Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blu a już myślałam, ze mi sie przywidzialo, że coś odpisalas, hehe:-)
czy też masz przez to wrażenie, skracajacej się szyjki? Bo ja czuję takie pukniecia, że normalnie oczy mi z orbit wyłażą ... Nasi chłopcy to chyba przyszli pilkarze reprezentacji
no Jezusie święty, moje dziecko właśnie torpeduje mi szyjkę! AućWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:51
-
Mnie jak czasem młoda skopie to gwiazdy widzę.. aż się boję pomyśleć co będzie dalej. Dziś podczas sprzątania akurat się schyliłam, a ona postanowiła się chyba obrócić, to normalnie zobaczyłam jakby mi się brzuch cały skręcał jak wyciskany ręcznik
nie mogłam się rozprostować, a ona jakby kamień tam utknęła...
Byłam na zakupach, jestem rozczarowana.. nic mi się nie podoba, a jak już się podoba to kosztuje majątek.. no luuudzie! jak na początku grudnia rozglądałam się za ubrankami dla chłopca, to jęczałam że dla dziewczynek jest dużo więcej i ładniejsze rzeczy. Dziś powiedziałam do męża, że chłopięce sa lepszedużo bardziej gustowniejsze i większy wybór.. aż mnie wyśmiał
W każdym razie, właśnie zamówiłam kocyk Minky bez wypełnienia.. Przy okazji kolejna refleksja - nienawidzę allegro. Nie wiem co do mnie przyjdzie, bo ja zwyczajnie jestem sierota i może wstyd przyznać, ale nie potrafię kupować tam
a już w ogóle jak mi jeszcze sprzedawca napisał, że mam opisać preferencje w formularzu zamówienia to zgłupiałam, bo nic takiego nie znalazłam.. Naprawdę, nie znoszę internetowych zakupów.. Tych klasycznych też nie.. Byłam dziś w Arkadii a tam miliardy ludzi, tłumy.. dusiłam się wśród nich
-
nick nieaktualny
-
No to mamy bandę- mój piłkarz, Blu- karateka a Kataliny- Hmmm, może tancerka?
no ja muszę gina o to zapytać, bo to cholernie dziwne uczucie dostać po szyjce.
Katalina bo nam właśnie ciężko dogodzić- ale z moich obserwacji wynika, że to jednak dla dziewczynek jest większy wybór asortymentugosiunia lubi tę wiadomość
-
To było jednorazowe schylenie, myłam drzwi i tak odruchowo w dół, od razu pożałowałam
Alma, moja to na pewno będzie jakaś baletnica czy tancerka, uwielbia jak się z mężem bujam)
Mnie się wydaje teraz, że chłopca bym lepiej ubrała za niższe pieniądzejednak słodkie sukienusie kosztują, a pajace i śpiochy wolę chłopięce niż te dla dziewczynek
dziś o mało co bym nie kupiła marynarskiego zestawu tak mi się podobał
na razie dla niej mam wszystko białe z różową wstawką... albo beżowe. Jak już coś jest to albo na razie za duże albo już za małe, bo końcówka kolekcji..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 23:11
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oooo chciałabym synka następnego, ale co będzie to pokocham
tak jak z Małą
już bym jej nie zamieniła
Albo cudem zacznę więcej zarabiać, albo po prostu zacznę więcej łazić po osiedlowych sklepach, tylko muszę jeszcze na to znaleźć czas
może uda mi się znaleźć coś ładnego w przystępnej cenie.. Chyba, że przekonam się do allegro.. ech..
alma, gosiunia lubią tę wiadomość
-
No właśnie Blu
Ja też kupuję na allegro, bo po prostu wiele rzeczy można kupić taniej, ale zwykle wolę jednak na żywo widzieć co kupuję.
Katalina to Ty naprawdę musisz się postarać o drugiego synka, to wtedy chyba już marynarz będzie:-)
a tak.szczerze dziewczyny, to ja naprawdę wolę te kopnięcie po brzuchu niż tak nisko w szyjkę, bo czasami to po prostu aż dech zapiera i to wcale nie z przyjemności...i ja też myślałam ze takie kopy to sporo ppóźniej będą.
Ja zmykam spać. Mam nadzieję,że syn-nadzieja przyszłej reprezentacji Polski w piłce nożnej mi na to pozwoli i odpuści troszkę matcedobranoc dziewczyny :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 23:31
katalina, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę spać przez zgage ehhh
juz wypiłam szklankę mleka może pomoże
Ja wpadłam wczoraj z ciekawości do sh ale z góry założyłam ze nic tam nie znajdę i o dziwo znalazłam!kilka ślicznych bodziaków i sweterkow akurat była wyprzedaż zimowa
może jutro wrzucę foty bo ciuszki na prawdę niezniszczone i tanie
U mnie jest sklep textil market ogólnie zalatuje chinszczyzną ale z ciekawości zajrzę bo może mają coś ciekawegopooglądam i wymacam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 02:05
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane,witamy się się w niedzielny poranek.
