Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:monika a odświeżasz stronę?
Anioł to mój z kolei ma taki sen, że jak robili elewacje i coś boshem docinali (chyba barierki na balkon) to mój spał przy otwartych drzwiach balkonowych i go to nie ruszało...Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Kika, bardzo dziękuję Ci za wypowiedź. Nie zazdroszczę Ci problemów z kręgosłupem. Ja to przy Tobie to pewnie mam pikuś, ale właśnie chodzi mi o to, żeby potwierdzić lub wykluczyć czy po porodzie siłami natury coś sie nie pokomplikuje. O wszystkim porozmawiam z moim ginekologiem, tylko się zastanawiam czy skierowanie może dać każdy ginekolog czy tylko taki z nfz?
-
Alma cena łóżeczka to 675 zł 22 elementy bo to łóżeczko/tapczanik poslozy na bardzo długo
Dorotka ja chodzę na NFZ więc nie było problemu, jak jest prywatnie niestety nie wiem,mam wizytę 4 lutego i bardzo jestem ciekawa co mi neurochirurg powie, bo ja bardzo chcę sn, ale ważne też bym sobie nie zaszkodziła bo trzeba dziecko wychować więc czekam z niecierpliwościĄ i dam napewno
znac
Zakup przez Internet bo we Wrocku nie ma sklepu tylko ich oficjalna strona na necieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:03
alma lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Dziewczyny mój problem z krwawiącymi dziąsłami minął. Płyn, który mi dentystka przepisała to istne zbawienie. Użyłam go dopiero 4 razy, a rano myłam zęby i nawet jednej kropki krwi. Polecam, płyn meridol na dziąsła, można kupić w aptece kosztuje około 30 zł, ale jest rewelacyjny.
gosiunia lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Kika mi się właśnie wydaje, że prywatny lekarz nie wypisuje skierowań. Kiedyś tak miałam ale w innej sytuacji. Poszłam ma prywatną wizytę do chirurga, który jest ordynatorem w szpitalu, w którym później byłam operowana i kazał mi przyjechać do szpitala praktycznie bez kolejki i skierowania, ale wcześniej z racji, że nie mogło się obyć bez rezonansu, to posłał mnie do przyszpitalnej przychodni NZF, żeby tamci dali mi skierowanie na rezonans. Obawiam się, że tak to wszędzie działa i tego nie przeskocze, ale ginekolog odpowie mi na moje wątpliwości. Mam nadzieję Kika, że u Ciebie lekarze wybiorą jak najlepsze rozwiązanie.
Co do Arusia to zestawy są piękne i chętnie bym sie zdecydowała, ale mąż chyba obawia się kupować łóżeczka bez jego wcześniejszego obejrzenia. Dziwi mnie to, bo w łazience, sypialni, kuchni, salonie, przedpokoju - w zasadzie wszędzie mamy meble kupione przez internet, jeszcze sie na tym nie przejechaliśmy, a z mebli jesteśmy zadowoleni. Mam też wybrane pozostałe meble do pokoju Jasia w internecie. -
Dorota, a meble do kuchni skąd zamawiałaś? Bo też będę zamawiała za miesiąc, a skoro mówisz, że jesteś zadowolona to może ze sprawdzonej firmy zamówię.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Monika meble do kuchni zamawiałam z firmy http://meblemkz.pl/5-meble-kuchenne
Od nich też brałam do łazienki. Ale to było ponad 2 lata temu. Bardzo fajna jest możliwość nie tylko brania szafek jak w zestawie, ale można dobrać sobie 2x taką samą szafkę (bo my mamy długą kuchnie i by podstawowy zestaw nam nie wystarczył).
Ostatnio brałam garderobę z firmy Oli Olo http://allegro.pl/my_page.php?uid=20913224
Niestety gdzieś zanikła mi ich strona internetowa, bo tam można było lepiej pooglądać. W zasadzie firmę znalazłam przez allegro, ale zamówienie robiłam mailowo, bo preferowałam płatność u kierowcy. Nie było żadnego problemu. Transport odbył się szybko, w wyznaczonej godzinie, kierowca spokojnie czekał aż zobaczyliśmy jak sie ma lustro. Pani do której wysyłałam maila była w stałym kontakcie, była bardzo sympatyczna i widziałam, że zależy im na kliencie.
