Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny witamy się i my.
dziś zaczynmy 24 tc - uff
Ja od 5.50 na nogach bo było trzeba zawieźć Nadię do szkoły, a teraz z powrotem w wyrku
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,nie odzywalam sie wczoraj caly dzien ale nie bylo o czym pisac. Humor dzis nie teges.
Wracajac do kocykow minky to dzis chyba zamowie, bardzo ladn sa. Wybieram kolor mietowo szary bo w takich odcieniach bedzie nasz kacik dla maluszka.
Mam inny problem bo kuzynka meza wciska nam swoje lozeczko ale nie sprecyzowala czy chce odsprzedac czy pozyczyc. Jesli chce sprzedac to jak mam kupic lozeczko ktore mi nie odpowiada ze wzgledu na kolor, wymarzylam sobie biale gdyz kacik dla dziecko bedzie mietowo bialo szary to bez sensu. Mebelki beda biale i brazowe lozeczko nijak nie pasuje a nie wiem jak odnowic zeby aie nie obrazili. Dzwonia co chwile ze lozeczko juz spakowane i zebysmy przyjechali po nie. Nie nawidze ilmus czegos odmawiac zwlaszcza jak ten ktos upiera sie przy swoim. -
nick nieaktualny
-
Ofe, może małe kłamstewko? Powiedz, że teściowie już Wam kupili łóżeczko i stoi u nich jeszcze.. Kup to co Ty chcesz, a nie w takich niedomówieniach trwać.. A niech sie obrażą, to nie jakaś super bliska rodzina, a jak normalni to i zrozumieją
Blu, co Cię spoktało?gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja w srode jade na glukoze i boje sie aby po pierwsze nie zwymiotowac i po drugie zeby wynik byl dobry.
Tez myslalam nad klamstwem, ze moja siostra przyszla chrzestna chce zrobic nam prezent. A rodzina to bliska tylko chyba meza wmanewruje w ta rozmowe bo ja nie lubie takich spraw zalatwiac. W koncu to jego rodzinaa jak mam jej placic i byc niezadowolonym to wole dolozyc ta stowe czy dwie i kupic sobie wymarzone lozeczko,ktore przyda sie dla drugiego dziecka. OpcJa pozyczki jest jeszcze gorsza bo jak cos sie uszkodzi czy cos to kiepsko bedzie a oni chca miec jeszcze dzieci i jak za pol roku uda im sie to co oddam im wtedy ? Glupi pomysl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:25
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Bluberry ja też się dziwię ludziom i ich zachowaniom czasem to aż mnie razi taka chamówa ale cóż poradzimy
ja osobiście to spotkałam się z większą uprzejmością ze strony mężczyzn szoook
Ofelaine najwyżej się obrażą, nie rób czegoś wbrew sobie bo to Ty będziesz wstawać dziennie rano i patrzeć na łóżeczko które Ci się nie podoba...ja bym grzecznie podziękowała i powiedziała ze trafiła się okazja i kupiliście swoje łóżeczkogosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofe dzieczyny mają rację zapytaj wprost ile chcą za łóżeczko jak krzyknie kwotę to powiedz że masz już upatrzone, albo że wtej cenie koleżanka ci odsprzeda takie jakie sobie wymażylaś - małe kłamstewko a unikniesz niepotrzebnego skrępowania
-
Blu, współczuję.. u nas w tygodniu podobno jest otwarty gabinet tylko dla kobiet w ciąży, nie wiem jak w praktyce, bo zawsze chodzę w soboty do lab. Na krzywą pójdę pewnie pod koniec miesiąca. Dziś mnie czeka wyzwanie.. Wyłączają windę na kilka godzin, mieszkam na 11 piętrze
zejść jakoś zejdę, bo już muszę wyjść z domu, ale mam nadzieję że włączą jak wrócę bo sobie tego nie wyobrażam
-
Dzien dobry
Widzę że od rana tematy w toku.
Ja jutro chyba wybiorę się w końcu na tą glukozę i musze jeszcze zrobic krew, mocz, elektrolity i toxo. Więc troszkę popłynę bo to prywatnie.
Jeśli chodzi o odmawianie to też czasem mam z tym problem nawet częsciej niż czasem. Ale jakoś trzeba się w końcu nauczyc mówić nie. Może powiedz że bardzo dziękujesz za pomoc ale macie już inne upatrzone.
Mojemu mężowi tez ostatnio z rodziny zaproponowano łózeczko, ale na szczęście my już mamy łózeczko i spokojnie mówimy dziękujemy już mamy łózeczko pokoleniowe
Spokojnie nie denerwuj się czasem takie sytuacje same się rozwiązują.
-
Maribel ty tą bluzę kupiłaś na chłopczyka, myślicie że na dziewczynkę tez mogę ją kupić?
Co do literek to tez mi się podobają, planowałam że moze sama wytnę z materiału i uszyję przy pomocy mamy, ale nie wiem czy dam radę czasowo skoro jeszcze imienia nie wybraliśmy
Myslałąm żeby powiesiec literki na łózeczku tzn z boku, bo gdzies tam wyczytałam ze lepiej jak nad łózeczkiem nic nie wisi, a i na początku to łózeczko chyba przysuniemy bliżej naszego łózka, a potem może odsuniemy bliżej ściany. Sama nie wiem jeszcze. Ehh w głowie tyle róznych teorii.
Póki co literki są śliczne każde czy to drewniane czy z filcu czy materiału.
Wiecie co mi się jeszcze podoba, gdzies na youtubie widziałam takie kule z tiulu porobione bardzo ładnie to wyglądało. -
Anioł wrote:Cześć Dziewczyny
Pora kupić podusię do spania dla ciężarówek - już się ulożyć nie mogę. Chciałąbym dzis kupić koszule nocne do szpitala i natera i na pozniej ale jakies ładne. Polacacie coś?
Anioł...pewnie każda z nas ma inny gust i każdej podobają się inne :p Ja nie lubię koszu ze zwierzątkami, misiami itd., więc zwykle szukam klasycznych, prostych. Kupiłam takie i jakościową są super, więc mogę polecić:
nadulek, Bluberry, Catyyy, PIGULSKA, Anioł, madziorek, Karolcia88, jagoodka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, a propos ozdób, karuzeli, to jak znajdę moge Wam poprzesyłać wzory jak samodzielenie zrobić karuzelę, pierwsze książeczki dla dziecka (czarno-czerwono-białe). Ja w pierwszej ciąży bawiłam się i robiłam takie perdółki.
gosia86, Magic, gosiunia, Monika1357 lubią tę wiadomość