Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorota1987 wrote:Jestem jeszcze przed obiadem i puszczają mi co chwilę reklamę z KFC - quritto i aż ślinka cieknie. Jadła to któraś z Was? Zastanawiam się czy da się tym najeść...znając życie pewnie nie
Przepraszam, że tak spoza wszelkich tematów, ale rzadko mi się smaki włączają.
Doskonale Cię rozumiem. Lubię fast foody a zwłaszcza KFCOgraniczam baaaaardzo 1-2 razy w miesiącu to max.
Quritto jadłam - nie sakmuje mi aż tak jak Zinger ;)No i trzeba ze dwa zestawy aby sobie pojeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:51
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie patrzyłam na twojapogoda.pl na pogodach sezonowych, gdzie opisany jest każdy miesiąc, że ponad 60% wskazuje na to, że kwiecień będzie zimny, również w maju jest prawdopodobieństwo.. Także trzeba czekać do maja, na szybko najwyżej coś kupić lub nawet pożyczyć na wyjście, bo przecież jeśli ładnie nie będzie to przez 2-3 tyg na spacer się nie wyjdzie
gosiunia lubi tę wiadomość
-
My w sierpniu na wesele też będę musiała pomyśleć o sukience dla Małej
co prawda po Kościele siostra z mamą ją zabiorą ale niech wygląda ładnie. A w ogóle dostawa z Tesco spóźniła się 40 min i odliczono mi koszt dojazdu więc zapłaciłam tylko za zakupy
zawsze mam 5 zł w kieszeni.
-
Rika zdolniacha z Ciebie
ja się przymierzam do szydełka ale moja mama jak to słyszy to się śmieje. No kurczę nie mogę być przecież takim antytalenciem. Jak mnie uczyła szyć na starej maszynie to dopiero jaja były. Szyłam w każdą stronę tylko nie prosto i nici mi się plątały.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Dochodzę pomału do żywych nawet upiekłam dzisiaj jabłecznik i drożdżówkę, pozmywałam a teraz dogorywam bo dawno nic nie robiłam i trochę się zmęczyłam
Pisałyście o materacach my mamy kokosowy wiec dla dziecka chcę taki sam
Co do wózka chyba kupimy używany taki za około 1000 zl choć trochę mi żal że mąż nie chce nowego ale twierdzi że woli kupić używany droższy niż nowy w tej samej cenie a gorszej jakości
Piszecie też że wasze dzieci tak mocno kopią to moja Pola taka delikatna, tylko na początku gdy zaczelam czuć ruchy kopnęła w pęcherz to bolało a teraz dla mnie to nie bolesne -
Kochane chwale się małymi zakupami
na żywo wyglądają o wiele lepiej zdjęcia ciemno powychodziły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:14
gosia86, Rika, Karolcia88, WesołaMama, maribel, beti97, Monika1357, gosiunia, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Witajcie przyszłe mamusie
U nas pogodna okropna - wieje i wieje i wieje.
Wczoraj wyskoczyliśmy na pierwsze zakupy do takiej nałej galerii.
W smyku i 5,10,15 był fajne ciuszki. W smyku duze obnizki i do tego jak kupi sie chyba 3 albo 4 sztuki to jeszcze naliczaja 30% rabat.
Kupiliśmy 3 pajacyki pakowane razem za 35 zł i maja cos takiego ze wywija sie i mozna nałozyc na rączki, ciekawe jak to się sprawdzi praktyce - więc myślę że cena fajna. Dwie bluzeczki, dwa kaftaniki w pepco, czapusie skarpetulki.
No i nie mogłam sie oprzec takiej letniej sukienusi wprawdzie była na 74 cm ale za niecałe 20 zł wiec kupiłam może do wakacji juz mała akurat podrośnie.
Zatem pierwsze zakupki z nami. Mąż mówił że tak mi oczka błyszczały jak wchodziłam do tych sklepów z ciuszkami jak małemu dziecku na widok zabawek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:06
-
Któras pytała o sukienki, własnie fajne był w smyku albo 5,10,15 juz nie pamiętam dokładnie - takie na wesele i pozniej tez spokojnie mozna ubrac. Cen nie pamiętam chyba coś około 50 zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:04