Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia, czy to Graco Symbio? Bardzo podoba mi się ten model wózka. Podoba mi się też Mutsy Evo.
I kolory jak najbardziej neutralne, żeby pasowały i dla chłopca i dla dziewczynki.
Podawałam Wam już linka do rankingu wózków. Podam jeszcze raz, może komuś się przyda:)
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/?gclid=CL2-3afazrYCFcNQ3godpgEAogMagic, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Czarna panda, to smutne co napisałaś. Mam nadzieję, że Twój mąż przegryzie tą wiadomość i będzie się cieszył razem z Tobą. U mnie na początku miała być na 50% dziewczynka. Mąż się bardzo cieszył. Potem okazało się, że na 100% chłopak będzie. Mąż się również ucieszył. To ważne mieć wsparcie w naszych partnerach. Podejrzewam, że chodzi tu o te męskie stereotypy, drzewo, dom i syn. Będzie dobrze, pozwól mu oswoić się z tą myślą.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Czarna no mój też się nie chwalił, ale szczerze to nigdy do końca nie wiadomo
błąd ludzi zawsze jest możliwy. Ale czasami zdarza się mu powiedziała "jak moje dziewczyny się dziś mają?
" przetrawi to i będzie się cieszył
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
madziorek wrote:Tez byśmy chcieli ten wozek ale strasznie drogi jest. Nadal sie zastanawiamy
Ja tez poproszę o książkę [email protected]
Dziekuje
Kochana znajomi kupowali Joolz a drudzy Bugaboo w komisie w rewelacyjnym stanie za bardzo dobra cenę tyle ze mieli zestaw bez fotelika ale to i tak niezła okazja była jesli chodzi o kwotę! Prawie 2000zl taniej wiec połowa cent a woza juz w nim trzeciego swojego bobasa i sprawdza sie super!! Polecam komisy internetowe!Magic lubi tę wiadomość
-
No ja patrzyłam właśnie i się zastanawiam
nawet nie komis, ale na aukcji odkupić
Ja uciekam kochane
DO JUTRA! :*
Jak bym się miała juz nie pojawić to życze udanego Sylwestra :*czarna panda, maribel lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja swój też w komisie kupiłam, stan praktycznie idealny. Także też namawiam.
Magic....Ty jesteś z moich okolic - w Piastowie przy stacji PKP swego czasu był komis dziecięcy z bardzo fajną ofertą (sporo rzeczy tam kupiłam dla synka). Musze teraz podjechać i zobaczyć, czy jeszcze funkcjonuje i co mają.Nejcik, Magic lubią tę wiadomość
-
Ja mówię tylko do brzuszka czasami córeczko , on tak nie mówi, on mówi bezpłciowo,,dzidzius''U niego są same chłopy w rodzinie może dlatego...nie wiem. Na świętach powiedział mi do ucha widząc niegrzeczne dziecko kuzynki (chłopaka)- nasza córeczka będzie inna,napewno bardzo grzeczna:) Wtedy mi się miło zrobiło. Oswoi się z tą myślą o córce, to był taki szok bo był przekonany że bedzie miał syna.
Wyszedł na siłownie kiedyś mówiąc -że musi teraz pakować bo bedzie musiał bronić nie tylko swojej żony ale i córci;)Obydwoje coraz bardziej zauważamy małe dziewczynki, widzę że on też. Także mój mąż potrzebuje czasu-testosteronik taki z niego:P
maribel, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Widze ze mowa jest o wozkach, ja jak juz wczesniej wspominalam gust mam taki jak Magic i nr 1 poki co jest Camarelo Carmela w jasnych kolorach. A jesli bedzie inny to na pewno w podobnym stylu.
Magic moj mezus mowi ze sie cieszy tez z corki i nie wazne jaka plec byle by zdrowe dziecko bylo. Ale jak jedziemy gdzies i ktos pyta co bedzie to z duma i pewnoscia odpowiadal kazdemu,ze syn Michal.
Dlatego wiem,ze jak kazdy facet marzy o synku ale corke tez bedzie kochal i bedzie jego oczkiem w glowie.
Po drugie dr nie byl pewny wiec wszystko moze sie wydarzyc.
Ofe córka dla Tatusia to skarbWIem bo pierwszą mam córkę
Tatuś rozpieszcza do granic możliwości a potem mam problem
Majsterkuję z nią, naprawia samochód, czyści akwarium, chodzi z nią na ryby
Każdą zabawkę MUSI naprawić Tatuś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0549e31f86e9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 16:12
czarna panda, Ofelaine, Catyyy lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Nejcik wrote:Kochana znajomi kupowali Joolz a drudzy Bugaboo w komisie w rewelacyjnym stanie za bardzo dobra cenę tyle ze mieli zestaw bez fotelika ale to i tak niezła okazja była jesli chodzi o kwotę! Prawie 2000zl taniej wiec połowa cent a woza juz w nim trzeciego swojego bobasa i sprawdza sie super!! Polecam komisy internetowe!
