Ja dzisiaj wyjatkowo przespalam cala noc, ale juz czuje ze glowa mnie boli
Bluberry mi mozesz przy okazji dopisac przy terminie porodu - córeczkę
Dzisiaj wybieram sie na zakupy moze cos fajnego malenkiej uda mi sie kupic.
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc