Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jagódka...dużo, dużo spokoju! Mój mąż ma takie "przygody". Łapie go bardzo wysoka temperatura, dreszcze, zimne poty, po kilku dniach przechodzi. Bez żadnych innych objawów. Ma tak 2-3 razy do roku. Lekarze rozkładają ręce i zalecają jedynie przeciwgorączkowe. Przy okazji robi wszystkie badania, sprawdza zęby - i nic niepokojącego nie wychodzi.
Jagódkaaa lubi tę wiadomość
-
crp niskie 4, leukocyty w normie - więc żadna infekcja bakteryjna, ale zęby muszę sprawdzić dawno nie byłam u dentysty, byłam jakoś we wrześniu ostatni raz.
Puella obym miała tak jak Twój Mąż dziwną 1-2 dniową wysoką gorączkęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:11
-
nick nieaktualny
-
Jagódka najważniejsze że wszystko dobrze - troszkę nas wystraszyłaś ale przypuszczam że siebie bardziej.
Co do wagi u mnie się wacha między +2 a +2,8 a 7 cm do przodu.
Odnośnie butelek za dużego doświadczenia nie mam córka urodzona jako wcześniak dokarniana w szpitalu mlekiem dla dzieci o niskiej i bardzo niskiej masie urodzeniowej (nawet nie pamiętam jakiej firmy bo w czerwcu minie 9 lat) potem karmiona przeze mnie a że od siostry w prezencje dostałam laktator aventa to i butelka w zestawie była, ogólnie mija nigdy nie była na sztucznym tylko to co odciągnęłam jadła z butli. Od 4 miesiąca zaczełam wprowadzać powoli pokarmy a wieku 7 miesięcy pożuciła cycka na rzecz schabowego (autentyczna historia) i chwała Bogu bo miała już prawwie cały garnitur zębów (pierszy jak miała miesiąc) a tak to 2 razy dziennie kaszka mleczno ryżowa ale ona wszystko od 4 miesiąca podawane łyżeczkąJagódkaaa lubi tę wiadomość
-
nadulek wrote:a tak w ogóle to strasznie wam zazdroszczę tych 30tek ja w listopadzie 32
To u mnie na dniach 31..... Zauważyłam, że im jestem starsza, tym czas szybciej leci. Strach się bać, co będzie później.nadulek lubi tę wiadomość
-
Jagódka bardzo się cieszę, że wszystko w porządku z synkiem i mam nadzieję, że gorączka szybko minie.
U mnie dziś piękne słoneczko, że aż się miło robi. Coś mnie głowa boli od wczesnego rana. Oby tylko nie przykleił się do mnie jakiś wirus wczoraj w przychodni.Jagódkaaa lubi tę wiadomość
-
Puella wrote:To u mnie na dniach 31..... Zauważyłam, że im jestem starsza, tym czas szybciej leci. Strach się bać, co będzie później.
-
Jagódka, no to Ci dopiero historia, najważniejsze że z maluszkiem wszystko dobrze, ale co się strachu najadłas bidulko... Wiesz co, ja lekarzem nie jestem, ale pisałaś, że zanim wystapila gorączka miałaś aktywny dzień... Jest coś takiego jak gorączkowe przemęczenie organizmu, np. po intensywnym wysiłku fizycznym- moja koleżanka po treningu kick boksingu takiej dostała, temp. prawie 41 stopni. Być może się nadwyrezylas, trochę przepracowalas i organizm i tak już obciazony ciążą włączył reakcję obronną - czyli gorączkę...
Dziewczyny mi za miesiąc stuknie 30... Jezu, to chyba inna epoka się zaczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:56
Jagódkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety latka lecą każdej z nas w tym samym tempie
Ja zawsze uważałam ze na wszystko mam czas... najpierw studia praca dopiero potem rodzina no i tak o to jakoś miesiąc przed 29 urodzinami zostanę po raz pierwszy mamą
Drugie to już z pewnością po 30-stce będzie
Ale przy mężu czuje się młodo bo on w grudniu skończył 34