Jeszcze z innej firmy zamawiałam bardzo duży zestaw, który rozdzieliłam na salon i sypalnie, ale nie pamiętam nazwy firmy. Też byłam zadowolona.Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Temat łóżeczek, też muszę rozglądnąć się...
Córce kupiłam duże łóżeczko 140x70 z szufladą - które przerabia się na tapczan i właśnie jej służy jako tapczan i myślę że przez kolejne 2 lata jeszcze posłuży. Mam jeszcze łóżeczko turystyczne, które sprawdza się w podróży ale nie na co dzień bo przy każdym poruszeniu dziecka - wszystko szeleści i wybudza dziecko...
Chyba z rożka też zrezygnuje, ten po córce mi gdzieś zaginął...
Choć mam kocyków sporo to jednak jeden nowy kocyk chce kupić, chcę się cieszyć nowymi rzeczami dla dziecka bo wszystko po córce to mi się "opaczyło" już
-
Monika1357 wrote:Dziewczyny mój problem z krwawiącymi dziąsłami minął. Płyn, który mi dentystka przepisała to istne zbawienie. Użyłam go dopiero 4 razy, a rano myłam zęby i nawet jednej kropki krwi. Polecam, płyn meridol na dziąsła, można kupić w aptece kosztuje około 30 zł, ale jest rewelacyjny.
To ja też używam pasty Meridol i szczoteczek tej firmy (bardzo miękkie włosie) i tez nie mam już problemu z dziąsłami. Także również polecam -
Od rana stosuję swoją dietę lekkostrawną i udało mi się iść do toalety. Do tego ćwiczenia z piłką i jakoś poszło. Teraz czekam na dostawę z Tesco. Mam zamiar zrobić sobie własny jogurcik z borówką amerykańską. Kurczę ja jestem prawie cały czas głodna. Muszę się hamować. Nic mi się nie chce, ale pójdziemy niedługo z psem na spacer.
-
Cześć dziewczyny
widzę że temat zakupów przeniósł się na łużeczka kocyki i pościel - aja twardo dalej nie mam nic! Ale jakoś się tym specjalnie nie martwię - choć nie wiem czemu. Wózek czeka na nak sygnał n drugim końcu miasta, foteliki (2 szt) drzwi obok, akosz mojrzesza i kołyska też nie daleko. Na razie nie kupujemy łużeczka bo mala i tak będzie u nas w sypialni tak więc kołyska wystarczy. pozostaje mi kupno pościeli i kocyka. Kocyk też kupuje minky już nawet upatrzyłam - biało czarna (krówka albo zebra nie mogę się zdecydoać) i fuksja minky. U nas rożek się poprzednio bardzo sprawdził - gdy córka była już wisza wypruliśmy rzepy i miała swoją ulubion kołderke - choc wiem że nie zawsze u każdego dziecka każdy patent się sprawdza tak więc trzeba samemu przetestowac wiele opcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:34
-
Ja rożka nie zamawiam, nie czuję takiej potrzeby. Nosidełko do bujania-usypiania, kocyk do owijania. Poza tym jest jeszcze kołderka. Najwyżej jak uznam że potrzebny to mamę wyślę do sklepu, albo przez neta zamówię.
-
Jestem jeszcze przed obiadem i puszczają mi co chwilę reklamę z KFC - quritto i aż ślinka cieknie. Jadła to któraś z Was? Zastanawiam się czy da się tym najeść...znając życie pewnie nie
Przepraszam, że tak spoza wszelkich tematów, ale rzadko mi się smaki włączają.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
hej kochane
ale dziś paskudna pogoda a ja byłam na chwile w szkole bo musiałam się podpisać ale jest tak zimno brrrr...
tyle skrobiecie że nie nadązam czytac;)
my też chcemy łóżeczko z szufladą nawet znalazłam sklep z krk internetowy i mozna na żywo obejrzeć u nich w stacjonarnym więc jak mąż wróci to tam jedziemy;)
Karolkaa fajny wózek my dalej chcemy camarello carera..
a ja mam takie pytanie w co ubierzecie malucha na wysjcie ze spzitala? w jakiś cienki kombinezon polarkowy??? bo juz slyszałam różne opinie i zgłupiałam!