Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia, ja czuję... właśnie w zależności od pozycji czuję w różnych miejscach. najczęściej właśnie jakby się rozciągał na boki.. W ogóle Mała się tak kręci, że z przodu widać jak mi się jej dupcia czy główka formuje w dole.. taki kloc dosłownie widać
a boooli.. Właśnie wymyśla sobie miejscówki na pęcherzu, bolesne to takie.. Ale Mała uwielbia do kościoła chodzić, jak siedzimy w kościele to zaczyna na całego harcować, zwłaszcza jak się śpiewa
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A ja ostatnio miałam chyba tak z dwa lub 3 razy tzn miałam takie uczucie jakby głowką podeszła az do pępka poczułam nad pepkiem taki silny ucisk i jak połozyłam rękę to było to miejsce bardzo twarde.
Myślicie ze to własnie głowką się tak ułozyła do góry? -
Slash dziękuję, a jak jest cena np 120 zł i w tych licytacjach pod spodem jest napisane twoje maksimum np 150 zł. To znaczy że daję najwyżej? Bo ja już tego nie pojmuję.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Ja od kiedy jestem u rodziców to tu się nie nudzę, bo albo ktoś przyjdzie albo jakoś czas sam szybko biegnie, że czasami boję się że az za szybko i nie zdąze porobić zakupów dla siebie i na wyprawkę. Jak byłam sama w mieszkaniu to umierałam chwilami z nudów. Ale któegos pieknego dnia jak przysiade albo jak wyrusze na zakupy to moze zamowie wszystko i kupimy wszystko.
Wózek to chyba na koncu kupimy czyli gdzies w marcu/kwietniu. -
Gosia ma rację ża każdym razem powinnas dostawac meila.
Kurczę juz nie pamiętam dokładnie jak to jest, ale jak wejdziesz na to licytujesz i tam bedzie ta rzecz ktora licytujesz to labo u góy albo na dole powinnas widziec kto daje najwięcej tam będzie twoje oznaczenie jeśli ty dajesz najwięcej. Wygrywa tutaj twoj nick... czy jakoś tak jest napisane
Gosia mam rację? Nie chciałabym wprowadzić w błąd Moniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:55
-
Zerknęłam jak to wygląda jak wejdziesz na to co licytujesz to zaraz przy obrazku po lewej stronie jest napisane kto wygrywa np jest napisane 7 osob licytuje, wygrywa M...8 Sprawdz czy Ty wygrywasz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:58
-
Jeśli teraz cena jest 120 a Twoje maksimum to 150 to wygląda na to że wygrywasz licytacje
Slash teraz chyba nie jest podany caly nick tylko początek i koniec
Dawno juz nic nie licytowałam
A mi tak dobrze jak mąż jest w domu więc aż mi smutno jak pomyślę że zaraz będzie wracal do pracy ale za siedzenie w domu nikt mu nie zapłaci -
Spokojnie, ja tez nigdy nie brałam udziału w licytacjach, ostatnio licytowałam 2 razy po raz pierwszy o troszkę się zorientowałam w temacie. Ekspertem tez nie jestem. Jeszcze przed ciążą allegro to była dla mnie czarna magia. Nawet jak coś mi się spodobało to i tak pisałam meila do danego sprzedawcy i zamawiałam poza allegro.
Ale może dziewczyny potwierdzą czy mówię dobrze, a jeśli zle to mnie poprawcie jak to jest z tą licytyacją. Szkoda żeby Monika jej nie wygrała. Sprawdziłas czy ty wygrywasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:03
-
Slash moim zdaniem dobrze to wytłumaczyłaś
Mój pracuje na miejscu tzn nie wyjeżdża w delegacje ale jak wyjeżdża z domu o 6:20 to czasem wraca około 24 a zazwyczaj to tak około 20 i wolne tylko w niedzielę wiec w domu jest tylko gościem
Monia pochwal sie co licytowalas jak wygraszWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:06
-
Monia własnie weszłam na allegro i licytuje akurat kurtkę i jak ktos mnie przebił to pokazuje się od razu komunikat "Twoja oferta została przebita. Zapraszamy do dalszej licytacji." na górze strony tego co licytjesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:18
-
już skończyłam licytację i wygrałam. Tak cały czas pokazywało, ze wygrywam ja, ale było napisane Client i jakiś tam numer, nawet nie wiedziałam, że to ja. Jestem zadowolona, ze wygrałam, bo była fajna wyprawka dla chłopczyka do 6 m-cy i świietne ubranka, zobaczymy co przyjdzie. Jak będą takie ubranka jak były na zdjęciach i opisy to na pewno się przxekonam do kolejnych licytacji, bo w rezultacie to wyszło po3,22 za sztukę, a jest dużo jeansów, ogrodniczek i bluz np. z nexta. Dziękuję za pomoc.
gosia86, slash, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Mój maż jest kierowcą, więc czasami jak dostanie długą trasę to go tydzień nie ma, chociaż często jest tak, że dzień w dzień jest w domu. Ale nawet te przerwy tygodniowe są spoko bo opoczywamy od siebie.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Gosia moj to teraz na mnie fuczy jak sie przytulam,ze za goraca jestem wiec nawet sie dobrze potulic nie moge
(bo pod tym wzgledem sie nie dobralismy- on to by mogl mieszkac na syberii a ja w tropikach
wiec zadne z nas do konca nigdy nie jest zadowolone z temp w sypialni
)