U nas wszystko ok,mały jakby wyrozumiały i więcej teraz sobie odpoczywa czyli dłuższe przerwy na spanko sobie robi i całe Nocki przesypia:-D ( najprawdopodobniej nie czuje bo łożysko na przedniej ścianie)
Dorotko ja mam od mojego giną skierowanie do neurochirurgia ze względu na mój kręgosłup, pisałam kiedyś jestem po dwóch operacjach usunięcia dysku w odcinku ledzwiowym. Idę po to by uzyskać informacje czy będę musiała mieć cc a ja wole rodzic śn i czy będę mogła mieć zzo bo bóle krzyżowe są okropne i nikomu ich nie życzę bo przerabialiśmy je przy drugim porodzie choć zaraz po zapomniałam że jakieś miałam Ale teraz to wraca i mam coraz większe obawy przed porodem choć wiem jak to jest.Pozatym gin może ci wystawić skierowanie nie musisz iść internistyty a doststaniesz się szybko jak dopiszę ci na skierowaniu pilne lub City i dopiszę który tydz ciąży takie skierowania są w pierwszej kolejności przyjmowane.
Życzę miłej niedzieli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 09:40
dorota1987 lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Witamy się niedzielnie
Mi Mała wczoraj nie dała usnąć. Byłam zmęczona więc o 20 30 się położyłam. No i zaczął się boks do północy, o 3 20 wrócił Misiek od kolegów i taką miałam noc w kratkę. Na dodatek mi się śniło że nie wiedziałam kto jest ojcem mojego dziecka, umęczyłam się strasznie a kołdra to w ogóle nie wiem jak to zrobiłam była cała na mnie. Taki kokon. Postanowiłam skończyć z moją beznadziejną dietą "jem co chcę" bo mam zaparcia. Ledwo już lactulosa daje radę. Wczoraj myślałam że po kiwi i mizerii łatwo pójdzie ale i tak dzisiaj załatwiałam się w wielkich bólach. Koniec z tym. Dzisiaj od rana szklanka wody z cytryną i miodem na czczo później aktivia a teraz lecę na zakupy do Lidla po resztę jedzenia dla mnie :)Później ćwiczenia z piłką. Waga po świętach poszła w górę więc trzeba zacząć się pilnować. Miłej niedzieli, odezwiemy się jeszcze
-
Dziewczyny mam kilka pytań:
- czy w pokoiku dziecięcym bedziecie miały jakis fotel, kanapę, łóżko itp?
-czy kupuje sie dla takich małych dzieci pościel, poduszkę czy na początek powinno dziecko spac w samym rożku, śpiworku?
- jaki materac? Gryka-kokos czy inny?
Jeszcze cos miałam sie pytać, ale zapomniałam od wczoraj -
Ja będę miała pokoik małej w naszej sypialni, robię jej tylko kącik, mamy tu też wielkie łóżko, więc tu będę ją karmić również
jak się przeprowadzimy do domu to pewnie będzie dopiero przy drugim dziecku, zatem wtedy zrobimy jej pokoik.
Ja podusię i kołderkę kupuję, pościel uszyję sama, ale zobaczymy jak jej będzie wygodnie i jak w ogóle będzie ciepło na dworze, śpiworek chcę kupić ale taki większy, bo słyszałam, że dzieci nie lubią.. na początek pewnie będę otulać w coś..
do pytania o materacyk się dołączam! ciągle się zastanawiam jakigosiunia lubi tę wiadomość
-
Hejka
nie pamiętam kiedy ostatnio tak późno wstałam
Ewelinkie mnie też trochę drażnily te pytania o płeć bo z reguły padały wcześniej od tych czy dzidziuś zdrowy i czy wszystko w porządku...Ale przywyklam juz i odpowiadam z uśmiechem bo przecież ci ludzie nie mają niczego złego na myślimy oczywiście do pary chcielibyśmy córeczkę jeśli Bóg da
Paulinqa Mały będzie z nami w sypialni więc i łóżko i fotel jestmyślę że w pokoiku dla dziecka powinien być jakiś fotel żeby spokojnie usiąść i nakarmić bobasa.
Materac mam pianka- kokos, mój chrzesniak na nim spał i się sprawdził.
Co do pościeli to sama mam rozkminę, liczę na rady doświadczonych mamale na początku na pewno nie będzie żadnej poduszki ewentualnie klin jakby się dziecku ulewalo no i na kołderkę może być za ciepło w maju