-
czarna panda wrote:Czesć
Dziewczyny jestem w szoku jak Wy się orientujecie w różnych firmach z wózkami ja jestem totalnie zielona w tym...
Magic bardzo ładne wybrałaś własnie takie ,,uniwersalne'' na chłopaka i dziewczynke. Podobają mi się Granaty bardzo takie jak Karola dodała zdjęcie.
Ja dzisiaj byłam się pytać o szkołę rodzenia w szpitalu w ktorym rodzę.
Dowiedziałam się że ja bym ruszyła z grupą marcową-8 spotkań koszt 290 zł. Jestem ciekawa czy Wy idziecie na szkołe rodzenia? Czy to jest taka przy szpitalu w ktorym planujecie rodzić? Jaki koszt? Kiedy zaczynaja się? Ja idę bo chciałabym coś więcej wiedzieć na temat opieki nad maluszkiem. A na bezpłatna się nie załapię zresztą nawet nie wiem czy u mnie taka jest.
Ja się zapisałam do szkoły rodzenia przy szpitalu, w którym chcę rodzić. Zaczynamy zajęcia 2 lutego. Szkoła jest darmowa pod warunkiem, że złoży się deklarację do położnej z tego szpitala (jeśli nie, to koszt 110 zł). Też idę właśnie z myślą o tym, żeby nauczyć się czegoś o opiece nad noworodkiem, bo w tych sprawach jestem kompletnie zielona.czarna panda lubi tę wiadomość
-
czarna_panda bo uważam że nie jest ważne jaka płeć nam sie urodzi, ważne żeby było zdrowe. I żeby sie urodziło. Ja też miałam wątpliwości co do syna ale bardziej w kwestii pielęgnacji siusiaka i wychowania. Ale już mi przeszło bo co ma być to będzie - a czuje że córka będzie mbardziej "męska" od niego
Szanowny ma to gdzieś jaka płeć ważne (po naszych przejsciach) żeby dziecko urodziło się całe i zdrowe. Trudno teraz będzie z dwoma majsterkowałczarna panda lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Madziorek są! np na olx jest ogłoszenie takiego wózka razem z fotelikiem cały zestaw za 1500 zł do negocjacji ale wchodzi w grę tylko odbiór osobisty a to w Poznaniu wiec my z wawy mamy daleko i sie nie opłaca. One sie nazywają quinny moodd
Magic mi sie podoba ten 3 tutek ma super kolory!
-
Ja myśle ze do momentu aż każda z nas nie będzie trzymała swojego skarba w ramionach to będzie miała gdzieś tam w głębi serducha "zawód" ja tez marzyłam o dziewczynce, naprawdę bylam ogromnie zawiedziona, nawet wczoraj jak szlam na usg to myślałam a może zmieni sie w dziewczynkę
ale myśle sobie ze jak tylko maluch sie urodzi to juz nawet o tym nie pomyśle, bo moje dzieciątko będzie najcudowniejsze na świecie
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Ale naskrobałyście dzisiaj aż trudno nadrobić
Mojemu M też podobają sie wózki quinny ale mi chyba niekoniecznie noicena tez robi swoje
Moje dziecko znów mało akytne dzisiaj dopiero teraz dało o sobie znać jak się położyłam i zjadłam budyń czekoladowy
Mąż mnie dzisiaj rozwalił pytaniem ile pampersów dziennie się zużywa"dwa"?
Ja szkołę rodzenia mam u siebie w poz zaczyna sie w lutym trzeba miec zgodę id lekarza prowadzącego do wykonywania ćwiczeń bo są tez takie zajęcia na sali gimnastycznej z piłkączarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nana86 wrote:Madziorek są! np na olx jest ogłoszenie takiego wózka razem z fotelikiem cały zestaw za 1500 zł do negocjacji ale wchodzi w grę tylko odbiór osobisty a to w Poznaniu wiec my z wawy mamy daleko i sie nie opłaca. One sie nazywają quinny moodd
Magic mi sie podoba ten 3 tutek ma super kolory!
A widzisz nie patrzyłam na olx tylko Allegro a tam głownie nowe. Jeszcze sie wstrzymuje z wózkiem, bo moze odkupie spacerówkę od kuzynki jesli zdecydują sie sprzedawać -
Nana dziękuję za książki, zaczęłam czytać, dość ciekawe są.
Czarnapanda ja idę na szkołę rodzenia od lutego, u nas w szpitalu od grudnia jest darmowa, 8 spotkań.czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny