Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorota1987 wrote:No właśnie, a jaki najlepiej powinien być wymiar gondoli?
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
no jakoże to eco skóra to jest trochę łatwiejsza w utrzymaniu czystości, ale sama sie zastanawiam... na bank na żywo wyglądają inaczej. Mój przodujący typ to nr 1
mają piękne kolory z serii na 2015
moja znajoma ma wózek z tej serii i bardzo go chwali
tym bardziej, że gondola jest duża w środku, bo aż 85 cm w środku! więc zimę przejeździmy
w sobotę jadę z mężem na DZIDZIUSIOWE zakupy - tzn na rozejrzenie się
INFO DLA DZIEWCZYN Z WARSZAWY
Moja koleżanka jest w 30.tc i powiedziała mi, że na Marywilskiej (to chinskie centrum handlowe) jest jedna czy dwie alejki z artykułami dziecięcymi i mają tańsze rzeczy niz są na allegroi to u Polaków
dlatego jadę się rozejrzeć
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
http://www.babydesign.eu/lupo-comfort/wozki-babydesign
Przed świętami przechodziłam obok komisu i taki wózek jak powyżej był w cenie 350zł i aż żałowałam że mam już wózek.
Dla dziewczyn mniej zamożnych w komisie naprawdę idzie kupić fajne wózki w bardzo dobrym stanie.03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
My z mężem wczoraj oglądaliśmy wózki i powiem wam, że naprawdę jest co wybierać. Nie wiem jeszcze czy zdecydować się na stelaż i duże koła, bo takie mi się wizualnie bardziej podobają, czy na lżejsze plastiki.
Magic ten wózek camarela jest świetny, widziałam go wczoraj właśnie w tym odcieniu. To typ.mojego mężaja myślę jeszcze o Nano i riko
Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Mnie jakoś zauroczyły wózki z tej aukcji:
http://allegro.pl/zobacz-hit-2014-2015-wozek-4w1-9-gratisow-i4912240310.html
Zauroczyły wizualnie i cena też mniej więcej. Mogłabym też bez problemu podjechać i je obejrzeć, jeśli się da u tego sprzedawcy, ale nikt jeszcze nie polecał wózków tej firmy i nie wiem czy warto. -
no ja początkowo chciałam od tego sprzedawcy
ale wolę taki sprawdzony
ja chyba też spróbuje podjechać do komisubo czasami nie opłaca sie kupować nowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 13:53
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No bałagan to tam jest
wszystko się świeci i jest kolorowe
wiecie co jest wiele fajnych wózków w komisach, ale oczywiście moich nie maa przynajmniej takich, które by mi wpadły w oko
ale znając mojego męża powie, że jego pierwsze dziecko będzie jeździć w nowym wózku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:13
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Nana86 wrote:Nejcik to bugaloo cameleon
tez mi sie bardzo bardzo podoba, jedyny minus to ze jest gondola dość niska ale tez słyszałam od znajomych ze jest świetny! My zdecydowaliśmy sie tez juz na wózek, a właściwie mój M wybrał i żadnego innego nie chce, taki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec6e95c0f3e5.jpg
Ale my kupimy dopiero w kwietniu:)
Dziewczyny wysłałam, miłej lektury!
Kotmisia czekamy na zdjęcia ciuszków:)
Co do Sylwestra to my rownież w tym roku z Pikolo:D
Ja tez poproszę o książkę [email protected]
Dziekuje
-
Widze ze mowa jest o wozkach, ja jak juz wczesniej wspominalam gust mam taki jak Magic i nr 1 poki co jest Camarelo Carmela w jasnych kolorach. A jesli bedzie inny to na pewno w podobnym stylu.
Magic moj mezus mowi ze sie cieszy tez z corki i nie wazne jaka plec byle by zdrowe dziecko bylo. Ale jak jedziemy gdzies i ktos pyta co bedzie to z duma i pewnoscia odpowiadal kazdemu,ze syn Michal.
Dlatego wiem,ze jak kazdy facet marzy o synku ale corke tez bedzie kochal i bedzie jego oczkiem w glowie.
Po drugie dr nie byl pewny wiec wszystko moze sie wydarzyc. -
Czesć
Dziewczyny jestem w szoku jak Wy się orientujecie w różnych firmach z wózkami ja jestem totalnie zielona w tym...
Magic bardzo ładne wybrałaś własnie takie ,,uniwersalne'' na chłopaka i dziewczynke. Podobają mi się Granaty bardzo takie jak Karola dodała zdjęcie.
Ja dzisiaj byłam się pytać o szkołę rodzenia w szpitalu w ktorym rodzę.
Dowiedziałam się że ja bym ruszyła z grupą marcową-8 spotkań koszt 290 zł. Jestem ciekawa czy Wy idziecie na szkołe rodzenia? Czy to jest taka przy szpitalu w ktorym planujecie rodzić? Jaki koszt? Kiedy zaczynaja się? Ja idę bo chciałabym coś więcej wiedzieć na temat opieki nad maluszkiem. A na bezpłatna się nie załapię zresztą nawet nie wiem czy u mnie taka jest. -
No to dobrze
ach Ci faceci
niestety muszą uważać jak strzelają
No ja wciąż mam dylemt co do wózkateraz doszło czy nowy czy używany
czarna ja się nie wybieram do szkołyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 15:00
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofelaine ja jak dowiedziałam się ze bedzie córka to też jakoś dziwnie się czułam. Mimo tego ze czułam ze bedzie tak, lecz mąż powtarzał cały czas ze bedzie napewno synek. On pragnął syna...niby o tym nie mówi juz teraz ale znam go. Jak wracaliśmy z połówkowego to dzwoniłam do mamy, siostry, kolezanki z wiesciami ze córka, mój mąż nigdzie...ojciec do niego zadzwonił to nic nie powiedział tylko że wszystko w porzadku. Jakos przykro mi sie zrobiło wtedy i się rozpłakałam w aucie. Kocham moją dzidzie czy to córcia czy synek ale wiem co czujecie dziewczyny. Moj mąż każdemu powtarza że jeszcze nic nie wiadomo co bedzie bo dzidzia była dupcia odwrocona więc nadal ma nadzieje...ehh jak każdy mężczyzna pragnie mieć syna. Ja już się oswajam z tą myślą o córci nawet mi się sniła dziewczynka ale nadal kupuje rzeczy unisex...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 15:04
Ofelaine lubi tę wiadomość
-
Mi temat wozka odpada bo dostanę od świadkowej 3 razy użytego X landera w kolorze czarnym - jej córka wogóle nie byla wózkowa tylko samochodowa jak to określa moja mama, oczywiście 3 w 1. Obpada mi kupno jesze wielu innych rzeczy gdyż moja sąsiadka urodziła w maju i oświadczyła że wszystko dostaniemy od kosza mojżesza po bujaczki i maty do zabawy, tak więc zostaje mi kupno kosmetyków pieluch i chusteczek - chyba że jak to określiły moje koleżanki mam ochotę coś kupić dla mojej przyjemności
Magic, maribel, gosiunia lubią tę wiadomość