Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic ja 40km od Krakowa
Super, że nie miałaś mdłości - zazdroszczę!!Bo ja wymęczyłam się za wszystkie czasy, ale na szczęście wszystko minęło
Dziewczyny, mnie też pierzchną bardzo usta i rady sobie nie mogę dać, cały czas nawilżam, już nawet zainwestowałam w droższe mazidła i nic... -
gosia86 wrote:Pigulska wiem co masz na myśli ja ostatnio miałam chandrę to pomyślałam że taki już mógłby brzuszek zostać ale niech rośnie zdrowo
Jadę do siostry przejrzeć ciuszki po moim chrzesniaczku
Miłego popołudnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 15:34
Catyyy, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja też mam suche usta, a do tego mam bardzo głupią i niekontrolowaną manierę obdzierania skróki z ust, przez co wygląda jakbym miała połatane usta
zastanawiam się nad tym regenerum, bo oprócz suchych ust to mam bardzo suchą skórę na nogach, okolice kostek mam całe w rankach po nocnym drapaniu... ktoś może stosował, pomaga to? -
Katalina do ust polecam, ale ten sam efekt osiagnelam uzywajac np maselek z nivei.
Co do stop to nie wiem.bo nie stosowalam ale do rak np jak dla mnie porazka. Neutrogena niebieska skoncentrowana wygrywamaribel lubi tę wiadomość
-
ja znowu na dłonie to uwielbiam johnson różowy. neutrogeny nie dla mnie
w ogóle to ja nie lubię takich kosmetykówkiedyś to mogłam się godzinami smarować.. teraz to tylko ręce profilaktycznie, przed makijażem krem na twarz i zimą przed wyjściem z domu smaruję usta.. Ale żeby ciało nawilżać to jakiegos lenia mam. Nawet w ciąży teraz. Pomimo tego, że wcześniej dużo ćwiczyłam i na samym początku mocno nawilżałam skórę to i tak na tyłku mam mnóstwo rozstępów, dosłownie takich przecinków.. Na brzuchu nic na szczęście, pomimo braku regularności smarowania.. Ale nie chce mi się kurcze..
-
Do rąk fajny jest eveline o ile dobrze pamiętam to silikonwe rękawiczki?
Ech gdyby nie to że jestem już w22t3d to bym odwolala dzisiejsze usg bo calkiem mnie rozłożyłono ale za tydzień może być już za późno i nie wiem czy będzie termin
A jeszcze jutro muszę jechać do endokrynologa
Do ust używam zwykłej pomadki nivea ale mam tak samo jak Katalina że obgryzam te suche skórki:/ -
Witajcie mamusie i przyszłe mamusie:). Jestem mamą małej Zuzi. W ciąży miałam pomysł stworzenia czegoś dla najmłodszych. Odkąd urodziła się moja córeczka wzięłam się ostro do roboty i udało się realizować zamierzony plan. Proszę odwiedźcie naszą stronę jeśli szukacie czegoś wyjątkowego dla swojego malucha i w przystępnej cenie. Serdecznie was zapraszam i trzymam kciuki za każdą z was aby poród przebiegł szybko, bezboleśnie i z pięknym happy endem, a za te które już mają swe maleństwa zdrowia i miłości:* oto nasza strona facebook.com/zuzulakids
Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
ja do rąk stosuję zwykły krem taki jak do twarzy czyli nivea granatowy
ale przed tym robie peeling
Tak samo ciało, tzn uda, pośladki i brzuszek(choc jego to delikatnie peelinguję) trę aż się zrobi czerwono i się balsamujęmam nadzieję, że nie będę mieć mega rozstepów
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Gosia ja nawet nie patrze jakie badanie mam robic- jak mam cos zrobic to biore ksiazeczke, dowod i ide
A powiedz mi robilas juz krzywa cukrowa w luxie? Nie orientujesz sie czy oni zapewniaja glukoze czy samemu trzeba? -
ooo matko.. i po co?
jak mnie w punkcie pobrań zobaczą że znowu mam te wyniki robić to się załamią.. tyle krwi, tyle probówek
a ja ani żył ani krwi jak już znajdą
co do rozstępów to tak bardzo się nie przejmuję, bo w końcu bez majtek nie latam, a mama też mówiła, że wszystkie rozstępy jakie miała w każdej ciąży znikały jej w ciągu kilku miesięcy po porodzie -
nick nieaktualny
-
ooo dobrze to słyszeć, że banie na HIV dwa razy...nie dostałam skierowania na to badanie HIV i nie robiłam, no to chociaż dla świętego spokoju pójdę prywatnie w 33 tc
Ale doczytałam, że w szpitalu w którym zamierzam rodzić, nie wymagają. Jednak zrobię, aby nie było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny