Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maribel ja laktator na pewno będę miała, bo mi jeszcze zostaną 3 zjazdy na studiach, więc będę musiała go użyć. Nie kupuję, bo kolezanka kupiła przed porodem i okazało się, że użyła go tylko 2 razy, bo karmiła 3 tygodnie i chce mi go pożyczyć. Ale ja bym kupowała przed, przez szkołę, a gdybym nie miała szkoły to bym kupiła po porodzie, bo ciężko przewidzieć czy będzie się miało pokarm i ile.
gosiunia lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika je też ostatnio wygrałam licytację takiej wyprawki i czekam na przesyłkę
cenowo wychodzi super i jeśli ciuszki będą w takim super stanie jak na zdjęciach to może będę dalej coś licytować
U mnie też strasznie wieje, że aż traci się sygnał satelitki i tv nie można spokojnie pooglądać
Karolcia współczuję bólu głowymnie za to znów dokucza zgaga zwariować można
Monika1357, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Mirabel ja kupiłam nowy bo jakoś nie chciałabym brać nawet po siostrze. A że mieszkam na wsi to w razie problemu- jakiegoś nawału czy coś- to nawet nie byłoby gdzie kupić.
Pigulska, zgaga to na początku dziennym, codziennie wieczór się pojawia. -
U nas tak wieje że straż pożarna co chwile na gwizdkach śmiga.
Leżę sobie samotnie w wyrku bo pan mąż wyjechał i wróci za tydzień córka śpi a mała w brzuchu szaleje a o 5.50 trzeba wstać wyszykowac Nadię i zawieść do szkoły. Tylko jakoś spać nie mogę i staram się was nadrobić -
Ja laktator kupię dopiero jak będę potrzebować, mąż w każdej chwili może w 15 minut go zdobyć, więc nie ma problemu
Dorota ja mam zdiagnozowaną lordozę i nie mówili mi że ma to jakikolwiek wpływ na poród. Ewentualnie na możliwość znieczulenia ale w moim szpitalu i tak nie dają
Remont niemal skończonyŚciany u Zosi pomalowane, podłoga i listwy są, meble stoją, brakuje tylko łóżeczka i jakiejś firanki z zasłonką. Zrobię zdjęcia to wrzucę. I salon też w miarę ogarnięty, w końcu jest gdzie siedzieć.
A co do ubierania malucha, ja wychodzę z założenia, że to, że będzie późna wiosna/lato nie znaczy że koniecznie będzie ciepło. Więc na 100% jakąś kurtkę na córcię kupię w rozmiarze 62, nawet jak ją wbiję w za duże to przecież nie szkodzi, a może się przydać później. W ogóle wydaje mi się, że na tę pierwszą podróż lepiej ubrać ciut cieplej, bo taki bąbel przyzwyczajony, że w macicy ciepło, w szpitalu ciepło...
A powiedzcie mi, będziecie chustować dzieciaki? Bo ja bym bardzo chciała, uważam to za super wygodne rozwiązanie, ale słyszałam, że maluchy nie zawsze lubią. Może jak się od samego początku przyzwyczai? -
Pigulska wrzuć zdjęcia jak tylko wyprawka przyjdzie. Mam nadzieję, że poprzychodzą Nam ubranka jak na zdjęciach:)
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Witamy się poniedziałkowo. Odkąd jestem na L4 lubię poniedziałki! :p
Widzę, że temat Allegro. Ja często korzystam - kupuję i sprzedaję ubranka po synku. A zestawy to bardzo trafiony pomysł. Dla córy jeszcze nic nie kupiłam, ale w pierwsze ciąży kilka takich zestawów nabyłam i byłam bardzo zadowolona. Zwłaszcza że ubranka kupuje się w różnych rozmiarówkach, np. od 56 do 74, więc korzystam z nich przez długi czas. Muszę się zmobilizować i przejrzeć te pierwsze ubranka synka, te uniseks zostawię, a resztę spróbuję sprzedać.
Życzę miłego dnia i kciukam za dzisiejsze wizytujące! -
Dziewczyny, robicie nad łóżeczkiem literkową dekorację?
Ja się właśnie zastanawiam nad takim elementem, bo swojego pokoiku Iza nie będzie miała, ale chciałam jej jakoś ładnie spersonalizować kącik chociaż
Zastanawiam się... Może już obecne mamy się wypowiedzą? Warto?
http://allegro.pl/literki-3d-20cm-imie-dziecka-4-dekory-gratis-i4947451378.html tu znalazłam coś takiego
Życzymy pięknego dnia i dobrych wieści dla wszystkich wizytującychgosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooo Blu, a jak to z filcu? Ja nie mam totalnie talentu.. nawet nic wyciąć prosto nie potrafię, więc myślalam o takich literkach drewnianych, które sama sobie "dodekoruję" wstążeczką czy czymś..
Będę szyła taki wypełniany organizer, chciałam w ogóle wszystko zrobić wtedy w tych samych kolorkach i wzorach
Mój mąż ma bardziej wprawną rękę i myśleliśmy żeby coś jeszcze zrobić, o filcu myślałam, ale mam szarość w głowie
Gdzie można takie kupić filce kolorowe czy coś? Te literki drogie nie są, więc przy nich raczej zostanę a ogarniemy resztę dekoracji po prostu
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie przyszłe mamy:) My wczoraj byliśmy w Smyku zobaczyć wózki i tak pokręciliśmy się dałam sobie popalić z tym łażeniem bo juz później mnie tak nogi bolały i kręgosłup, a ciekawe co będzie za kilka mc:( sa bardzo duże wyprzedaże ubranek i akcesoriów ale nic nie kupiliśmy bo teraz czekam na potwierdzenie małej na połówkowym dzisiaj zadzwonię i albo jutro albo w środę się umówię
Nie mogę sie doczekać co tam u maleńkiej słychać ile urosła i jak wygląda:)
PIGULSKA, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny miałam fatalną noc prawie do 4 męczylam się z zaśnięciem
tragedia
Oczywiście o 2 było podjadanie z lodówki i teraz czuję że mnie znów ssie
Monika oczywiście wrzucę foty jak dostane paczkę
O takich ozdobach na ścianę też myślałam bardzo podobają mi się te poduszeczki ale sama raczej nie zrobię bo jestem zbyt leniwa